12.10.2014

TRESemmé Keratin Smooth & uusi tukka!

(Tämän postauksen oli määrä ilmestyä jo useampi viikko sitten, mutta koin kauniisti ilmaistuna pienehköjä teknisiä ongelmia. Ainakin kanssabloggaajat osannevat samaistua siihen tunteeseen, kun kolmenumeroinen määrä kuvia katoaa tuosta noin vaan. PUFF. Monen jonossa olleen postauksen kuvat on pakko kuvata uudestaan ja viimeaikaiset postaukset ovatkin olleet tuoreita sisältäen jopa samana päivänä otetut kuvat. Jos tästä myöhässä olemisesta jotain positiivista etsitään, niin tällä hetkellä nämä uutuustuotteet ovat varmasti jo saapuneet kauppoihin!)


Sain muutaman muun bloggaajan kanssa kutsun tulla elokuun lopussa tutustumaan TRESemmén uuteen 7 Day Keratin Smooth -sarjaan Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevaan hiussalonki Dynastiaan. Kun kutsussa mainittiin sanat hiukset, pörröiset sekä vaikeasti hallittavat ja niiden perään lupaukset pehmeys ja sileys, vastasin innokkaana jookylläkiitostulen! Kuivat, luonnokiharat hiukseni eivät ole hillityn laineikkaat vaan käkkärät. Kuivat käkkärät. Kilpirauhasen vajaatoiminnan takia ne ovat paitsi kuivuneet entisestään, myös valitettavasti ohentuneet. Kaikki apu näiden hiusten laittamiseen ja hallitsemiseen on siis tarpeen!


Meidät toivotettiin tervetulleiksi kuohuvan sekä naposteltavan merkeissä kauniiseen ja tunnelmalliseen Dynastiaan ja saimme kuulla TRESemmén uudesta tuotesarjasta, jonka tiimoilta meidät oli kutsuttu viettämään iltaa. 7 Day Keratin Smooth -sarjaan kuuluu kolme lämpöteknologiaan perustuvaa tuotetta, jotka täydentävät toisiaan. Sarja lupaa kampaamotasoista sileyttä jopa seitsemän päivän ajaksi, hiustenpesuista huolimatta. Pörröhiusten pelastusta markettihinnoin!


 Pakko vielä kehua Dynastian sisustusta. Kauniisti sisustettuun liikkeeseen on rentouttavaa astua sisään - jopa vessa oli suloinen! Hiustenpesupaikka on erotettu varsinaisesta kampaamotilasta ja siellä on suorastaan kylpylämäinen tunnelma, mitä hemmottelua!

Meille tehtiin TRESemmén uusilla tuotteilla silotuskäsittely, jonka kaikki pystyvät nyt tekemään helposti marketeista löytyvillä tuotteilla. Hiukset pestään ensin punaisessa tuubissa tulevalla, keratiinia sisältävällä shampoolla. Pesun jälkeen hiuksiin käytetään valkoisesta tuubista kosteuttavaa hoitoainetta, jonka annetaan vaikuttaa 2-3 minuuttia ennen huuhtelua. Kosteisiin hiuksiin levitetään Heat Activated Treatment -suoristusvoide, joka toimii föönin ja suoristusraudan kuumuuden kanssa.


Shampoo ja hoitoaine tulevat 250 ml:n tuubeissa. Pieni asia, mutta tykkään siitä, että hoitoainetta tulee saman verran kuin shampoota. Jälkimmäinen kun tulee usein isommassa pakkauksessa, mikä ärsyttää kuiva- ja pitkähiuksisia hoitoaineella läträäviä. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja pehmeästi, tykkään tämän koostumuksesta! Hoitoaine on kosteuttava ja hiuksia tehokkaasti pehmentävä. Suoristusvoiteen ohella tämäkin on lämpöteknologian avulla hiuksia silottavaa.


Heat Activated Treatment on silkkistä pehmeyttä tuova suoristusvoide hiuksille, jota käytetään kerran viikossa. Käyttökertojen välissä sarjan shampoolla ja hoitoaineella tehdyistä pesuista huolimatta voiteen luvataan pitävän hiukset sileinä ja pehmeinä koko viikon ajan. Luonnonkiharan pehkoni kanssa epäilin kovasti tämän toimivuutta - miten mikään hoito-/muotoiluvoide voisi auttaa kuivia hiuksiani koko viikon ajan? 

Sarjan kolmesta tuotteesta suurimman muutoksen sai aikaan suoristusvoide. Vaikka hoitoaineenkin jäljiltä hiukset tuntuivat yllättävän sileiltä ja helposti hallittavilta, toi käsittelyn viimeinen vaihe eli lämmöstä aktivoituva suoristusvoide hiuksiin niiden paljon kaipaamaa pehmeyttä. Karhea pörrö oli poissa!

Tässä ovat luonnonkiharat hiukseni pesun jäljiltä ilman minkäänlaista käsittelyä. Shampoo, hoitoaine ja suoristusvoide käytössä, tällä kertaa hiukset ilman föönausta itsekseen kuivaneina, jolloin kihara tulee kunnolla esille.


Olen huomannut oikeiden tuotteiden kanssa föönauksen suoristavan hiukseni jo melko hyvin, mutta silloin kun ei ole kiire, annan hiusteni kuivua itsekseen. En toki suorista hiuksiani joka kerta pesun jälkeen mutta silloin kun teen sen, käytän usein hommaan pelkkää suoristusrautaa (vaikka föönauksen jälkeen suoristus kylläkin onnistuisi hieman nopeammin). 

Alla olevassa kuvassa ovat hiukseni saman pesukerran jälkeen suoristettuina. Yllätyin siitä, että hiuksiini jäi pelkän yhden tuotteen käytön jäljiltä myös kaunis kiilto! Normaalisti en ikinä selviä pelkällä yhdellä hiuksiin jätettävällä tuotteella, sillä lämpösuojatuotteiden jälkeenkin kuivat hiukseni kaipaavat öljyä tai muuta kiiltoa antavaa tuotetta silottamaan viimeisenkin karheuden. Kuvan ottamisen jälkeen suihkautin hiuksiini vähän hiuslakkaa, ja kampaus pysyi siistinä ja sileänä koko päivän.


Entäs seuraava päivä? Pesen hiukseni joka toinen päivä ja oli mielenkiintoista nähdä, kuinka hyvin tämä silottava TRESemmé-käsittely suojaisi yöpyörijän hiuksia pörrööntymiseltä. Välillä kun herään ihan kirjaimellisesti tukka pystyssä. Kuten alla olevasta kuvasta näkee, tilanne oli aamulla varsin hyvä! Kuvathan on otettu heti vaatteisiin hypättyäni ja hiukset on nopeasti kammattu läpi harvapiikkisellä kammalla. Missä takut ja pörrö?


Pesun jälkeisestä hiusteni tilasta minulla ei valitettavasti ole kuvaa, mutta eron huomaa lähinnä niiden tunnussa. Kihara on toki kihara pesun jälkeen vaikka mitä voidetta siinä välissä käyttäisi, mutta tunnollisesti sarjan shampoota ja hoitoainetta koko ajan käyttäessäni tukka tuntui pehmeältä eikä takkuuntunut vaikka mitä teki! 

Pakko myöntää, että tämä markettisarja yllätti positiivisesti. Vaikka käytän normaalistikin kampaamotuotteiden lisäksi ajoittain myös muutamia todella edullisia hiustuotteita, olen niiden suhteen melko nirso. Kuiva, kihara hius tarvitsee erityistä kosteutusta ja silotusta, johon apu löytyy helpommin arvokkaammilta merkeiltä. Tämä oli kuitenkin taas osoitus, että ruokakaupastakin voi löytyä toimivia tuotteita! Jokaisen sarjan kolmen tuotteen suositushinta on noin yhdeksän euroa, eli edullisesti pääsee vaikka hintaa on hitusen enemmän kuin monilla muilla markettituotteilla. 

Vaikka hiukseni eivät ihan hirveästi ole blogin puolella näkyneet, tarkkasilmäiset saattavat huomata, että pituutta on lähiaikoina lähtenyt aika reippaasti! Instagramissa hehkutinkin heti kampaamoreissun jälkeen uutta tukkaani, ja olen edelleen tyytyväinen. Taikoja teki ihana Liisa, joka tuntuu ymmärtävän jo puolesta sanasta, mitä haluan! Voin vain suositella :) Juillen postauksesta voi muuten kurkata, miltä hiukseni näyttivät elokuussa suoristuksen jälkeen kun pituutta oli hiuksissa vähän enemmän.

- tuotteet saatu testiin blogin kautta -

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Mulle on jäänyt nämä tuotteet ihan vakiotavaraksi, otan aina käyttöön kun haluan suoristaa ja pitää hiuksia auki sen ainaisen sotkunutturan sijaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon käyttänyt näitä viime aikoina tosi paljon! Oon tän viikon pois kotona ja ihan on jo meinannu tulla ikävä silottavia shampoita sun muita :D

      Poista