27.1.2015

Pst! Piipahda Prismassa!


Poikkeuksellisesti puhelinkuva, sillä halusin vain pikapikaa tulla vinkkaamaan paikallisesta Prismasta tänään tekemistäni löydöistä. Markettien ale-valikoima toki vaihtelee myymälöittäin, mutta useissa Prismoissa on näyttänyt olevan kosmeosastolla hyllynpääty, josta löytyy -50% -lapuilla varustettuja tuotteita.


Prismassa, jossa minä kävin (Jyväskylä Seppälä), oli L'Oréalilta puoleen hintaan esim. Lumi Magique -meikkivoiteita, Colour Riche -huulipunia ja Caresse-kiiltopunia sekä Color Riche -silmämeikkikyniä, niitä joiden toisessa päässä on smudger. Isadoran viime syksyn ihanan Coffee & Poetry -kokoelman kaikki tuotteet olivat puoleen hintaan. Hyllyssä oli vielä kaksi niitä lämpimämmän sävyisiä luomivärinelikkoja ja vaati itsekuria jättää sellainen ostamatta! Myös Shadow Liner ja Twist-Up Gloss Stickit kokoelmasta houkuttelivat.. Mukaan lähti vain kynsilakka sävyssä Belle Beige. Isadoralta näkyi olevan alennettuina myös esim. aurinkopuutereita ja erilaisia huulikiiltoja. Maybellinelta hyllyssä taisi olla muutama ripsiväri ja joitain huulimeikkituotteita, mutta minä kiinnitin huomioni Super Stay -kynsilakkoihin, joita ihana Amelia Liana on kehunut kovasti. Testiin lähti sävy Bubblegum. Kaikki kolme tuotetta ovat olleet ostoslistallani, jotein oikein oikeutettuja hankintoja ja kyllä taas ale-harakka hykerteli tyytyväisenä säästäessään monenmonta euroa ;)

Kuka muu on tehnyt viime aikoina löytöjä ruokakauppareissuilla?
Paljastakaa, missä kaupoissa silmät kannattaa pitää auki!

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja vieläpä sellaisia, jotka olin oikeasti hankkimassa muutenkin! :)

   Poista
 2. Hei, kiitos kun oot tällä viikolla laitellu näitä edukkaampia löytyjä :D Vähänkö sormet syyhyäisi mennä iHerbiin ja kaupoille "säästämään" :D Onneksi itsekuria sentäs vielä vähän löytyy! :D Mutta oikeasti siis todella kivoja tuotteita ja löytöjä oot esitellyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, jos oot tykännyt! :) Näin opiskelijana näistä edullisista löydöistä todellakin iloitsee! ;)

   Poista
 3. Oi, pitääpä pyörähtää Prismassa :) Ikinä ei voi tietää milloin he alentavat parhaita tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prismoissa kyllä näytetään laitettavan aleen kosmetiikkatuotteita paremmin kuin muissa marketeissa! Kannattaa käydä kurkkaamassa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tekevät kyllä ruokakauppareissuista nautittavampia ; )

   Poista
 5. Kun nämä ovat poistuvia tuotteita niin eikö näitä enää saa? :o Myös citymarketissa ei enää hyllystä tätä tuotetta löytynyt, joten osaatko sanoa poistuuko tämä kokonaan valikoimista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko totta? Luulin, että vain Prisma on jostain oudosta syystä poistamassa tätä meikkivoidetta valikoimastaan (tarkoititkohan edes meikkivoidetta?)

   Kaikissa ulkomaisissa nettikaupoissa, markin omilla sivuilla ja ulkomaisten bloggaajien/vloggaajien videioiden perusteella kivijalkakaupoissakin tuo näyttäisi edelleen olevan vakivalikoimassa, joten kyllä on outoa, jos se Suomesta lähtee myynnistä! Käsittääkseni kuitenkin aika tykätty tuote!

   Poista
 6. Wow ihan meikkivoide alessa! :) harmi että on pitkä matka prismaan täältä mun paikkakunnalta... ei taida olla minulla nyt tiedossa mitään hyviä vinkkejä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä kiva yllätys bongata puoleen hintaan, monet ovat kehuneet ja on ollut tarkoitus ostaa se jossain vaiheessa! :)

   Poista