18.1.2015

YR Vanille Noire


Ostin syksyllä ihan ensimmäisen Yves Rocher -hajuveteni. Merkin tuoksut eivät aiemmin olleet houkutelleet lainkaan, mutta lukiessani monia ylistäviä arvioita YR:n Vanille Noire EdP -tuoksusta, oli se pakko saada testiin. Yvesillä on usein alennuskampanjoita nettikauppaansa ja sainkin tämän muistaakseni lähes ilmaiseksi. Kannattaa siis liittyä sähköpostilistalle, jos halajaa tarjousinfoa tuolta merkiltä.


Ensimmäistä kertaa elämässäni uskalsin tilata tuoksun sokkona, koska rahallinen menetys olisi mitätön. Normaalihinta 50 ml:n pullolla taisi huidella jossain 50€:n ja 60€:n välillä. Tällä hetkellä nettikaupassa näyttää olevan vain 30 ml:n pulloa, normaalihinnaltaan 45,90€ ja nyt 40%:n alennuksella hintaan 27,50€. Ei lainkaan paha hinta parfyymille!


Yves Rocherin nettikaupassa tuoksua kuvaillaan seuraavasti:
"Uutuusparfyymi rakentuu kolmelle hienoimmalle vaniljalajikkeelle, joiden tuoksusta ihosi lämpöhoukuttelee esiin lukemattomia ihania vivahteita. Sensuellia ja nahkaista bourbonvaniljaa täydentävät aurinkoisen kukkainen Tahitin vanilja ja Ugandan vanilja, jonka tuoksusävyt ovat mystisen metsäisiä ja mausteisia."

Mikään uutuushan tämä ei enää ole, mutta vaniljaa rakastaville ehdottomasti nuuhkaisun arvoinen, pehmeä tuoksu. Vaniljatuoksut ovat helposti todella makeita ja aavistuksen "teinimäisiä". Tässä tuoksuu mielestäni aito vanilja, ja paljon tuoksuukin. Vanille Noire on tummahko, pehmeän mausteinen ja metsäinen tuoksu olematta silti tunkkainen. Minun nenääni tämä on kovin unisex-tuoksu, voisin kuvitella myös miesten käyttävän tätä! Tuoksu kestää minun ihollani normaalin työpäivän pituuden, tosin itselläni tämä on ollut enemmän iltakäytössä tuoksun tummuuden takia.


Vanille Noire tulee simppelissä, liukuvärjätyssä lasipullossa. Pahvipakkaus näytti mielestäni arvokkaalta kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Olenko viimeinen Vanille Noiren löytänyt vaniljafani?
Nyt nuuhkimaan, jos tämä on jäänyt jostain syystä bongaamatta!

8 kommenttia:

 1. Mulla on yksi sellanen pienempi pullo tätä mitä säästelen erikoitilaisuuksiin, aivan ihana tuoksu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tämä on ollut tähän asti lähinnä "juhlatuoksuna" silloin kun tekee mieli tuoksua oikein vaniljaiselta! : ) Tykkään!

   Poista
 2. Just hankin tuon itelleni jonkun tarjouksen varjolla ja oon kyllä kans tykännyt! Ite tykkään tummista tuoksuista ihan päiväkäytössäkin joten tää on kyllä ollut ihan päivittäin käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika usein muuten minäkin kallistuin pehmeisiin ja mausteisiin tuoksuihin, mutta jostain syystä tätä en ole osannut ottaa päiväkäyttöön! Pitää varmaan kokeilla!

   Poista
 3. Ihana, tykkään tästä kovasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että muitakin faneja löytyy! Itse yllätyin tämän ihanuudesta ♥

   Poista
 4. Minä ihastuin tähän näytteen perusteella ja tilasin kanssa jostain tarjouksesta, josta sain sen puoli-ilmaiseksi :D
  Minusta tämä on hyvin mielenkiintoinen tuoksu, josta on teiniys kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! Yves Rocherilla on kyllä joskus niin vastustamattomia tarjouksia, että ne on melkein PAKKO hyödyntää : D Teinivanilja tämä ei tosiaan ole, tällaisia ei mielestäni ole kovin helppo löytää!

   Poista