9.10.2014

Candy Shop @ Jyväskylä

Hei huomio jyväskyläläiset! Suloinen kosmetiikkakioski Candy Shop, johon ihastuin viime vuonna sen sijaitessa Helsingin Lönnrotinkadulla, on pitänyt Pop Up Storea tällä viikolla Jyväskylän Torikeskuksessa. Suloinen kioski ja aurinkoinen Heidi löytyvät Torikeskuksen toisesta kerroksesta Yliopistonkadun puoleisen sisäänkäynnin vierestä tämän viikon lauantaihin asti. Itse muistin piipahtaa tuossa pikkupuodissa vasta tänään ja halusin tulla vinkkaamaan kahdesta jäljellä olevasta shoppailupäivästä täälläkin, sillä tiedän lukijoista löytyvän myös jyväskyläläisiä! 


kuvankaappaus Candy Shop

Kyseessä ollessa kosmetiikkakioski valikoima on toki pieni, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. Candy Shop haluaa myydä kiinnostavia kosmetiikkamerkkejä, joita ei Suomessa ehkä aiemmin olla noteerattu. Tosi ihanaa, että muutamien ulkomaisissa nettikaupoissa ihailemieni merkkien tuotteita pääsee ihan itse hypistelemään! 

Candy Shopin valikoimaan kuuluvat tällä hetkellä Burt's Bees, Butter London, Dr. Bronner's, Eco.Kid, Jemma Kidd, Jurlique, Mama Mio, Pai Skincare, Percy & Reed, Rahua sekä Rococo. Jos nämä tuotemerkit kiinnostavat mutta et asu Jyväskylässä, ei hätää - Candy Shopin sivuilta löytyy verkkokauppa ;) 


En toki selviytynyt kioskivierailustani aivan tyhjin käsin. Butter Londonin laadukkaat 3 free -kynsilakat maksavat nyt vain 8,50€, minä valitsin haaleanliilan sävyn nimeltä Muggings. Jemma Kidd -tuotteet ovat myös alennuksessa, mukaani lähti Half Moon -meikkisivellin, jonka ajattelin olevan kätevä kasvojen varjostuksiin. Siveltimelle jäi hintaa 9,60€.

Kioskin valikoimasta löytyvä Percy & Reedin hiuslakka on muuten yksi parhaista kokeilemistani, suosittelen! Burt's Beesiltä löytyy supersuosittuja huulivoiteita ja Pai tekee laadukkaita ja luonnollisia kasvojenhoitotuotteita, joista ruusunmarjaöljyseerumi lienee suosituin. Käykää kurkkaamassa, Candy Shop on ihanaa vaihtelua jättimäisten ketjujen kanssa asioinnille :)

4 kommenttia:

  1. Oii tuosta en tiennytkään! Pitääkin piipahtaa siellä jos vain kerkeän :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiva jos innostut käväisemään kioskilla! Tällaista yritystä mainostaa (omasta tahdosta) mielellään :)

      Poista