27.8.2014

Oriflame Volume Build Mascara

Erään bloggaajamiitin goodie bagista löytyi muutamia Oriflamen tuotteita. Joskus nuorempana muistan lainanneeni äidiltä muutamia Oriflamen ihonhoitotuotteita, muuten merkki on minulle melko vieras. Lähdin kokeilemaan Volume Build -ripsiväriä ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia ja kävin lukemassa tuotteen lupauksetkin vasta parin käyttökerran jälkeen. Merkin nettisivuilla kerrotaan seuraavaa:

"Oriflamen ensimmäinen ripsiväri, mikä mahdollistaa äärimmäisen kerrostamisen. Näin voit mukauttaa ripsimeikin päivän mittaan. Megaharja ja VoluFlex -koostumus luovat yhdessä ripsivärin, joka säilyy ripsissä notkeana vielä kuivumisen jälkeenkin. Jokainen lisätty kerros levittyy ripsiin yhtä tasaisesti kuin ensimmäinenkin."


Pakkauksen teksti Volume Build VoluFlex Formula kuulostikin siltä, että tämä on tehty tuuheutta ja kerrostamista ajatellen. Ajatuksen tasolle se on valitettavasti tuntunut jäävänkin, sillä väri ei todellakaan säilynyt kuivuessaan notkeana kuten valmistaja lupaa. Toisen kerroksen levittäminen suorastaan sattui ennenkuin uusi kerros pehmitti jo ripsissä olevan ripsivärimassan.

Volume Buildin harja on suurehko ja omaan makuuni juuri sopivan tiheä. Mitä isommat välit "harjasten" välissä on, sitä helpommin ripset liimautuvat yhteen. Minä kaipaan tiheässä olevia harjaksia sinne tänne sojottavia ripsiäni erottelemaan. Alhaalla olevasta kollaasista kuitenkin näkee, että harjaan tulee ripsiväriä inhottavana paakkuna, ripsivärituubin kaulus ei siis toimi täydellisesti.


Kuvassa ripseni ilman ripsiväriä kaikessa kalpeudessaan sekä yhden ja kahden ripsivärikerroksen jälkeen (ilman taivutusta). Vaikka Volume Build lupaa nimenomaan voluumia, koin tämän tuovan ripsiini enemmän pituutta kuin tuuheutta. Kerrostus kyllä onnistuu, mutta kuten jo mainitsin, toisen kerroksen alottaminen sattui ripsirajaani! Ensimmäinen kerros kuivaa jämähti nopeasti niin koppuraksi, että toisella kerroksella sen pehmittämiseen meni ihan liikaa aikaa. Kolmatta kerrosta en halunnut edes kokeilla.

Tässä ripsivärissä parasta oli ehkä pysyvyys. Pienessä tihkusateessakaan väri ei karannut minnekään vaan pysyi iltaan asti samanlaisena. Poistaminen olikin sitten hieman työläämpää kuin useimpien muiden vesiliukoisten ripsivärien poispeseminen, mutta kuitenkin helpompaa kuin esimerkiksi rakastamani Benefitin They're Real!:n kohdalla. Oriflamen Volume Build jää käyttööni, mutta lähinnä luonnollista (ja koko päivän kestävää) lookkia varten yhdellä kerroksella käytettynä. Joku vähän vähemmän herkkäsilmäinen ehkä kestää tämän kerrostamisenkin, minä en!

- tuote saatu blogin kautta -

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Lyhkäset ja vaaleathan ne on, ilman ripsiväriä niitä ei edes näe! :D

   Poista
 2. Vau mitä jälkeä se saakaan aikaan! Toisaalta jos tuote on hankala levittää (varsinkin jo ensimmäisen kerroksen jälkeen), se ei kovinkaan paljoa vakuuta. Tämä taitaa mun osalta ainakin siinä tapauksessa mennä sinne 'ihan kiva' -osioon, en halua että ripsarin käyttö sattuu!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 3. Sepä se! Kaunista jälkeä tällä saa aikaan mutta ei se ole minulle kärsimisen arvoista :D

  VastaaPoista