15.7.2014

LivBox Heinäkuu

Huomenta! Joka kuukausi tekemäni LivBox-postaus tulee poikkeuksellisesti tässä kuussa noin viikon myöhässä, sillä lomailin eri puolella Suomea sen ilmestymispäivänä. En osaa ohittaa kuukausittaisia traditiopostauksia joten nyt, vaikkakin vähän myöhässä; heinäkuun LivBox!


Heinäkuun boksin värinä on lämpöä hehkuva oranssi. Kuuma, kuumempi, kesä! -otsikoitu kortti vinkkaa sisällöstä kertoen auringolta suojautumisesta, kuivien hiusten hemmottelemisesta sekä päivetyksen korostamisesta kullanhohdolla. Minulle tuli tässä kuussa kaksi samanlaista boksia, vähän hämmensi. Tilaukseni uusimisessa oli pientä säätöä, joten ehkäpä siinä sattui virhe. Ehdin kuitenkin purkaa kummankin sisällön katsoakseni onko sisältö sama, joten en kai minä toista takaisinkaan voi lähettää... Ensi kuun puolelle olen suunnitellut pientä arvontaa, joten osa ylimääräisistä saattaa päätyä sen palkintoon!


Heinäkuun LivBoxin sisältö näytti tältä. Vaihtelua tämän kuun boksissa oli muutamankin tuotteen verran, ja yksi tuote tuli ilmeisesti vain jo vähän pidempään LivBoxia tilanneille kiitoksena. Muiden bokseissa vaihtoehtoisina tuotteina on näkynyt ainakin Herbinan Letitys- ja Rakennesuihke, Avènen After Sun Repair Lotion sekä Australian Goldin suojakertoimellinen huulirasva. Heinäkuisia hellepäiviä ajatellen boksista löytyy suojaa kasvojen iholle, pelastusta auringon kärtsäämille kutreille, kullanhohdetta kynsiin ruskettunutta ihoa korostamaan sekä kätevät ponnarit pitämään hiukset pois tieltä kesäkuumalla (ihan parhaat esimerkiksi uimareissuille!).


Calvin Kleinin tuoksunäytteet miehelle ja naiselle. Hmm, ei edes pikkuista näytepulloa, vaan tuoksu pahvilla muoviläpyskän alla. Tämä ei riemastuttanut, tuoksun voi pahvin sijasta käydä nuuhkaisemassa myös kaupassa ihan ilmaiseksi. "Kaupanpäällisenä" olisi mennyt, mutta tämä oli yksi korttiin listatuista tuotteista. Käytin jo tämän eli avasin muovin. Naisten tuoksu oli hyvin raikas ja muistutti aivan yhden ranskalaisen hotellin tuoksua! Pääsin hetkeksi sinne takaisin nenäni kautta. Miesten tuoksusta tykkäsin, ja voisin kuvitella poikaystävänikin tykkäävän. Sopivan mausteinen mutta edelleen raikas.


Rich on minulle toistaiseksi aika vieras merkki. Kaapissa on kyllä kauan odottanut merkin kiharavoide, mutta otan sen käyttöön vasta käytettyäni pari muuta pois. Heinäkuun boksissa tuli Rich:ltä kosteuttava ja kiiltoa antava shampoo. Lähtee varmasti jossain vaiheessa kokeiluun, kuvauksen perusteella kuiva luonnonkiharani saattaa nimittäin tykätä tästä. Samasta sarjasta tuli myös 2 ml:n näytepussi hiusöljystä. Kilpailija Moroccanoilille ja Orofluidolle, joita käytän tällä hetkellä. Kerron mielipiteeni seuraavassa empties-postauksessa, parin millin näytteen käytän helposti siihen mennessä. Kiinnostava tuotesarja etenkin kesäauringon kuivattamille hiuksille, shampoo oli reilunkokoisella 80 ml:n näytetuubilla mielekäs kesäiseen boksiin.


Dermosil on merkkinä minulle tuttu ja turvallinen, ja vasta viime kuussahan ylistin Dermon kynsilakanpoistopurkkia. Merkin helmiäissävyiset, läpikuultavat kynsilakat eivät kuitenkaan ole onnistuneet minua sytyttämään. Annan kuitenkin tälle kullanhohtoiselle lakalle mahdollisuuden, vaikka sitten topperina toisen lakan päällä. Toivottavasti Dermosiliä nähdään LivBoxissa jatkossakin! Edulliselta merkiltä löytyy muutamia luottotuotteitani.


Kunnon suojakertoimella varustettu aurinkovoide kasvoille apteekkimerkki Favoralta oli tosi positiivinen yllätys! Sain viime viikolla allergisen reaktion ilmeisesti Piz Buinin aurinkovoiteesta, joten heti kun ihoni kestää edes 10 minuuttia auringossa oleskelua, otan kokeiluun muutaman hellävaraisen, hajustamattoman aurinkovoiteen. Kasvoille lähtee testaukseen tämä sekä eräs toinen, aavistuksen arvokkaampi voide. Raporttia luvassa todennäköisesti ensi viikolla!


Calvin Kleinin tuoksunäytteiden lisäksi Invisibobblet olivat merkitty new-tunnuksin tuoteluettelokorttiin - eli uutuustuotteiksi. Mielestäni nämä puhelinlankaponnarit ovat olleet jo Suomessakin aika kauan myynnissä, joten en nyt sitten tiedä uutuudesta. Tosi hyviä ovat kuitenkin! Kuutisen euroa maksavassa paketissa tulee kolme kumiponnaria, jotka pysyvät oikeasti paikallaan eivätkä hankaa hiuksia. Minulla taitaa olla vain yksi "aito ja alkuperäinen" Invisibobble ja sen lisäksi monia "halpisversioita". Nämä ovat huomattavasti pienempiä kuin esimerkiksi Glitterin versiot, ja toimivat minun tukassani paljon paremmin. Äiti ilmoitti heti, että hän voi ottaa vastaan näistä yhden! Tykätään siis molemmat aivan erilaisilla hiuslaaduilla.


Terre d'Oc vartalovoi oli se extratuote, joka tuli boksia jo vähän pidemmän aikaa tilanneille. Näitäkin taisi olla liikenteessä muutamaa erilaista, minulle tuli Argan Butter, jota en valitettavasti itse voi käyttää. INCIssä heti toisena on seesaminsiemenöljy, ja taitaa sisällöstä löytyä muitakin minua jopa iholla allergisoivia aineita. Olen kuullut näistä paljon hyvää, joten uskon muiden tämän saaneiden kyllä tykänneen! Enköhän minäkin tälle ihanalle luomuvoiteelle keksi rakastavan kodin.

Mitäs mieltä tämän kuun boksista oltiin?
Miniatyyrinäytteitä lukuunottamatta minä tykkäsin heinäkuun lootan sisällöstä! Etenkin Favoran aurinkovoide sekä Richin shampoo ja Invisibobblet olivat mieleeni. Harmi, että typerät allergiani estävät tuon ihanan Terren voiteen testailun!


- Heinäkuun LivBox saatu blogin kautta -

(Tämän kuun LivBox oli ensimmäinen, jota en itse ole maksanut. Blogiini arvosteltavaksi saaminen ilman, että joudun itse maksamaan boksista, ei vaikuta arvioihini millään tavalla. Kerron kaikista rehellisen mielipiteeni aivan kuten ennenkin.)

1 kommentti: