17.6.2014

Tosi Kuiva!


Reddvillen SheSocial-blogiyhteisöön kuuluvana minulle lähetettiin uusin kampanjapaketti, joka pitää sisällään helpotusta helteessä hikoiluun! Harmi, että pääsin hakemaan paketin vasta hellepäivien väistyttyä (täällä satoi tänään lunta!?) mutta kesähän on vasta aluillaan, eiköhän tässä ehditä taas valittamaan kuumuutta syksyn tuloon asti - minkä jälkeen kaikki paitsi minä pääsee valittamaan kylmyyttä, heh!


Muistan vuosia sitten nähneeni apteekeissa Absolut Torr -nimisiä antiperspirantteja, enpäs tiennyt niillä olevan myös suomenkielinen nimi. Tosi Kuiva antiperspirantti on erittäin tehokas antiperspirantti, joka käy kaikenlaiseen hikoiluun (myös kädet ja jalat!) ja sopii mainiosti myös hyperhidroosista eli liikahikoilusta kärsiville. Ohjeena on painella tätä dab-o-matic -applikaattorin avulla pestylle ja kuivalle iholle mielellään illalla ennen nukkumaanmenoa, ja aamulla päälle voi halutessaan käyttää normaalisti tuoksudödöä. Tosi Kuivan luvataan tehoavan kuitenkin jopa viikon kainaloissa, jossa iho on jalkojen ja käsien ihoa ohuempaa. 


Uutuutena Dermixillä on nyt myös Tosi Kuiva Wipes eli antipersipiranttipyyhkeet. Nämä toimivat aivan samalla tavalla kuin edellinen, mutta ovat kosteuspyyhkeiden muodossa. Käsille ja jaloille nämä ovat varmasti kätevämpiä käyttää - sekä ottaa mukaan matkalle! Molempien itselle sopivan käyttövälin löytää vain kokeilemalla, hikoilu kun on hyvin henkilökohtainen juttu! 


Jaa että ovatko nämä minulla sitten tepsineet? 
No kun en vieläkään ole uskaltanut kokeilla! Herkkäihoisena näin tujun tavaran levittäminen iholle ihan oikeasti jännittää, uskokaa pois! Aamulla jo meinasin, mutta muistinpas käsitelleeni kainaloita jo muilla keinoin; heti ihokarvojen poiston jälkeen näitä ei tosiaan kannata käyttää. Onneksi minua enemmän hikoileva tyyppi (tavallaan) lupautui koekaniiniksi. Eli siis ilmoitin, että olis taas testattavaa. Kyllä näistä kuullaan siis vielä!

Tulin tarinoimaan näistä jo ennen testausta, sillä tämän SheSocial-kampanjan ajan eli vielä pari viikkoa Tosi Kuiva -tuotteita voi tilata apteekkituotteet.fi -nettikaupasta ilman postikuluja koodilla TOSIKUIVA. Kampanja on voimassa 30.6.2014 asti.


Jos Reddville, johon SheSocial kuuluu, on sinulle nimenä vielä täysin vieras, lisätietoa saa täältä! Lyhykäisyydessään kyse on mainosten avulla toteutettavasta ilmaisesta, kuukausittaisesta tamponilähetyksestä. Aika kätevää, sanoisinko.

- tuotteet saatu blogin kautta -

7 kommenttia:

 1. Lue ehdottomasti käyttöohjeet. Käyttö iltaisin. Jos laitat päiväksi, niin taatusti käy huonosti ja olet kuoleman partaalla sen kirvelyn kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää ei päivisin käytettynä edes toimi, koska kainaloiden pitää olla TOSI kuivat (heh), että tää wörkkis. Ja päivisin hikoiluttaa. Mutta kyllä tää kirveleekin, tosi tosi tosi paljon.

   Poista
  2. Jep, luinkin ohjeista että käyttö iltaisin kuivalle iholle! Aamulla näitä kuvaillessa vaan alkoi kaduttaa sen verran oma pelkuruus että olis tehnyt mieli kokeilla :D Onneksi en! Lupaan jättää testailun kiltisti iltaan!

   Poista
 2. En kyllä suosittele tätä kenellekään jos ei oikeasti kärsi liikahikoilusta, ja jos kärsii kannattaa ehdottomasti käydä laimeammat vaihtoehdot kuten Triple dry ensin läpi. Tämä ei ole mikään kiva kaveri, kirvelyä tapahtui itsellä alkukerroilla vaikka kainalot oli kuivat ja myöhemmin jos eivät olleet. Tämä kans kuivattaa kainaloiden ihon ihan hirveään kuntoon kun ainesosina on alkoholi ja alumiinikloridi. En todellakaan ymmärrä miksi tätä kukaan käyttäisi jos ei kärsisi hyperhidroosista, on niin hirveää myrkkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hui, kuulostaa kyllä aika myrkyltä! Kiitos varoituksesta - luulen, että jätän itse testaamatta ja annan oikeasti paljon hikoilevan miespuolisen henkilön kertoa kokemuksensa. Olen ollut siinä uskossa, että tämä on hyvin samantapainen kuin myöskin hikoilun estävät Triple Dryt. Itselläni hikoilu ei tosiaan ole ongelma, joten tällä kertaa luistan koekaniinina toimimisesta hyvällä omallatunnolla ;)

   Poista
 3. Tosi on, että kainalot pysyvät kuivana viikon jos ei toisenkin. Itse olen joutunut läträämään kainaloihin kosteusvoidetta, kun tuppasivat liikaa kuivumaan. Ja yöpaidan kainalot syöpyivät rikki...
  Jos kainalot ovat vähänkin kosteat, niin kutina on hirveä.
  Ja tunne on hieman outo, kun koko muu kroppaa hikoaa kuumassa, mutta kainalot eivät.

  Mutta kärsin ajoittain erittäin pahasta liikahikoilusta ja mikään muu, siis mikään muu ei auta pitämään hikoilua ja hajua kurissa kun tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paidan kangas syöpyi rikki? :o Huh, kuulostaapa tujulta tavaralta.. Toisaalta, ihan niinkuin mainitsit, tällekin on varmasti käyttäjänsä. Jos kärsii pahasta liikahikoilusta, tavallisilla dödöillä tuskin tekee yhtään mitään.

   Poista