14.10.2014

Viikonloppuna messuilemaan!

Hei, kai te kaikki kaltaiseni kauneushöperöt tiesitte jo, että  tällä viikolla järjestetään jokavuotiset kolmen päivän i love me -messut Helsingin messukeskuksessa? Puhun aina tottumuksesta kauneusmessuista, mutta näytteilleasettajiahan i love me -messuilla on peräti viidestä eri kategoriasta; kauneus, muoti, terveys, koru&kello sekä luonnollisesti

Tänäkin vuonna hallit on jaettu teema-alueittain, jotta messuilla kiertäminen olisi edes hitusen helpompaa - aika hauskaa poukkoiluahan se silti omalla kohdallani aina tuntuu olevan! Keskikäytävä erottaa muoti-osion kauneuteen ja terveyteen keskittyvästä puolesta, jälkimmäinen löytyy eteläisestä sisäänkäynnistä katsottuna oikealta.

Messut ovat avoinna perjantaina klo 10-19, lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Lippujen hinnat ja verkkokaupan löydät täältä. Ennakkoon verkkokaupasta ostettu lippu on hieman halvempi kuin ovelta ostettaessa.
kuva Messukeskus 

Olen tänään tutkaillut listaa näytteilleasettajista, ja joukosta löytyi monia minua hurjasti kiinnostavia, kuten: BeautyBlender (6b79), Cailap (6b89), Carpelan Cosmetics: esim. Tweezerman, Youngblood, Caudalie, Murad, e.l.f. (6h79), Duroy (6f109), Inglot (6h110), LivBox (6h118), Lumene (6b89), Mariela Sarkima Beauty (6b89), PR-Cosmetic: Dermalogica (6h91) sekä Tangle Teezer (6b79). Muiltakin kuin kauneusosastolta löytyy varmasti ihmeteltävää vaikka kuinka! Myös Terveys&Kauneus-luentosalissa hallissa 6 järjestettävä ohjelma näyttää mukavalta, itse yritän ehtiä kuuntelemaan klo 14 alkavaa Teknokemian yhdistyksen luoentoa kosmetiikan turvallisuudesta.

Minä pyörin messuilla ainakin perjantaina, milloin sinä? ;)

8 kommenttia:

 1. Perjantaina minäkin. Tiimipaidat päälle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! No jospa sitä repäsis ja laittais ;D

   Poista
 2. Mä tein just samantapaisen postauksen ja huomasin, että meillä tais olla tossa näytteilleasettajien listassa samat merkit :'D Mä messuilen (vasta) sunnuntaina.

  VastaaPoista
 3. Jos tulen messuille, niin sunnuntaina tuun Helsinkiin. :) Tällä hetkellä vähän fiilikset sen puolella, että oma koti tuntuu kivammalta ratkaisulta.. :D Katsoo nyt, jos innostuisi. Kuitenkin kyse I love me -messuista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tuntee, koska minäki oon aika kotihiiri :D Mutta kivat nuo messut ovat aina olleet, kannattaa käydä jos tekee vähänkin mieli ;)

   Poista
 4. Perjantaina paikalla! Siellä nähdäääännnn! ^^

  VastaaPoista