14.6.2014

Helppo kynsilakanpoisto hajuttomasti

Saanko esitellä; pieni harmaa purkki, johon sekä minä että hajusteyliherkkä äitini nykyään luotamme täysin kynsilakkoja poistaessa. (Eikä tämä ole sponsoroitu postaus.)


 Kaikki tietävät Dermosilin. Perinteisesti työpaikkojen porukkatilauksina hankitun edullisen merkin valikoimasta löytyy niin pesu- kuin meikkituotteitakin. Tuotteet ovat aina vaikuttaneet minusta simppeleiltä ilman "turhien" aineiden käyttämistä. Aiemmin olen käyttänyt Dermosililta lähinnä vartalonhoitotuotteita, mutta hiljattain ihastuin tähän ilmeisesti melko uuteen tuotteeseen, dip-in kynsilakanpoistoaineeseen

Kynsilakanpoistopurkkeja on viime aikoina tullut vähän joka merkiltä, mutta tämä on ensimmäinen minut vakuuttanut. Dermosilin asetoniton versio ei nimittäin haise yhtään miltään ja paitsi että se poistaa helposti lakat, se ei myöskään jätä minkäänlaista kuivattavaa tunnetta kuten tavalliset, asetonia sisältävät aineet.  


Allergia- ja astmaliiton tunnuksen saanut kynsilakanpoistoaine yllätti minut tehokkuudellaan. Hurjaan asetonin lemuun tottuneena täysin hajuton aine vaikutti niin miedolta ja kummalliselta, että epäilin kovasti sen toimivuutta. Glitterkerroksia kynsistä saa tälläkin liotella hyvän aikaa pois, mutta minä käytän sellaisten alla peel off -aluslakkaa. Kaikki muut lakat ovat lähteneet tällä aineella pois ohjeita noudattaen. Sormi tökätään purkin vaahtomuovissa olevaan koloon noin 15 sekunniksi, jonka jälkeen sitä pyöräytellään reunoja vasten kunnes kaikki lakat ovat kadonneet. Jos lakkakerroksia on ollut todella monta, olen tehnyt ympyrää purkilla ehkä sen 15 sekuntia. Ihan oikeasti, kynsilakanpoisto ei ole ikinä ennen ollut näin helppoa (ja hajutonta!)!


Ainut haittapuoli näissä vaahtomuovipurkeissa on tietysti se, että kun kynsilakkaa jää joka kerta purkkiin ja sienikin hieman kuluu hankauksesta, teho heikkenee jonkin ajan kuluttua ja koko purkki joutaa roskiin. Äitini (joka ei suostu enää ostamaan mitään muuta kynsilakanpoistoainetta) on kuitenkin käyttänyt omaansa ehkä jo pari kuukautta eikä teho ole heikentynyt vielä ollenkaan. Tutkin Dermosilin sivuja ja huomasin samaa tavaraa olevan myynnissä myös pullotettuna nimellä Kynsilakanpoistoaine varpaankynsille. Halvasta pesusienestä ja söpöstä kannellisesta purkista askartelee vaikka oman lakanpoistopurkin ;) 

Dip-in kynsilakanpoistoaineen hinta on 5,80€/75ml ja Kynsilakanpoistoaineen varpaankynsille 5,50€/100ml.

Ps. 23.6. asti Dermoshopista saa näköjään ilmaisen MyPack-toimituksen eli PostNord Logisticsin toimituksen Siwaan, Euromarketiin, Valintataloon tai Matkahuollon toimipisteeseen.

14 kommenttia:

 1. Tuoksuttomuus kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta siksipä tämä onkin niin mielenkiintoinen tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ihan samaa; en uskonut kun äiti kehui joten pakkohan sitä oli kokeilla heti itse :D

   Poista
 2. Vähänkö mä askartelen tuoksuttomat poistopurkit joululahjaksi lähipiirille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vähän jo suunnittelin! Tosta Dermon 100 ml:n pullosta täyttää varmasti useamman purkin, ei tule kalliiksi!

   Poista
 3. Seuraavan kerran voisi tilata tämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otan seuraavaan tilaukseen ehdottomasti tuon 100 ml:n pullon! :)

   Poista
 4. No wau, allergia -ja astmaliitontunnus tällaisella tuotteella! o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä ihmetytti ennenkuin kokeilin! Eihän kynsilakanpoistoaine voi olla hajuton..?! Todella positiivinen yllätys Dermosililta! Enää ei äitikään yski kurkku kipeänä kynsilakkoja poistaessa :)

   Poista
 5. Tota pitää kyllä ehdottomasti kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehdottomasti! :) Uskon että tykkäät!

   Poista
 6. Kiitos vinkistä, hankintaan menee! :)

  VastaaPoista
 7. Minullakin on toi. Se on todella tehokas mutta sillä on mielestäni tosi outo haju... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, minä taas en haista tuosta mitään :D Taitaa olla nenässä vikaa mutta eipä se haju ainakaan häiritsevän vahva sitten pitäisi olla, minä kun oon yleensä niin herkkänokkainen :)

   Poista