24.10.2014

Uusi meikkivoide Rimmeliltä

Oletteko huomanneet kaupoissa Rimmelin uudet meikkivoideständit? Merkiltä on tullut ihan vastikään uusi puolipeittävä meikkivoide, joka lupaa huimaa 25 tunnin kestoa kasvoilla!


Ihan noin kauaa en ole tätäkään voidetta testannut kasvoillani, enkä kyllä muista että olisin ikinä pitänyt samaa meikkiä vuorokauden. Sen lisäksi, että Rimmelin uusin meikkivoide Lasting Finish Nude lupaa pysyä siistinä jopa 25 tuntia, sen kerrotaan levittyvän kevyen ja kosteuttavan koostumuksensa ansiosta tasaisesti iholle muodostaen puolipeittävän lopputuloksen. 


Hikeä, lämpöä ja kosteutta kestävä voide sisältää myös suojakertoimen 20, joten kyllä nyt vaikuttaa Rimmel tuoneen markkinoille täydellisyyttä hipovan meikkivoiteen! Otin tämän siis innolla kokeiluun kun sain testattavakseni meikkivoiteen tällä hetkellä saatavilla olevat kolme sävyä. Briteissä sävyjä näyttäisi löytämieni kuvien perusteella olla kuusi, vähän erilailla nimettyinä.


Saman merkin Wake Me Up on pitkään ollut edullisista meikkivoiteista ehdottomasti yksi suosikeistani, mutta sen vaalein sävy Ivory on minun talvi-iholleni liian tumma. Ilahduin, kun huomasin tästä uudesta Lasting Finish Nudesta olevan Ivoryn lisäksi saatavilla myös Light Ivory! Muuten tuo valikoima näyttää toki kolmella sävyllään suppealta ja kattaa vain vaaleat sävyt.


Lasting Finish Nude tulee lasisessa 30 ml:n pumppupullossa, mikä on hygieenisyytensä vuoksi minulle mieleinen pakkausmuoto meikkivoiteelle. Pumpulla on helppo annostella voidetta juuri sen verran kuin tarvitsee ja puna-valkoinen pakkaus on ihan kivan simppeli. Pakkauksen ainut miinus korkista, josta pulloa ei voi nostaa: minulla on tapana tarttua ekana korkkiin, ja tämä lentää kyllä lattialle jos vain siitä ottaa kiinni.


Kuvassa vasemmalla on vaalein sävy 091 Light Ivory ja oikealla toiseksi vaalein 100 Ivory. Vaalein on selvästi punapohjaisempi ja osoittautui minulle täydelliseksi sävyksi kaikista kalpeimmillani ollessani. Tässä siis oikein hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät meinaa löytää edullisista meikkivoiteista tarpeeksi vaaleaa sävyä! Toiseksi vaalein, Ivory, sopii minulle yhden itserusketuskerran jälkeen, kolmikon tumminta en turhaan avannut koska se tuskin jää käyttööni.


Olen nyt käyttänyt tätä meikkivoidetta noin viikon ajan joka päivä ja pakko sanoa, että Rimmel otti ja yllätti! Toki edullisiltakin merkeiltä löytyy paljon toimivia tuotteita (ja minä rakastan niiden etsimistä ja löytämistä) mutta jos kokeilisin tätä tuotetta sokkona, arvelisin kyllä hinnaksi enemmän kuin reilun kympin. 

Miedosti hajutettu voide on paksuhkoa ja jättää puolimatan, satiinimaisen pinnan. Ihon kuivimmatkaan kohdat eivät silti korostu ikävästi, sillä tämä pitkäkestoinen voide myös kosteuttaa ihoa! Olen käyttänyt tätä sekä irtopuuterilla kiinnitettynä että ihan yksinään, jälkimmäisessä tapauksessa kestävyys ei luonnollisesti ole ollut yhtä hyvä kuin ensimmäisessä, mutta meikki on kuitenkin säilynyt siistinä monta tuntia.

Vasen: pesun jäljiltä, ei meikkiä. Oikea: Rimmel Lasting Finish Nude -meikkivoide.

Yllä olevassa kuvassa oikealla kasvoillani on sävy Ivory, joka on aavistuksen liian tumma vasemmalla olevaan lähtötilanteeseen verrattuna. Ero on kuitenkin sen verran pieni, että jopa ilman itseruskettavaa (kuten kuvassa) voiteen saa sulautumaan vaivatta ihooni eikä lopputulos näytä ollenkaan tunkkaiselta. Kumpikin sävy jää siis varmasti käyttööni!


Kuten kuvista näkee, lopputulos on iholleni tarpeeksi peittävä mutta luonnollinen. Kuvissa ihollani ei ole peitevoidetta eikä puuteria ja punoitus peittyy hyvin, ilman erillistä peitevoidetta muutamat näpyt toki näkyvät, mutta eivät mielestäni häiritsevästi. Ihohuokosetkin muuten näyttävät "hävinneen" nenänpielistä!

Minut noin 13 euroa maksava Lasting Finish Nude vakuutti! Onko joku muukin jo ihastunut?

- postauksen tuotteet saatu blogin kautta -

12 kommenttia:

 1. Vitsit, täytyy varmaan ostaa testiin tämä! Mukavan edullinen hintakin niin ei harmita niin paljoa jos ei tunnukaan toimivan täydellisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on todellakin hintansa arvoinen! Kannattaa ostaa kokeiluun :)

   Poista
 2. Oi, tää on ihan PARAS!! PARAS! Olin tosi skeptinen koska Rimmel-lähinnä hymisin tän lupauksille ajatellen että no, tää ehkä kestää puolet työpäivästä. Olin aika ällikällä lyöty kun tää kesti työpäivän ja sen jälkeen vielä pitkään iltaan. Ostan lisää, se on varma. Mä oon sekoitellut itselleni sopivan sävyn noista kahdesta vaaleimmasta- kakkossävy menisi varmaan kesällä sellaisenaan, nyt vähän tumma. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihan tosissani yllätyin tän toimivuudesta! Ei kuivata, ei kiiltele, kestää kasvoilla pitkään.. Tää tuntuu sopivan ihan hämmentävän monenlaiselle iholle! Kuivalla iholla mattaisuutta ei oo yhtään liikaa joten ei korosta sitä kuivuutta ja rasvaisella iholla taas toimii puuteroituna tosi mainiosti kestäen kauan. On kyllä mahtava uutuus Rimmeliltä! Munkin pitää varmaan seuraavaks sekotella noita kahta sävyä!

   Poista
 3. Näyttääpä nätiltä! :) Mä sain Juillelta tuon tummimman sävyn, koska se oli hällekin liian tumma. Joten jee mäkin pääsen kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva juttu! :) Voisin kuvitella sunkin tykkäävän tästä!

   Poista
 4. Rimmel osaa kyllä aika ajoin yllättää :D Rimmelin mattaisen lopputuloksen jättävä puuteri on hyvä ja vielä huomattavasti halvempi kuin monet muut markettimeikit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Stay Matte on ainut puuteri, jota olen käyttänyt loppuun useamman ja aina ostanut tilalle uuden :D Viime aikoina oon myös ihastunut ihan täysillä Rimmelin huulipuniin!

   Poista
 5. Tälläinen on kyllä pakko ostaa itsellekin! Mikäköhän noista kolmesta olisi mulle sopiva, mun iho on meinaan todella vaalea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä kokeilla, näistä toi vaalein on nimittäin kerrankin oikeasti vaalea! :D

   Poista
 6. Näyttää hyvältä! Täytyy korkata nuo omat pullot.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkkaa nyt ihmeessä jo, nopeasti! ;)

   Poista