3.8.2014

bareMinerals 5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow

Kauppoihin on kuulkaa pian tulossa sellainen uutuustuote, etten millään malttaisi odottaa pääseväni siihen käsiksi! Ainakin jenkeissä tämä löytyy jo kauppojen hyllyistä, mutta Suomessa ei vielä ole näkynyt. Kävin eilen kurkkaamassa paikallisen Kicksin bareMinerals-hyllyn ja mukava myyjä kertoi juuri saaneensa luettavaksi tiedotteen merkin uusista tuotteista (tulossa myös meikkivoide!) ja arveli tämän tulevan hyllyyn parin viikon kuluessa.

kuvankaappaus Bare Escentuals

Kyseessä on bareMineralsin uusi voidemainen luomiväri, 5-in-1 Advanced Performance Cream Eyeshadow, johon on saatu pakattua viisi ominaisuutta. Tuote lupaa 12 tuntia kestävän värin, pohjustuksen, kirkastuksen, juonteiden silottavuuden sekä suojakertoimen 15. Aurinkosuoja silmäluomille on aika kiva juttu meille vaaleille ohutihoisille tyypeille! Veikkaisin, että silmäluomet ja huulet ovat kasvoista ne osat, jotka monet unohtavat suojata auringonvalolta. 

Voidemainen luomiväri on saatavilla kymmenessä neutraalissa sävyssä, jotka kaikki voisin kuvitella mainioiksi pohjustajiksi tai yksinään helpoksi arkisilmämeikiksi. Luottotuotteeni MAC Pro Longwear Paint Pot sävyssä Painterly muistuttaa väriltään ehkä bareMineralsin Barely Nudea. Paint Pottia olen käyttänyt pohjustuksen lisäksi ihan yksinäänkin peittämään ohuesta ihostani läpi kuultavat verisuonet. MAC saa tästä uutuustuotteesta haastajan! 

Monet ulkomaiset kauneusvloggaajat ovat tuntuneet jo ihastuvan tähän ja myönnän olevani hyvin altis seuraamieni beauty gurujen tuotehehkutuksille... Ainakin feelunique näyttää muuten myyvän tätä jo, mutta haluan odottaa tuotteen saapumista Suomeen ja swatchata sävyt ihan livenä. Onko kukaan muu yhtä kiinnostunut tästä bM:n uutuudesta? Viimeistään nyt?!


4 kommenttia:

 1. Ooh, on kyllä aika houkuttelevan näköinen uutuus! Sävyt taitavat olla aika neutraaleja ja maanläheisiä. Voisin kuvitella ostavani jonkun lähes ihonvärisen pohjustustuotteeksi. Lähinnä tuo aurinkosuoja on sellainen juttu, joka on minusta mahtava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Minäkin innostuin näistä ihan hirveästi, neutraalit sävyt ovat tosiaan käteviä pohjustajiksi ja aurinkosuoja on iso plussa kesällä!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, pakko käydä tutustumassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos säkin kiinnostuit - kipitetään molemmat näitä tutkimaan heti kun ilmestyvät hyllyihin..!

   Poista