20.7.2014

Kesää kynsillä

Näistä viidestä minulle vähän epätavallisen kirkkaista kynsilakkasävyistä jokainen on ollut kynsilläni tänä kesänä vähintään kaksi kertaa - aika hyvin hillittyjen sävyjen ystävältä! Kesäiset, kirkkaat sävyt sulattivat tämänkin talvi-ihmisen sydämen pitkästä aikaa. En muista milloin viimeksi olisin innostunut neonväreistä tai keltaisesta kynsillä!


China Glazen Shocking Pinkiä kuvassa kolme ohutta kerrosta. Kahdellakin varmaan pärjäisi, varsinkin jos alle laittaa valkoisen pohjan, joka tuo kaikkien kirkkaiden lakkojen värit paremmin esiin. Viime vuonna tykkäsin CG:n Flip Flop Fantasysta, tänä vuonna tästä kylmemmänsävyisestä huomionherättäjästä. Hyvä alkukesään kun ihoni on vielä vaalea eikä koralliset sävyt näytä ihan niin imartelevilta.


L'Oréalin Color Riche -sarjaan kuuluva Pistachio Drage* kuului kevään uutuuksiin. Maitomainen vaaleanvihreä on aivan ihana kevätsävy! Vierastan vihreitä kynsilakkoja, mutta "värjätyt valkoiset" toimivat lähes kaikissa sävyissä. Peitti kahdella kerroksella.


Sain tänä vuonna ensimmäistä kertaa päähäni hankkia kirkkaankeltaisen kynsilakan. China Glaze tekee hyviä oikeasti kirkkaita lakkoja, mutta Sunshine Pop oli pettymys. Kuvassa pohjalla on valkoinen lakka ja kynnet pysyivät siistinä vain kaksi päivää. Ilman valkoista pohjaa keltaista olisi saanut levittää ehkä seitsemän kerrosta... Seuraavaksi ehkä hankintaan joku kylmempi keltainen, ehdotuksia? 


Bird of Paradise on majaillut kokoelmassani pienen ikuisuuden, mutta en muista käyttäneeni sitä aiemmin. Tumma, kunnon oranssi on tuntunut vaikealta väriltä vaaleaihoiselle, mutta kynsillä tämä taittaa tosi paljon punaiseen ja toimi mielestäni minullakin! Isadoran lakkojen suti ja peittävä koostumus ovat aina olleet mieleeni, tämäkään ei ollut pettymys. Kynsillä kaksi kerrosta, mutta jo yhdellä väri oli tasainen!


Kuten mainitsin, China Glaze tekee ihanat kirkkaat lakat. Neon & On & On on sävynä aivan vastustamattoman ihana neonkoralli, joka suorastaan hohtaa illan hämärtyessä. Harmi vaan, etten saa lakkaa millään pysymään kynsilläni paria päivää kauempaa. Se alkaa lohkeilla pois joskus jo heti seuraavana päivänä lakkauksesta, mikä on rasittavaa näin kauniin värin kanssa. Kiva lakka joo yhden illan kesäbileisiin.

Mitä mieltä neon- ja muista kirkkaista lakoista, muita myöhäisheränneitä? Vai kenties ihan kamalan mauttomia ja lapsellisia?  


* saatu blogin kautta

10 kommenttia:

 1. Eivät lapsellisia, ennemminkin sopivan leikkisiä. En omista yhtään, mutta ehkäpä kohtalo joskus vielä kuljettaa eteen jotain sopivaa. Tai kai sekin riippuu määritelmästä, Beach Sandiesit on mun makuun jo tosi kirkkaita, melkein neoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beach Sandiesin tummanpinkki, jonka nimeä en tietenkään muista, houkutteli ihan hirveästi! Oi ne on kaikki niin kesäisiä!

   Poista
 2. Olen myöskin tänä vuonna alkanut lämmetä näille kirkkaille, oikeasti värikkäille sävyille. Eka neonpinkki alkoi heti himottaa! Ostin itsekin juuri keltaisen OPI-lakan, ja nyt kun se on kynsillä en voi olla ihailematta niitä iloisena :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin se superlöytö, Brasilia-kokoelmasta? Mäkin haluuuuuun!!

   Poista
 3. Ei mullakaan nuo China Glazen mattaneonit pysy sormenkynsillä kuin just ja just yhden päivän. Ärsyttävä koostumus. :/ Mutta ihania värejä kyllä, ja varpaissa kestävät useita viikkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, varpaissahan mä näitä viime vuonna pidin! Enpä muistanut, että niissä pysyy kaikki niin paljon paremmin, täytyypä lohdutukseksi lakata varpaankynnet neon-pinkeiksi :)

   Poista
 4. Se Kaisulin juuri hankkima OPI on minusta nätein keltainen :) Mä niiiin haluan sen, mutta en raaski maksaa normaalihintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aloin himoita sitä, en raaskinut ostaa koko kokoelmasta mitään sen ilmestyttyä vaikka niin niitä kuolasin. Kyllä oon kade Kaisulin ale-löydöistä! :D

   Poista
 5. Mulla pysyy myös Chinan neonit vähän huonommin kynsissä kuin muut saman merkin lakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ärsyttävää, koska sävyt ovat niillä niin ihanat!

   Poista