11.12.2014

LFBeautyBox DEC


Eilen tuli LivBox, tänään LookFantastic-nettikaupan oma LFBeautyBox!
LF:n oma ylläriboksi on vielä melko nuori subscription box, ensimmäinen tuli syyskuussa. Kaksi ensimmäistä tilasin, kolmatta en - ja se luonnollisesti olisi ollut tähän astisista minua eniten miellyttävä. Joulukuun Beauty Box ei siis mitenkään erityisesti sykähdyttänyt. Ihan varmasti tammikuussa tulee taas parempi kun en ajatellut tätä tilata...


LF:n boksissa on hieman erikoisempien merkkien lisäksi miellyttävää tuo itse laatikko! Tukevasta, musta-valkoisesta laatikosta saa kätevää säilytystilaa. Tuotteet tulevat LivBoxin tapaan paperisilpun seassa silkkipaperiin käärittynä. LF:n Beauty Box on vähän LivBoxia kalliimpi, mutta sisältää usein merkkejä, jotka ovat Suomessa hieman harvinaisempia.

Joulukuun boksin sisältö näytti tältä:


Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil 15ml (60,63€ / 30ml)
Kiinnostava merkki ja kiinnostava tuote! Kosteusvoiteen tilalla käytettävä öljy lupaa nuoremman ja kirkkaamman näköisen ihon. Sitrusallergisena tosin vähän pelottaa kokeilla, sillä ruusunmarjaöljyn lisäksi tässä on jotain mandaarinin kaltaista sekä sitruunaruohoa? INCI:ä sai oikeasti metsästää. Täysikokoinen on puolet isompi ja maksaa kuusikymppiä! (nuuhkaisin. EN KOKEILE, tuoksuu tosi vahvasti sitruksiselle!)

Murad Environmental Shield Essential-C Cleanser 45ml (43,86€ / 200ml)
Murad on monen iho-ongelmienkin kanssa kamppailevan ylistämä merkki, jota en vielä ole itse kokeillut. Tämä kasvoputsari lupaa puhdistuksen yhteydessä helliä ympäristön rasittamaa ihoa. Environmentally stressed/damaged skin, viitataanko tällä ilmansaateisiin vai häh?

Bourjois Intense Smoky Eyes Trio 62 Violet Constellé (10,30€)
Kiva, että boksista tuli myös meikkejä - vaikkei tummanvioletti silmämeikki ihan minua olekaan. Bourjois on minulle mieleinen merkki mutta luomivärejä en taida heiltä ennestään omistaakaan. Intense Smoky -setissä on violetti sekä tummanharmaa luomiväri ja tummanvioletti geelimäinen rajausväri. Lupaan kokeilla...

Gold Collagen Pure Gold Collagen 50ml (37,13€ / 10x50ml)
EI! Minua ärsyttää ravintolisävalmisteet kosmetiikkaboksissa. En jaksa edes perehtyä siihen, mitä tämän luvataan tekevän, sillä minulle kävisi huonosti jos edes maistaisin tätä.

Lord & Berry H2Ohhh! Desinger Lip Gloss Jolie (12,38€)
Joo kiva, meikkituote, mutta väritön huulikiilto oli vähän plaah. Lisäksi tämä kuuluu huulia "pullistaviin" kiiltoihin, joita harvoin pystyn käyttämään - taas kerran allergioiden takia. Supermakea ja vähän vaniljainen tuoksu - en aio edes swatchata tätä, että voin laittaa sen uutena eteenpäin. 

Macadamia Oil Infused Comb (7,74€)
Kampa, vähän tylsää. Tässä on kuitenkin itsessään öljyä ja sen luvataan selvittävän hiukset vaivattomasti. Kampa ei tunnu käteen öljyiseltä, miten se öljy muka tuolta muovin seasta tulee hiuksiin? Selittäkää blondille!

Elemis Papaya Enzyme Peel 15ml (38,05€ / 50ml)
Elemis on kiinnostava ihonhoitomerkki enkä siltäkään ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla mitään. Tämän takia ylläriboksit ovatkin kivoja! Entsyymikuorinnan hedelmäuutteet taas vähän huolestuttavat allergioiden takia, mutta INCIN:n alun perusteella tämä voisi käydä minullekin. Kokeiluun siis!


Seitsemästä tuotteesta neljä tulee itselleni kokeiluun ja kolme lähtee eteenpäin. En iloinnut nähdessäni sisällön, mutta ei tämän nyt mitenkään surkeakaan ollut. Allergiat taas tiellä! Miltä näyttää ja tilasiko joku muukin joulukuun LF-boksin?


18 kommenttia:

 1. Luulenpa et joudun tilaamaan taas tammikuun boxin. En oo sen ekan boxin jälkeen tilannut enempää ja itekin olisin sen marraskuun boxin halunnut :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä onki, että aina jättää väliin sen kaikista kivoimman... Kauheeta, onko munkin nyt pakko laittaa tammikuunkin boksi tilaukseen :D

   Poista
 2. Tässä on ihan kivoja tuotteita, tosi harmi noi allergiat ja sitten tungetaan sulle sopimatonta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylläreiden kanssahan saa aina varautua siihen, että moniallergiselle kaikki ei käy, mutta suun kautta nautittavat jutut on vähän inhottavia kosmetiikkabokseissa.. Paitsi jos se on suklaata niinkuin LivBoxissa, sen miehetkin huolii :D

   Poista
 3. Tuo Muradin putsari on ihan HG-kamaa! Jos päätät siitä syystä tai toisesta luopua, muista mut! Kai se ympäristön riivaama iho tarkoittaa ilmansaateita ja myös auringonotossa rasittunutta ihoa. En ole vielä raaskinut tilata tätä boksia, mutta sen aika tulee vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän mielessä! : ) Murad lähtee kokeiluun, mutta jos iho jo ekalla kerralla vihoittelee, laitan sen sulle : )

   Poista
 4. Minäkin sain ko. boxin ja siitä voi lukea blogistani :)

  VastaaPoista
 5. Uuh! Musta tää taas vaikuttaa tosi hyvältä boksilta :) Kiinnostaa tämä boksi yleensäkin, kyllä mä tämän joskus tilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Joulukuun bokseja onneksi riitti ennakkotilausten jälkeenkin ja ajattelin tehdä saman tammikuussa - jos kuun alussa niitä vielä riittää, tilaan ilman postikuluja : )

   Poista
 6. Oon kans miettinyt, että voisi kokeeksi tilata tuon Beauty Boxin, tulisi varmasti itselle paljon uusia tuotteita ja merkkejä tutuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tää onkin mun mielestä mukava : ) Tuotemerkit on vähän erikoisempia kuin kotimaisissa bokseissa!

   Poista
 7. Tuo LookFantasticin boksi vetää mua paljon enemmän puoleensa kuin LivBox. Oon koittanut järkeillä, etten tarvitse kumpaakaan, koska tunnen aina järkyttäviä omantunnonpistoksia, jos omistan tuotteita, joita en käytä. Satunnaisesti tilattuna BeautyBox voisi olla aika hauska ja piristävä juttu, ja omaan käyttöön sopimattomilla tuotteilla voisi ilahduttaa kavereita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että minuakin välillä ahdistaa purkit, jotka eivät pääse käyttöön.. Mutta kuten sanoit, niitä itselle sopimattomia voi sitten laittaa eteenpäin ja ilahduttaa muita : ) Aina silloin tällöin tilattuna tämä LFBeautyBox voisi tosiaan olla kätevä eikä purkkejä tulisi liian tiuhaan tahtiin ; )

   Poista
 8. Noissa Bourjoisin ja Lord & Berryn tuotteissa on hieman vaihtelua. Sain oman boksini tänään ja Bourjoisilta oli vihreä luomiväri ja Lord & Berrylta musta näytekokoinen kajal.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, ettei minulle sattunut vihreää luomiväriä, en ehkä olisi osannut käyttää.. :D Mutta kajal olisi kelvannut L&B:ltä! : )

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kivahan tämä oli! : ) Harmi, ettei kaikki sopinut itselleni!

   Poista