14.10.2014

Hello Autumn

Kaunista syysaamua! Ulkona alkaa kohta tuntua jo melkein talviselta (jes!) joten paras kirjoitella näistä suloisen syksyisistä meikkituotteista nyt eikä kohta.


Viimeisimpään kosmetik4less-tilaukseeni otin mukaan kolme ruskan väreissä hohtavaa tuotetta superedullisen Essencen Hello Autumn -kokoelmasta. Tilaamieni poskipunan, silmänrajauskynän ja luomiväripaletin lisäksi kokoelmaan kuuluu myös muun muassa mosaiikki(aurinko)puuteri, kynsilakkoja sekä kulmakarvapaletti.


Kokoelmaan kuuluu kaksi kuuden luomivärin palettia: tämä minun ostamani lämpimänsävyisiä ruskeita sisältävä Walk in the park sekä murrettuja vihreänsävyjä beigeen yhdistelevä Keep calm & go for a walk. Pidän näiden yksinkertaisista, läpinäkyvistä pakkauksista, joita koristavat syksyiset lehtikuviot. Ei näissä mikään arvokas tuntu käteen ole, mutta alle neljän euron hintaisiksi pakkaus on mielestäni nätti ja myös ilahduttavan jämäkkä!


Walk in the park -paletin sävyt ovat kaikki shimmerisiä; osa lähempänä satiinista lopputulosta, osa vähän voimakkaammin kimaltelevia. Pakkauksessa on mukana myös kaksipäinen vaahtomuoviapplikaattori, mutta minä harvemmin käytän sellaisia luomivärien levitykseen. Jos haluan väristä kaiken mahdollisen pigmentin irti, levitän sen surutta sormella. Paletin vaalein sävy onkin toiminut upeana katseen kirkastajana huolettomasti sormella liikkuvalle luomelle levitettynä.


Paletin kolme oikealla puolella olevaa beigen sävyä ovat mielestäni vähän turhan samankaltaisia. Olisi ollut kiva, jos tummin ruskea olisi oikeasti tumma ja toinen lähes identtisistä vaaleanruskeista olisi esim. selvästi punapigmenttinen tuon paletin yhden koralliin taittavan vaalean sävyn kaverina. Pigmentti on näissä ok; ei mikään mahtavin, mutta helppoon arkimeikkiin saa pienellä hinnalla kauniit värit. Mattaväriähän minä tosin aina kaipaan luomivaon varjostukseen, mutta onnistuu meikki kokonaan näilläkin jos shimmerisyys sopii.


Kahdesta silmänrajauskynästä valitsin sen turvallisemman eli hohtavanpronssisen ruskean nimeltä Leaves are the new beef. Kokoelman toinen kynä, Charlie seen in green on nimensä mukaisesti vihreä. Tykkäsin niin paljon tämän kynän koostumuksesta ja pysyvyydestä, että melkein harmittaa sen vihreän poisjättäminen. Kynä on pehmeä mutta väri pysyi ripsirajassa iltaan asti siistinä! Lämpimänsävyinen ja hieman metallinhohtoinen ruskea on turvaväri meille sinisilmäisille eikä näytä niin kovalta kuin musta. Kynän toisessa päässä on hölmöltä tuntuva kuminen smudger, joka osottautui kyllä käteväksi vanupuikon korvaajaksi kun rajauksesta haluaa häivyttää utuisen. Hintaa tällä hyvällä kynällä on vain hämmentävät 1,45€!


Villinä korttina tilaukseen lähti kokoelmasta myös colour adapting powder blush eli ihon pH:n perusteella värinsä muodostava poskipuna Beauti-fall red. Vaalea, puuterimainen poskipuna vaikuttaa pakkauksessaan kovin vaatimattomalta ja sudin tätä ensimmäisellä kerralla turhan reippaasti poskille - olisi pitänyt uskoa väitettä stains the skin. Esimerkiksi sormi oli kirkuvan pinkki vielä pari tuntia swatchien kuvaamisen jälkeen.. Minun ihollani tämä tosi pinkkinä näkyvä poskipuna tuntuu vähän vaikelta käyttää, sillä väri ei muodostu saman tien. Hauska tuote, mutta ei kovin käytännöllinen. 

Alla kuva meikistä, johon käytin näitä kolme tuotetta. Kuten näkyy, poskipuna on vähän missä sattuu. Silmämeikistä sen sijaan tykkäsin. Luomivärit olivat helppoja häivyttää ja kynän kumpaakin päätä vuoronperään käyttämällä rajauksista sai pehmeät.


sori toi nyrpeä ilme! :D

10 kommenttia:

 1. Kaunis meikki tuli kyllä näillä! En ole itse essenceen koskaan kunnolla tutustunut, mutta näiden swatchien jälkeen voisin hyvin kyseistä merkkiä kokeilla :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen merkki! Essenceltä löytyy tosi toimivia tuotteita ja hinnat ovat niin pieniä, ettei kokeilemisessa paljon menetä ;)

   Poista
 2. Byhyy, nyt harmittaa, että jätin nuo luomiväripaletit pois Kosmetik4lessin tilauksestani :D Kauniin meikin oot näillä tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä niitä molempia paletteja näkyy olevan varastossa ;)

   Poista
 3. Onpas edullisia! Essenceä ostin joskus Saksasta, ihan päteviä olivat. Tosi nätti meikki, ja vau mitkä ripset sulla on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essence on ihan ihmeellisen edullinen, koska niiltä löytyy monia tosi laadukkaankin oloisia tuotteita! Ja kiitos Kaisuli! :)

   Poista
 4. Multa löytyy tuon kokoelman se toinen luomiväripaletti ja sama poskipuna, postaus on vielä luonnoksissa tosin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva! Minäpä odottelen sitten sun arvioita tuotteista :)

   Poista
 5. Tuo poskipuna kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, olisi hauska nähdä millaiseksi sävy omalla ihollani muodostuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ajatus oli tosi jännä! Harmi vaan, että se osoittautui käytössä hieman hankalaksi. Kaipaa varmaan harjoitusta!

   Poista