15.10.2014

All About Sunrise

Jatketaan Essencen edullisten tuotteiden parissa! Eilen esittelin muutaman tuotteen merkin tämänvuotisesta syyskokoelmasta, tänään on pakko antaa palstatilaa tälle vakkarikokoelman luomiväripaletille.


Essenceltä löytyy neljä All About -nimeä kantavaa kuuden värin luomiväripalettia. 01 All About Nude, 02 All About Candies, 03 All About Sunrise ja 04 All About Paradise. Minä tilasin Kosmetik4Less-nettikaupasta kauniin syksyisissä ruskansävyissä hohtavan All About Sunrise -paletin. Auringonnousu, ruska, ihan miten vaan. Minä innostun monen muun tavoin syksyisin näistä lämpimänsävyisistä neutraaleista!


Innostuin myös värien koostumuksesta sen verran, että ainakin All About Nude meni heti ostoslistalle. Nämä näppärät paletit maksavat K4L:lla 3,45€ ja kuuluvat ehdottomasti niihin aina innolla metsästämiini edullisiin yllättäjiin. Toki olen swatchannut vain tämän kolmospaletin, mutta lukemieni arvostelujen perusteella kolme muutakin palettia ovat oikein toimivia.


Hello Autumn -kokoelman luomiväripaletin (kuvat edellisessä postauksessa) tapaan tämäkin tulee läpinäkyvässä, simppelissä muovirasiassa. Värit näkee heti läpi ja paletti on kätevän kokoinen, tykkään! 


Tämäkin Essencen paletti sisältää pelkkiä shimmerisiä värejä. Mattaluomiväreistä on vaikeampaa tehdä yhtä pigmenttisiä ja pehmeitä samalla rahalla, joten edullisilta merkeiltä tulee lähinnä näitä hohtavia sävyjä. Saa tällä yksinäänkin silmämeikin tehtyä, mutta kun kaipaan mattavärejä varjostamiseen, otan kimaltelevien värien kaveriksi usein esimerkiksi Urban Decayn Naked Basics -paletin. Myös uusin palettihankintani Stila Eyes Are The Window sävyssä Mind on osoittautunut aivan mahtavaksi peruspaletiksi kahdellatoista mattaluomivärillään. Siitä juttua aivan varmasti tulossa!


Auringonlaskupaletin kaikki kuusi luomiväriä ovat lämpimänsävyisiä. Ylärivistä löytyy neutraalit beiget; vaalea korostusväri, aavistuksen oranssiin taittava vaalea beige sekä punertava keskiruskea. Alarivissä on kellertävä kulta, kaunis persikkainen sävy (joka on suosikkini näistä kuudesta) sekä punertava tummanruskea. 


Voimakas, kellertävä kulta yllätti pigmenttisyydellään. Olin tyytyväinen jokaiseen väriin, mutta etenkin oikeanpuoleiset beiget sekoittuivat hienoisen jauhoisuutensa takia iholla helposti toisiinsa, mikä tekee häivyttämisestä ajoittain tuskallista. Yhden värin saatua luomelle toinen katoaa. No, jyrkkiä rajoja näillä ei ainakaan saa aikaiseksi ja kahden-kolmen värin neutraali silmämeikki syntyy hetkessä huolettomilla vedoilla. Kuvassa keskellä olevissa ruskeassa ja luonnonvaaleassa on enemmän satiininomainen lopputulos muiden ollessa kunnolla shimmerisiä.


Tein silmämeikin käyttäen paletin vaaleinta sävyä sisänurkassa, kultaista liikkuvan luomen sisäosassa, swatch-kuvassa oikealla tokana olevaa vaaleaa levitin koko liikkuvalle luomelle ja luomivakoa tummensin ensin oikeanpuolimmaisella punertavalla keskiruskealla, jota painelin kevyesti myös alaripsirajaan, sen päälle luomivaon ulkonurkkaan käytin vielä aavistuksen paletin tumminta sävyä (joka ei taida kuvissa näkyä ollenkaan!)


Harmaat silmäni muuten näyttävät hämmentävän vihreiltä tämän meikin (ja valotuksen) kanssa. Kaiken kaikkiaan tykästyin tosi paljon tähän edulliseen luomiväripalettiin ja vähintään sen nuden aion vielä jossain vaiheessa tilata itselleni. Shimmeriset värit tuppaavat toki vähän varisemaan, mutta tahmea pohjustus auttaa paljon. Tein myös pohjameikin loppuun silmänalusten osalta vasta luomivärien levityksen jälkeen.

Joko lämpimät ja neutraalit ruskansävyt alkavat kyllästyttää?

10 kommenttia:

 1. Mä kyllä tykkään todella paljon Essencen meikeistä, etenkin luomiväreistä ja ripsareista! :) Ilmeisesti Essenceä on myös viikonlopun I Love Me-messuilla, eli pitääpä kärkkyä merkin tuotteita sielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei enpäs muistanutkaan, kiitti kun mainitsit! :) Täytyy koittaa bongata Essence messuilta!

   Poista
 2. Ei kyllästytä, itsekin innostunut maanläheisistä sävyistä näin syksyllä ja kaikkien ihanien nudepalettien myötä! :) Etenkin nää Essencen meikkiarvostelut ovat todella tervetulleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :) Nämä lämpimät ja neutraalit sävyt ovat niin ihanan helppoja syysmeikissä!

   Poista
 3. Oli pakko mennä heti googlettamaan tuo Stilan paletti. :D Se on ihana ja ihan sinun näköisesi!

  VastaaPoista
 4. Tässä paletissa on liian lämpimät sävyt minun makuuni, mutta tekisi mieli kokeilla sitä nudeversiota. Toivottavasti ei vain olisi liian kimaltavat sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatoin ehkä eilen nappasta sen nude-paletin messuilta mukaani, swatchit siis tulossa siitäkin ;)

   Poista