7.7.2014

Olen rakastunut: Benefit They're Real! -ripsiväri


Enpä muista millon viimeksi ripsiväri olisi tehnyt näin suuren vaikutuksen.


Ostin Benefitin The Bronze of Champions -pakkauksen varmaan jo joskus joulun aikaan ja kokeilin merkin ehkä suosituinta tuotetta, They're Real! -ripsiväriä vasta viime viikolla. No nyt minäkin tajuan kaiken sen hypen tämän ripsarin ympärillä, täähän on aivan loistava tuote! Pakkauksessa tullut ripsiväri on 3,0g matkakoko, mutta harja on aivan sama kuin täysikokoisessa 8,5g ripsivärissä.


Kuminen ripsiväriharja näyttää muuten aika tavalliselta, mutta sen päässäkin on hassuja nystyröitä sojottamassa joka suuntaan tehden siitä jännän pallon. Kärjellä saakin väriä nurkkiin ja alaripsiin helposti. Ripsivärimassaa tulee harjan mukana muuten juuri sopivasti, mutta ilman pyyhkimistä kärkeen jää minun makuuni liikaa tavaraa könttiriskiä nostamaan. Itse harjaosalla ei klimppejä helposti saa aikaiseksi. "Piikit" ovat harjassa juuri sopivin välein erotellen minunkin itsepäiset ripseni.

Kuten näkee, ero on aika suuri. Ilman taivutusta! Ripset näyttävät paljon massiivisemmilta ja näyttävämmiltä, mutta silti jollain tapaa luonnollisilta - ripsiin ei jää paakkuja ja ne kaartuvat kauniisti. They're Real! -ripsivärin samaan aikaan sekä hyvä että huono puoli on se, että se jämähtää ripsiin aika tiukasti vaikkei olekaan vedenkestävä. Hyvää siinä on se, että taivutukset pysyvät huomattavasti paremmin kuin tavallisen vesiliukoisen ripsivärin kanssa, eikä väri lähde varisemaan pitkänkään päivän aikana. Huonoa taas on tietenkin se, että poistamisen kanssa saa nähdä enemmän vaivaa. Vesiliukoiselle silmämeikille tarkoitetulla meikinpoistoaineella olen kyllä saanut tämän aina pois, mutta joudun tekemään tuplapesun saadakseni kaiken varmasti irti.

Kunhan saan muutamia ripsivärejä käytettyä pois, ostan Benefitin supersuositun ripsivärin varmasti täysikokoisenakin. Suomessa Benefitiä ei myydä, mutta esimerkiksi Lookfantastic  sekä Feelunique toimittaa tätäkin Suomeen ilman toimituskuluja.

17 kommenttia:

 1. Vau, näyttääpä hyvältä! Tämä täytyy ehdottomasti ottaa kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen - jos poistamisessa jaksaa nähdä vähän tavallista enemmän vaivaa!

   Poista
 2. Mä käytin tätä yhden tuubin, mutta sitten kyllästyin siihen jokailtaiseen hinkuttamiseen. Nättiä jälkeä kyllä tuli, ei voi kiistää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon että hermot kestää poistamista jatkossakin, tykkäsin muuten tästä niin kovasti! :D

   Poista
 3. Mäkin olen sitä mieltä, että Benefitin They're Real on tosi toimiva ripsiväri! Tykkään sen antamasta lopputuloksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, tämä on munkin mielestä yksi parhaimmista (ellei jopa paras) jota oon koskaan kokeillut :)

   Poista
 4. Tää on kyllä ihan mahtava ripsiväri! Ja huh sun ripsiä! Anna mulle pari? : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman meikkiä mun ripsiä ei edes näe! :') Jos saisin pituutta lisää, antaisin mielelläni pari väärään suuntaan sojottavaa pois ;)

   Poista
 5. Mulla on hakusessa uusi ripsari ja tästä olen kuullut paljon hyvää. They're Real! meni just ostoslistalle elokuun Barcelonan reissua silmällä pitäen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! :) Toivottavasti minäki pääsisin ostamaan tämän ihan kivijalkakaupasta nettikauppojen sijaan.. Kivaa matkaa sulle jo etukäteen!

   Poista
 6. Herramunjee mitkä superripset sulla on! Vau!

  VastaaPoista
 7. No wau! ^_^ Tekis niin mieli kokeilla tätä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Mä harvoin haluan ostaa heti saman ripsarin uudestaan, mutta tähän myönnän rakastuneeni, tahtoo lisää!

   Poista
 8. Hyvältä näyttää! They're Real oli munkin kokeilulistalla ekana ennen kuin otin pidennykset, eipähän oo turhaan hehkutettu tuote. Ja muuten, aika kadehdittavat alaripset sulla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on hypetetty niin paljon, että odotuksetkin olivat kyllä aika korkealla - onneksi en joutunut pettymään! Mun alaripset on kummallisen pitkät verrattuna yläripsiin :D En voi levittää niihin ku varovasti väriä, muuten ne näyttää pidemmiltä ja saattaa korostaa kivasti tummia silmänalusia... Voisin kyllä joskus kokeilla jotain 60-luvun mod-meikkiä näillä alaräpsyttimillä! :D

   Poista
 9. Vau miten nättiä jälkeä! Pakko kokeilla :)

  VastaaPoista