11.8.2014

Glitteriä hiuksiin

No ei kirjaimellisesti.
Glitter on kauppa, josta minun on vaikea lähteä pois ostamatta edes jotain pientä kivaa hiuksiin. Toki kyseisestä kaupasta löytyy kivoja korujakin, mutta hiusosasto houkuttelee minua huomattavasti enemmän. Pyörähdin jokin aika sitten paikallisessa Glitterissä ja mukaan tarttui taas muutama hiusjuttu!


Huomasin liikkeessä hiusoppaan, jota en aiemmin ole huomannut ottaa matkaan. Glitter taitaa julkaista useamman kerran vuodessa näitä tuotevinkkejä sekä kivoja kampausideoita sisältäviä oppaita, sillä kotoa löytyy jo muutama. Oppaan lisäksi vinkkejä kannattaa kysellä myyjiltä - kaikissa myymälöissä, joissa olen käynyt, ovat myyjät olleet tosi näppäriä esimerkiksi keksimään juhla-asuun korut ja muut asusteet.


Tämän kätevän hiuspinnirasian huomasin vasta kassalla. Suosittelen etenkin kohtalontovereilleni, joiden asuinkumppanit ovat tätä mieltä. Kun laukussa kulkee mukana oma rasia hengettömille sekä tavallisille hiuspinneille, ei ole hyvää syytä esimerkiksi autossa hiuksia laittaessa viljellä niitä pinnejä ympärilleen...


Kolmeen lokeroon jaetussa muovirasiassa on tumman- ja vaaleanruskeita hiuspinnejä; reunimmaisissa perinteisiä ja keskellä hengettömiä. Jälkimmäiset ovat ihan ehdottomia nutturakampauksiin, joita rakastan.


Tykkään hiuspannoista, mutta harmillisen monet jäävät käyttämättä päänsäryn vuoksi. Pienikin paine korvien takana aiheuttaa minulle inhottavan olon. Glitteristä on löytynyt jo useampi panta, jotka eivät ole painaneet ikävästi, ja tämä musta rengaspanta on helppo yhdistää moneen asuun, vaatteistani kun aika usein löytyy mustaa. Rusetit taas.. No, olen heikkona rusetteihin ja kaikkeen muuhun söpöön ja tyttömäiseen. Rusettipinnillä pieni osio hiuksia kiinni sivusta tai takaa, ja hiuspuoli näyttää siltä, että edes vähän on vaivaa nähty!


Loppukesän kampauksiin ostin suloisen kukkaköynnöksen. Ruskeassa nauhassa on kiinni pieniä vaaleita kukkia ja sisällä kulkee rautalanka, jonka ansiosta köynnös taipuu jos jonkinmoiseen asentoon ja myös pysyy siinä. Köynnöstä voi käyttää esimerkiksi pantana, letin sisälle punottuna tai nutturan ympärillä. Pikkuhippi sisälläni ihastui!

9 kommenttia:

 1. Kukkaiset hiuskorut on niin ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on - enkä ole niille allerginen! :'D

   Poista
 2. Apua miten kätevä tuo pinnikotelo! Täytynee kipaista sen kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt mua naurattaa, koska tuosta edellisestä viestistä saa sen käsityksen, että täytyy kipaista pinnikotelon kautta... :D

   Poista
  2. Haha! :D Menehän ja kipaise pinnikotelon kautta!

   Poista
 3. No on kyllä fiksun näköinen pinnikotelo, taidan minäkin pyörähtää Glitterissä jonain päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun näin tuon, tartuin siihen enkä päästänyt irti! Kyllä on kätevä!

   Poista
 4. Pinnikotelo! Oih, asia, joka tulee tekemään mun elämästä helpompaa :D

  Mullekin muuten tulee pannoista tosi helposti päänsärkyä :/ Kurjaa on se, ettei sitä voi tietää pantaa ostaessa, koska kaikki eivät paina. Yritys, erehdys ja silleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kotelo todellakin on mahtava :D
   Ja tuttu juttu pantojen kanssa, useampi on lähtenyt eteenpäin ekan päivän jälkeen käytettyäni niitä tunnin tai pari...

   Poista