1.7.2014

Kesäkuun lempparit


Kuukauden käytetyimpien aika! Kesäkuussa avainsana taisi olla helppous - tai laiskuus, tarkastelutavasta riippuen. Minusta tulee aina kesäisin laiskampi meikkaaja. Tarkkaan rajatut huulet ja kymmenellä luomivärillä häivyttäminen eivät vaan innosta, varsinkaan helteellä! Tämän kuun suosikeissa ei juurikaan ole uutuuksia. Pelkästään turvallisen helppoja tuotteita pikaiseen kaunistautumiseen.


Caudalien rypälevesispray on Avènen lähdevesispraysta astetta hoitavampi kasvosuihke. Grape Water Spray lupaa rauhoittaa, virkistää sekä kosteuttaa ihoa. No ainakin keskimmäisen allekirjoitan! Kesäkuumalla kasvoille suihkuteltavat vedet ovat ihanan virkistäviä. Tätä voi käyttää kasvoveden tapaan puhdistuksen jälkeen, meikin päälle puuterisen pinnan "sulattamiseen" sekä pitkin päivää ihan vaan virkistävänä suihkeena kasvoille. Meikkipohjasta tulee heti luonnollisemman näköinen, kun herkkä- ja kuivaihoisena puuterinkäyttäjänä suihkuttelen tällä puuterisuuden pois. Uusin käyttöön ottamani tuote kasvojenhoitorutiinissani on Herbinan ruusuinen puhdistusvaahto*, josta vastikään kirjoitin oman postauksensa. Hellävarainen ja helppo putsari, jota käytän miselliveden jälkeen kakkosvaiheen putsarina.


Niin siitä laiskuudesta puheenollen. Luomiväreillä leikkiminen on jäänyt melko vähälle, ja usein silmämeikkinä on toiminut pelkkä ripsiväri. Pitkäkestoiset, voidemaiset luomivärit ovat ihan pelastus laiskalle meikkaajalle! Siveltimien sijaan levittämiseen riittää pelkkä sormi, ja yhden sävyn taputtelu luomelle on niin nopeaa, ettei ainakaan kiireeseen voi vedota.

Pitkäaikaisia suosikkejani ovat Maybellinen Color Tattoot. Nämä pitkäkestoiset ja pigmenttiset luomivärit ovat helposti yksiä parhaimpia marketeista lyötyviä meikkituotteita. Sinisilmäisenä hohtavan pronssinen On and on Bronze on suosikkini. Chanelin selvästi helmiäisempi ja heikkopigmenttisempi Illusion D'Ombre sävyssä Abstraction on aiemmin toiminut lähinnä kerrostaessa voidemaisia sekä puuterisia värejä, mutta ihonvärisen pohjustajan kanssa olen viime aikoina innostunut käyttämään tätä yksinäänkin. Kirkastaa kivasti katsetta ja tuo silmien sinisyyttä esiin.Noin kuukausi sitten ostospostauksessa näkynyt Physicians Formulan Nude Wear Glowing Blush sävyssä Natural on heti kirinyt käytetyimpien poskipunieni joukkoon. Todella luonnollisen näköisellä koralliin taittavalla helmiäispinkillä ei saa tehtyä övereitä kiireessäkään, tämä vaan näyttää aina hyvältä ja saa kasvot näyttämään terveemmiltä. Tykkään!


Maybellinen Dream Lumi Touch valokynä/peitekynäjutun otin mukaan muistaakseni johonkin feelunique-tilaukseen. En siis nähnyt sävyä etukäteen, ja vaalein 01 Ivory osoittautui yllättävän lämpimäksi sävyksi eikä yhtään niin vaaleaksi kuin olin kuvitellut. Testaaminen venyikin siksi kesään asti. Tämä on ollut kivan kirkastava peitevoide silmänalusille sinisyyttä taittavan voiteen päällä käytettynä! Vien voidetta myös poskipäille sekä muille kasvojen korkeille kohdille. Peittävyys ei ole parhaimmasta päästä tämän ollessa oikeastaan värillinen valokynä, mutta kirkastava efekti on omiaan kulmaluulla, poskipäillä, nenänvarrella sekä leualla käytettynä. Hyvä hinta-laatusuhde!


Viimeaikaisesta meikkilaiskuudesta kertoo myös ehkä värikkäiden huulipunien kiertäminen kaukaa. Rehellisesti sanottuna ehkä viitenä päivänä viikosta huulillani on ollut pelkkä hoitava huulirasva. Jos olen jaksanut meikata ne, valinta on aina osunut vaaleaan huulikiiltoon tai helppoon nudeen. Maybellinen Color Sensational -huulipunien koostumus on mieleeni; kosteuttava, vaivattomasti levittyvä ja satiininomaisen, hillityn kiillon jättävä. Normaalisti käyttämäni nudepunat ovat aina pinkkipohjaisia, mutta nyt kesällä lämminsävyinen Choco Cream ei ole näyttänyt yhtään pahalta vaikka kovin vaaleaihoinen olenkin! Uusimmassa nude-kokoelmassa tullut Sultry Sand taas on todella vaalea beige, jonka taputtelen hillityn läpikuultavaksi välttääkseni elottomalta näyttämisen. Vaaleanpunaisen huulikiillon kanssa Sultry Sandilla saa todella kauniin vaalean meikin, yksinään käytettynä useimmat saavat olla levityksen kanssa hyvin maltillisia!

Kuukauden random:


Tämän kuun random-suosikki on tietenkin muoviset johdonpidikepallurat!
Instagram-seuraajat tiesivätkin jo tästä suunnattomasta ihastuksestani näihin pikkuruisiin muovinpalasiin, jotka helpottavat elämääni hämmentävän paljon. Tietokoneen ja puhelimen johdot eivät enää tipahtele mihinkään ja pysyvät siististi paikoillaan! Parhaat yksi euroa ja kuusi senttiä jotka olen pitkään aikaan käyttänyt materiaan. Suomesta ei löytynyt (edes viisi kertaa kalliimmalla), ostin eBaysta. Löytyy hakusanoilla cable clips.


* tuote saatu blogin kautta

13 kommenttia:

 1. Voi miten söpö poskipuna! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän, että pakkaus vaikutti hävettävän paljon ostopäätökseen :D

   Poista
 2. Heh, aika samantyyppisiä suosikkeja kuin mulla. Olen myös nyt kesän tullen tykästynyt voidemaisiin luomiväreihin, ihanan helppoa ja kesäistä! :-) Ja hei mistä olet ostanut tuon Caudalien sprayn? Omani loppui juuri ja olen epätoivoisesti miettinyt, mistä saisin sitä lisää vai onko pakko lähteä Ranskaan täydentämään varastoja. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin lähteä Ranskaan mukaan! :D

   Poista
  2. Heh, mä lähden mielelläni mukaan! ;D
   Oon ostanut tuon sparyn feeluniquesta! Huomasin, että lahjapakkauksissa spraypakkaus toimitetaan Suomeen, yksinään ei! Tää pullo tuli seerumin kanssa paketissa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on! Ja kuten kuvasta näkyy, oon todellakin käyttänyt sitä tän kuukauden aikana minkä olen sen omistanut :)

   Poista
 4. Vaikka tykkään hirveästi selektiivisestä kosmetiikasta, niin Maybellinen Color tattoot on lyömättömiä. Tulevat varmaan olemaan loppuikäni meikkipussissa! :D

  t. On an on bronze luomilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Jos ei tietäisi, niiden voisi jopa luulla olevan jonkin selemerkin :)

   Poista
  2. Mistä ostatte muita värejä kuin niitä kuutta, jotka löytyvät marketeista? t. myös on & on bronze kehissä :D

   Poista
  3. Brittinettikaupoista! Ainakin yhden oon tilannut feelunique.comista :)

   Poista