22.8.2014

Aavikkofestarit

Minua harmittaa hirveästi, että edullinen Wet n Wild lähti Seppälöistä pois myynnistä. Olen nähnyt myymälöiden ale-hyllyillä vielä joitain tuotteita, ja koska tämä Fergie Centerstage Collectioniin kuuluva Photo Op -luomiväripaletti on yksi niistä tuotteista, joita vielä viime aikoina olen bongaillut, ajattelin esitellä tämän kauniin syksyisiä värejä sisältävän paletin.


Ruskean ja oranssin eri sävyjä sisältävän viisikon nimi on Desert Festival. Kiva nimi, ja oikein kiva yhdistelmä värejä. Paletilla saa aikaiseksi sekä raikkaan päivämeikin että tummanpuhuvan smokey-meikin iltamenoihin. Tämän paletin lisäksi Photo Op -viisikkoja löytyy ainakin sinisen ja violetin sävyissä. Wettiksen kolmen sekä kahdeksan värin paletit ovat aivan huippuja hintaisikseen, joten odotin paljon myös tältä Fergien nimeä kantavaan kokoelmaan kuuluvalta paletilta.


Tämä viisikon laatu ei kuitenkaan ollut ihan sitä mitä odotin. Värit ovat huomattavasti kuivempia kuin kolmen ja kahdeksan värin paleteissa. Vaikka poskille varisee helposti väriä, saa suurimmalla osalla sävyistä kuitenkin työstettyä iholle kunnon pigmenttisen jäljen eikä häivytyskään ole hankalaa. Ikävöin vain sitä kermaisen pehmeää tuntua, johon olen merkin luomiväreissä tottunut.  


Paletin tummin sävy, kylmä mustanruskea, sisältää kunnon kimalluksen ja näyttää joissain valaistuksissa ruskehtavalta harmaalta, joissain taas kylmältä, hailakalta mustalta. Hyvä pigmentti, mutta ei toistu luomella yhtä kauniina kuin paletissa. Keskellä oleva matta tummanruskea on oiva tummennus luomivakoon, ulkonurkkaan ja ripsirajaan, mutta tuntu on hieman turhan kuiva. Matta oranssi on tämän paletin helmi. Syvä, pigmenttinen väri on kauniisti punaiseen taittava mutta yllättävän käyttökelpoinen! Pehmeä koostumus tuntuu helpoltä käyttää. Vaalea, shimmerinen beige taas on suurin pettymys. Toki sävy on lähellä omaa ihonväriäni, mutta napista ei tunnu saavan väriä irti ollenkaan. Shimmerinen, kupariin taittava lämmin oranssi on toimiva sävy liikkuvalla luomella eloa tuomaan, mutta koostumus ei ollut niin ihmeellinen, että sen takia tätä palettia kannattaisi mennä hankkimaan.

Vaikka kauniiden värien koostumus ei vastannut odotuksiani, on tämä (etenkin alennettuun) hintaansa nähden mielestäni ihan toimiva paletti oranssinsävyjä kaipaavalle.  Korostan mielelläni kummallisten, harmaiden silmieni sinisyyttä lämpimillä sävyillä, mihin tämä käy loistavasti. Lämpimään syysarkimeikkiin käyttökelpoinen, mutta esimerkiksi Make Up Geekiltä löytyy hyvin samankaltaisia sävyjä todella laadukkaina.


Desert Festival jää kokoelmaani, vaikka paletin jokaiselle sävylle minulta taitaakin ennestään löytyä "parempi versio". Ovathan nämä sävyt kätevät samassa, pienessä paletissa löytyvinä.

6 kommenttia:

 1. Jep, itseäkin harmittaa, ettei saa enää Wettiksiä Seppälästä! Etenkin ne lakat oli ihan älyttömän hyviä hintaisikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Megalastit? Mä rakastan niitä! Onneks on edes nettikaupat...

   Poista
 2. Minä tykkään tästä ja pigmentti on ihan hyvä. Muissa Fergien paleteissa oli tosi paljon huonompi koostumus, sellainen jauhoinen ja kova. Wettiksen 8-paletit ovat ihan hyviä mutta vähän liiankin kermaisia omaan makuun, pölisevät ja varisevat siveltimillä meikatessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en niitä muita Fergie-paletteja oo kokeillut! Tykkään Wettiksen "tavallisten" luomivärien pehmeydestä niin paljon, ettei tää jotenkin vaan voittanut mua puolelleen : / Toki toi variseminen on pehmeänpigmenttisten värien kanssa välillä ärsyttävää...

   Poista
 3. Tää on näistä paleteista mun ehdoton lemppari!!! Ihan paras ^^ on kyllä harmi ettei Seppälästä enää saa,mutta onneksi Kosmetik4lessiltä löytyy :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että nappasin sitten just tän :D Olisin vaan toivonut ihastuvani tähän enemmän. Tästä paletista mulle tulee vaan mieleen "kiva". Ei mahtava, käyttökelpoinen kyllä. Eli.. kiva :'D Ainii K4L myy Wettistä! Pretty ilmeisesti myös :)

   Poista