6.9.2014

New Moon

Taisin kiljahtaa ilosta kun löysin viime kuussa tämän Chanelin voidemaisen luomivärin limited edition -sävyn Emotionin ale-pöydältä. Minulla on ennestään vain yksi Illusion D'Ombre mutta näiden kahden jälkeen tekisi mieli ostaa sävyjä heti lisää. Normaalihintaisina nämä ovat melko tyyritä pikku purkkeja, onneksi molemmat etsimäni sävyt (toinen omistamani on hohtava, lämmin vaaleanpunainen Abstarction) ovat löytyneet alennettuina.


Vaikka kuinka rakastankin näitä Chanelin hohtavia voideluomivärejä, olen vastikään löytänyt niin uskomattoman edullisen dupen näille, etten raaski ostaa enää uusia - paitsi jos törmään johonkin oikein uniikkiin ja vastustamattomaan sävyyn... Niistä edullisista versioista on muuten tulossa ensi viikolla postaus!


Pienessä, kierrekorkillisessa lasipurkissa olevan luomivärin mukana tulee pieni sivellin, joka on ihan näppärän oloinen, mutta jota en koskaan käytä. En muista milloin olisin käyttänyt jonkin tuotteen mukana tulevaa sivellintä tai muuta applikaattoria. Käsi tarttuu aina pitkävartisiin, "oikeisiin" siveltimiin. 


Illusion D'Ombre -luomivärien koostumus on erikoinen, enkä rehellisesti sanottuna edes pitänyt siitä ensimmäisellä kokeilukerralla! Osa sävyistä on hyvin läpikuultavia ja kun koostumus on moussemainen ja todella pehmeä, tuntui aluksi siltä, ettei väriä irtoa ollenkaan. Samettiseen pehmeyteen kesti hetki tottua. 

New Moonissa on enemmän pigmenttiä kuin siinä ennestään omistamassani Abstractionissa, molemmilla onnistuu kerrostaminen helposti. Käytän itse näitä aina ihonvärisen pohjustajan päällä, yleensä käytössä on MAC Paint Pot sävyssä Painterly tai Benefit Stay Don't Stray sävyssä light/medium. Ihon sävyn tasoitus sekä kaunis, hohtava voideluomiväri tekevät yhdessä silmämeikistä sekä katsetta kirkastavan ja huolitellun näköisen että älyttömän helpon! Jos en käytä meikissä muita luomivärejä, levitän Illusion D'Ombren liikkuvalle luomelle keskittyen ulkonurkkaan sekä luomen keskiosaan ja häivyttelen väriä luomivakoon päin. Käytän joko ihan (desinfioituja!) sormia tai synteettistä, litteää luomivärisivellintä.


Uusi ihastukseni New Moon on kunnolla kimmeltävä lämmin kuparinruskea. Punertava metallinhohtoinen sävy korostaa kivasti silmieni väriä ja alla olevaan meikkiin käytin Urban Decayn Naked 3 -paletin mattasävyjä luomivakoon. Se tuo ihanasti esiin Chanelin sisältämää syvää punakultaa. Rakastan tämänkaltaisia sävyjä!


Urban Decayn Strange on kulmaluulla ja silmän sisänurkassa, Limit luomivaossa suurehkolla alueella ja sen päällä pienemmällä alueella Nooner. Alaripsirajassa on aavistus Limitiä. Maybellinen hurjasti tykkäämääni ripsiväri on kuivahtamassa kuten kuvista huomaa. Höh! Kulmakarvoihin kokeilin pitkästä aikaa VLD:n kulmakynää, en tykännyt.

Listasin myös pohjameikkituotteet kun silmän ympärillä näkyy pieni pala naamaa!

meikkivoide Chanel Perfection Lumière Velvet 10 Beige
peitevoide silmänalusille Lumene Beauty Base Blue Neutralizer
valokynä We Care Icon Perfect Cover highlighter
puuteri silmänalusille e.l.f. High Definition Undereye Setting Powder
puuteri muualle Lumene CC puuteri Light/Medium
varjostus Make Up Store Microshadow Smog
poskipuna NYX Blush 07 Natural
kulmakynä Viva la Diva Eyebrow Pencil 32 Macchiato
kulmageeli Essence Lash & Brow Gel Mascara
luomivärin pohjustus MAC Paint Pot Painterly
voideluomiväri Chanel Illusion D'Ombre Eyeshadow New Moon
luomivärit Urban Decay Naked3
(Strange, Limit, Nooner)
ripsiväri Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum' *

*saatu blogin kautta

2 kommenttia: