25.11.2014

Lumiukon kanssa suihkussa


Minulla on uusi, ihana suihkukaveri! Tämä helposti hyppysistä karkaava, liukasliikkeinen kaveri omaa suloisen pyöreät muodot, tuoksuu miellyttävältä ja on oikein pätevä työssään.  


Tutiseva ja hytkyvä lumiukko-suihkujelly on täällä! Snowman tuoksuu raikkaalta ja makealta sisältäen mm. buchua, bergamottia ja sitruunaa. Karrageeni ja glyseriini pitävät lumiukon koossa, jättäen ihosi pehmeäksi ja raikkaaksi.
(Lush)

Tämän hauskan hyytelöherran saa omakseen Lushilta noin seitsemän euron hintaan, mutta liukas lumiukko on sesonkituote, eli myynnissä vain nyt joulunaikaan! Hophop jos haluat omasi!


Lushin bloggaajille järjestämästä pikkujouluillasta sain mukaani lahjapussukan, josta löytyi mm. tämä joulutuotteisiin kuuluva lumiukko-suihkujelly. Tarkastelin tätä tovin hieman epäilevänä; en ollut aiemmin kokeillut suihkujellyjä ja tuo liukas hyytelöpala tuntui kädessäkin oudolta. Kuvauksen perusteella en odottanut tuoksultakaan ihmeitä, mutta kuinka väärässä olinkaan!


Tämä miedon makealta ja raikkalta tuoksuva suihkujelly on vegaaninen ja säilöntäaineeton. INCI näyttää miellyttävältä, eikä vierastamani sitruuna tuoksu läpi. Porkkanauute, buchuöljy ja bergamottiöljy kuulostavat erikoisilta, enkä sisällön perusteella osaisi odottaa tämän tuoksun olevan niin makea kuin mitä se on. Tuoksu on mieto eikä jää suihkun jälkeen kuin hetkeksi iholle. Voisin kuvitella tämän lumiukon olevan ihan hitti myös lapsiperheissä!


 Suihkujellyn käyttäminenhän ei sitten ole yhtä vaivatonta kuin tavallisen suihkusaippuan. Ollessani ensimmäisen kerran tämän herran kanssa suihkussa repesin nauramaan sen hypätessä kolmannen kerran lattialle. Onnittelut niille, ketkä onnistuivat pitämään hyppysissään tämän kaverin ekallakin kerralla! Vasta viikon käytön jälkeen raaskin tehdä monen suositteleman raa'an paloittelun; pienellä jelly-palalla pesu onnistuu hieman helpommin. Suihkujellyjä ei käsissä juurikaan saa vaahtoamaan, mikä saattaa saippuoihin ja geeleihin tottunutta aluksi hämmentää. Lumiukko hieroo ihoa hellävaraisesti ja alun epäilyksistäni huolimatta myös pesee hyvin - ilman mitään kuivattavaa tunnetta. Tämä kaveri todellakin jäi vakkarivieraakseni suihkuun! Herran kokokaan ei muuten parin viikon aikana ole näkyvästi muuttunut, vaikka on saanut tehdä töitä monta kertaa viikossa. 

- tuote saatu blogin kautta -

18 kommenttia:

 1. Hahaa, mikä lölleröukko :D Melko hupaisan näköinen tuote, varmaan pakko ostaa kokeiluun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika huvittavahan tuo on :D Kannattaa ostaa kokeiluun, jos kaipaa pientä hauskuutta peseytymiseen!

   Poista
 2. Voi eikä mikä tuote :D Tulee ihan mieleen se Flabber - maailman mahtavin mönjä leffa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nyt kun mainitsit tuon, en voi olla ajattelematta Flabberia tätä käyttäessäni! :DD

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Suosittelen, on tää vaan niin hauska! :)

   Poista
 4. Nää jellyt on niin hauskoja! :) Olen palan kuluessa päätynyt tekemään niin, että pyörittelen pesusientä jellyn päällä. Näin tuote vaahtoaakin paremmin ja tulee käytettyä ihan viimeisetkin rippeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä idea, kiitti Elisa vinkistä!

   Poista
 5. Tää on niin hauska kaveri, sain tämän kanssa Lushilta joululahjaksi ja kun seuraavana iltana heittelin tätä suihkussa vahingossa ympäriinsä niin kyllä nauratti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että muillakin on ollut hupaisia hetkiä tän kanssa suihkussa :D Ekalla kerralla oikeasti vaan nauroin kun ilman aiempaa jelly-kokemusta yritin pestä tällä itteäni ja saada tuo pysymään edes hetken käsissäni.. :'D

   Poista
 6. Mullakin oli hauskaa tuon kanssa ekat pari kertaa :D. Sitten se katkesi keskeltä, puolikas on aika käteen sopivan kokoinen. Joskus hinkkaan sitä sieneen jolloin vaahtoakin saa aikaiseksi.

  Tuoksu ei mun mielestä oli kovin jouluinen, tulee jotkut kirpeähköt hedelmäkarkit mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin katkaisin tän ensin keskeltä ja puolikkaan saa tosiaan aika hyvin "kuppiin" käden sisään. Putoili se multa silti :D Nyt oon yrittänyt ihan pienillä paloilla ja vähän helpommin onnistuu. Kovin jouluinen tän tuoksu ei kyllä tosiaan ole. Sellainen raikas ja makea, kuten sanoit, hedelmäkarkki! Tulee mieleen tammi-helmikuu, ei joulukuu. En tiedä miksi :D

   Poista
 7. Hahaa, näyttää ihan ameebalta. :D Liikuttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AMEEBA! :D Nyt mulla on kaksi päähän pinttynyttä mielikuvaa kun suihkuttelen tän kanssa; Flubber ja ameeba!

   Poista
 8. Hauskasti kirjoitit tästä tuotteesta!! :'D Olen luullut että noi jellyt "kestävät" yhen suihkukerran vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä minäkään näin "ikuisuustuotteita" olettanut näiden olevan! Tämä jelly kuluu yhdellä käyttökerralla tosi minimaalisesti, ei yhtään huomaa!

   Poista
 9. Hehee, tää on kyllä hauska tuote! :D Ja tuoksuu aivan ihanalta ^^ Mä en ole vielä uskaltautunut suihkuun tän löllerön kanssa, mutta selvästi pitäisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä pitää, vähän äkkiä kans! :D

   Poista