28.11.2014

Pearl & Sparkle (+ Black Friday!)


Sain viime jouluna suloisen Dermosilin kynsilakkaduon, joka taitaa valitettavasti olla vain hetken myynnissä oleva kausituote. Halusin silti laittaa sillä suditut kynnet esille, sillä saman yhdistelmän tekee monen merkin lakoilla. Vaaleanpunaista helmiäislakkaa sekä kahdenkokoista hopeaglitteriä sisältävää kirkaspohjaista lakkaa löytyy varmasti uselta lakkavalmistajalta!


Tässä Dermosilin versiossa lakat ovat nimeltään Pearl ja Sparkle.
Tein näillä helpon kolmen kerroksen glitterliu'un. Alle kaksi kerrosta hennon vaaleanpunaista Pearl-lakkaa, jonka päälle kolme kertaa eri suuruiselle alueelle glitteriä. Ensin noin 2/3 kynnestä, sitten noin puolesta välistä kynttä ja viimeisenä noin 1/3 kynnestä eli vain kärki. Kerrosten annetaan kuivua joka välissä. Päälle kirkas päällyslakka ja helpot ja näyttävät glitterkynnet ovat valmiit!


Kuviin on vaikeaa saada taltioitua tämän glitterin kaunista kimallusta, mutta mitäs mieltä te olette näistä neutraaleista mutta samalla supersäihkyvistä kynsistä? Kaikilla on varmaan jo tiedossa harakkamainen himoni kaikkeen kimaltavaan, joten minä olen joka vuosi ihan heikkona näihin helppoihin glitterkynsiin!

Ps. Kai muistatte, että tänään on jenkkien kiitospäivää seuraava perjantai eli joulumyynnin kunnolla käyntiin polkaiseva Black Friday? Kaupat houkuttelevat asiakkaita hyvillä tarjouksilla ja nykyään tuo alennuspäivä on siirtynyt myös monen nettikaupan puolelle - vaikkakin ensi maanantaina, Cyber Mondayna, noita nettialennuksia varmasti tulee lisää! Black Friday on muuten saanut nimensä kirjanpidossa käytettävistä väreistä: mustalla kirjataan voiton puolella olevat tulokset, punaisella tappiot. Suomalaisten black friday -googlehaut kasvavat joka vuosi, joten kotimaisetkin nettikaupat ovat alkaneet osallistua tähän kulutusjuhlaan - vaikka meillä vähän ironisesti vietetäänkin nyt samana päivänä Älä osta mitään -päivää... Eikö "Osta vain kotimaista" -päivä olisi vähän kannattavampi maan talouden kannalta? Jos tänään kuitenkin tekee mieli shoppailla verkossa, kurkkaa ainakin Pretty, Kiko, LookFantastic, FeelUnique ja Beautybay.

13 kommenttia:

 1. No hei, glitteriä ei oo koskaan liikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös! :D Multakin löytyy tää sama lakka! Näyttää kyllä paremmalta sun pidemmissä kynsissä kuin omissa lyhyissä! :)

   Poista
  2. Minna, en usko! Glitter näyttää yhtä hyvältä kaikenpituisissa kynsissä! ; )

   Poista
 2. Todella kauniit kynnet! Taidampa viikonloppuna kokeilla vastaavaa tyyliä uudella IsaDoran Vintage Gold-lakalla ja Essien ruusukullan värisellä glitterillä (oisko ollut Summit of Style nimeltään?)

  Black Friday tilaukset tuli pistettyä Beautyjoint.comiin, Prettylle ja ihan uuteen tuttavuuteen Cloud10:niin, josta löysin sattumalta theBalmin uuden Balmshai-paletin reilu 25€:n hintaan. Katsotaan lötyiskö maanantaina vielä jotain kivaa :P :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora : ) ja kuulostaa ihanalta tuo suunnittelemasti yhdistelmä! Ruusukultaglitterit = <3

   Minä onnistuin (no ehkä taloudellisen tilanteen pakottamana :D) pitäytymään aika pienissä ostoksissa, Prettylle sekä feeluniquelle lähti pikkutilaukset :) Cloud10 on mulle ihan uusi nettikauppa, kiitos vinkistä, heti tutustumaan...! :)

   Poista
 3. Todella kauniit kynnet<3 Multa löytyy Essenceltä yksi tuollainen kynsilakka. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Neutraaleilla sävyillä ja glitterillä ei vaan voi mennä vikaan... ;)

   Poista
 4. Hah. Mulla on sattumalta just samaan tyyliin lakatut kynnet nyt kun luin tätä. Lakkoina vaan Lumenen cc ja se viime joulun ruusukultainen Maybellinen glitteri.
  RipRap

  VastaaPoista