17.7.2014

I love... kesäistä käsienhoitoa!

Sain maahantuojalta testattavakseni kaksi I love... -tuotetta käsille ihastuttavan kesäisissä tuoksuissa. Nämä olivat minulle ensikoskeus koko merkkiin, mutta testiin saamieni tuotteiden jälkeenhän ostin jo yhden suihkusaippuan lisää, kuten sunnuntain Sokos-postauksesta ehkä huomasittekin... 


Minulle lähetettiin nestemäinen käsisaippua tuoksussa Mango & Papaya sekä käsivoide tuoksussa Strawberries & Cream. Aivan valloittavan kesäisiä tuoksuja molemmat! I love... -merkin valikoimassa on vaikka kuinka monta herkullisen kuuloista tuoksuyhdistelmää, joita voi tutkailla vaikka täällä. Miltä kuulostaisi syksyksi Choca Mocha Lala tai Raspberry & Blackberry?  Nam! Tuotteiden pakkaukset uudistettiin keväällä ja ne ovat kaikessa pirteydessään kieltämättä kutsuvia.


75 ml:n viehättävän vaaleanpunainen käsivoidetuubi on käytössä kätevä. Käsivoiteelle tuubi on mielestäni fiksuin pakkausmuoto. Strawberries & Cream tuoksuu ihan mansikkajätskiltä eli superkesäiseltä! Tuoksu jää iholle vain hetkeksi ja on hyvin makea, mutta ei kuitenkaan monessa edullisessa tuotteessa kohtaamani esanssinen mansikanhaju. Ja kumma kyllä, minä tykkään mansikan tuoksusta vaikka olen sille allerginen. Monien muiden ruoka-aineiden kohdalla en voi sietää hajuakaan jos en pysty sitä syömään. (Voiteen tuoksu tulee keinotekoisesta hajusteesta, joten mansikka-allergiani ei estä tämän käyttämistä!)


Vaalea, koostumukseltaan kevyt voide imeytyy käsiin nopeasti jättäen ne sisältämiensä kookosöljyn ja sheavoin ansiosta pehmeiksi. Nopeasti imeytyvältä tuotteelta en uskaltanut odottaa tehokasta kosteutusta, mutta käsieni iho pysyi oikeasti pehmoisena ja sileänä monta tuntia! En usko saavani tätä tuubia tyhjäksi ennen talvea koska avattuna on muitakin käsivoiteita, joten täytyypä pistää tämä kunnon kokeeseen ilman muuttuessa kuivemmaksi pakkasten myötä. Kesällä käsivoiteet pääsevät helpomman seulan läpi!


Kuten kuvasta näkee, voide on ohutta ja emulsiomaista. Sekä koostumus että tuoksu sopivat niin hyvin kesäaikaan, että tästä taisi nyt tulla tämän kesän virallinen käsilaukkukäsivoiteeni, edellisen laukussa mukana kulkeneen kun juuri sopivasti käytin loppuun. Nopeasti imeytyvää voidetta on helppo käyttää paikasto toiseen viilettäessä.


250 ml:n pumppupullossa tuleva Mango & Papaya käsisaippua on ollut meillä käytössä keittiösaippuana. Mehujään mieleentuovassa saippuassa on raikas, hedelmäinen tuoksu, joka jää hentona käsiin ainakin puolen tunnin ajaksi. Kirkkaanoranssi nestesaippua vaahtoutuu sopivasti ja pesee kädet kunnolla niitä kuivattamatta. Pesen keittiössä hääräillessä käsiäni jatkuvasti, joten tämä on toiminut siellä loistavasti.


Ainut huono puoli tässä käsisaippuassa on pumppu, joka kiukuttelee ajoittain kääntymällä lukkoon melkein itsestään. No, eihän se ilman sähläystäni mihinkään voi kääntyä, mutta pumpun suuttimen ei tarvitse kääntyä kuin sentin, niin pullo menee helposti kiinni. Nokka myös jumittuu välillä liian alas eikä saippuaa saa pullosta kuin pisaran, jos sitä ei nosta takaisin ylös. Kätevämpi pumppu tämän riittoisan ja herkullisen tuoksuisen saippuan pulloon, niin tykkäisin vielä enemmän!

I love... -tuotteita myy ainakin Sokos ja Anttila, hinnat ovat noin kolmesta kuuteen euroon tuotteesta ja kaupasta riippuen. Ainakin vielä tällä hetkellä Sokoksen verkkokaupassa merkin tuotteet näyttävät olevan pienessä alennuksessa.

- postauksen tuotteet saatu blogin kautta -

2 kommenttia:

  1. Dear Heki, oonx huono ihminen kun mul ei oo käsilaukkukäsivoidetta? Pitääx huolestua??!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Petra, olet kosmetiikkaihmisenä täysin epäonnistunut yksilö. Mene kauppaan, osta käsivoide ja laita se heti käsilaukkuusi! Kiitos! ;)

      Poista