26.10.2014

Hetki hempeilyä

Olen viime viikkoina lakannut kynsiäni ahkerasti tummanpuhuvilla sävyillä syksystä innostuneena. Essien Masquerade Belle ja kaikki muut viininpunaiset ovat saaneet vuodenajasta johtuen huimasti huomiota, kun muina vuodenaikoina suosin vähän vaaleampia sävyjä. Tummien punaisten ja violettien väliin halusin vähän hempeillä. Kynsille pääsi OPI:n noin puolentoista vuoden takaisen Mariah Careyn kanssa toteutetun Studio Shades -kokoelman suloinen A Butterfly Moment.


A Butterfly Moment on lämminsävyinen, murrettu vaaleanpunainen, jossa on selkeä kullanhohde. Aavistuksen metallihohtoisessa koostumuksessa sivellinjäljet vähän näkyvät, mutta päällyslakan jälkeen lopputulos on mielestäni tosi nätti! Pullossa lakka näytti jotenkin.. vanhanaikaiselta. Taisin elää 90-luvun lopussa liian vahvan frost-nudelakkakauden! Onneksi päästin perhoshetken kynsille asti, tämä oli positiivinen yllätys (vaikka kaipaankin sävyn kaveriksi vähän päivettyneempää ihoa).

6 kommenttia:

 1. Mä rakastan tätä lakkaa, pitäiskin kaivaa tää vaihteeksi laatikosta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli eka kerta kun tajusin lakata tällä ihan kaikki kynnet, aiemmin oon vaan kokeillut nopeesti.. Onneksi lakkasin! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No minustakin, pienistä epäilyksistä huolimatta! :)

   Poista