30.6.2014

Kesän söpöimmät kynsilakat

Viime vuonna ostamani Etude Housen suloinen kynsilakkakaksikko on jostain syystä jäänyt täysin ilman esittelyä. Nyt heti asiaan muutos, kyseessä kun on aivan ihastuttavat lakat - eivätkä ainoastaan pullon ulkomuodon ansiosta! 


Etude House on eteläkorealainen kosmetiikkamerkki, joka on (monen muun aasialaisen merkin tavoin) tunnettu söpöistä pakkauksistaan. Suomessa Etude Housea ei myydä, mutta eBaysta tuotteita saa helposti tilattua tännekin edulliseen hintaan. 

Sweet Recipe Ice Cream -kynsilakat ihastuttivat jätskitötteröpakkauksellaan niin kovasti, että tilasin heti nämä nähtyäni kokeiluun kaksi sävyä, pinkin Strawberryn sekä violetin Blueberryn. Peruskokoelmassa (yksivärisiä) jätskilakkoja on kahdeksan, joista ainakin Bananan ja Green Applen voisin vielä hankkia.


Skeptisenä en aluksi uskonut näissä kynsilakoissa olevan mitään muuta mahtavaa kuin pakkaus. Miten väärässä olinkaan! Nämä edulliset Etude Housen lakat levittyvät helposti ja tasaisesti suurehkolla siveltimellään, ja kahdella kerroksella väristä tulee täysin peittävä. Kuvassa Strawberryn päällä on Essencen päällyslakka, Blueberry on kynsillä yksinään. Strawberry on aika perus pastellinen lämmin pinkki. Melko helppo ja suloisen kesäinen sävy. Blueberry oli lämpimämpi vaaleanvioletti mitä oletin. Melkein vaaleanpunainen! Kaunis kuitenkin.

Paitsi pakkauksen ja värivalikoiman, myös pysyvyytensä ansiosta nämä kynsilakat ovat omiaan huolettomaan kesämanikyyriin. Vielä viidentenä päivänä kynsillä kehtasi lähteä ihmisten ilmoille, mikä on tavislakalta aika hyvin!

10 kommenttia:

 1. Tuo pelkkä pullo on jo niin älyttömän söpö ja kesään sopiva! :3

  VastaaPoista
 2. Apua, aivan uskomattoman suloisia lakkoja! :)

  VastaaPoista
 3. Voi eikä, miten söpöjä lakkoja! Ja ihanan hempeät sävyt! :)

  VastaaPoista
 4. Noita pakkauksia kestäisi katsella pöydälläkin! Todella ihanat, ja sävyt ovat myös mun mieleen.

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo pakkaukset. Mä olen katsellut näitä netissä, mutta miettinyt, että jos laatu on ihan roskaa. Näyttääkin tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Ai että tuo pullo on ihana! <3 Tuollainen täytyy itsellekkin jonkin värisenä hankkia :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista, tytöt! <3
  Kiva huomata, etten ole ainut söpöjen pakkausten perässä juoksija ;)

  VastaaPoista