24.2.2015

Koko kasvot e.l.f.:llä


Viikko sitten kokeilin meikata koko kasvot NYX:n tuotteilla. Heti perään teki mieli toteuttaa sama juttu jollain toisella merkillä! Laatikoiden kätköja katsellessani totesin omistavani edulliselta e.l.f.:ltä niin paljon tuotteita, ettei haasteen luulisi olevan vaikea. e.l.f. on kyllä jännä merkki. Todella edullisten tuotteiden joukosta löytyy helmiä mutta myös (itselleni) täysiä huteja. Aika arpomista siis mutta hei, siksihän mä näitä testailen!


Poimin meikkiä varten yllä näkyvän satsin - ja totesin, että monta kivaa tuotetta jäi ulkopuolelle. Tämän voisi melkein tehdä toistamiseen. Kasvoille pääsivät:
meikkivoide Flawless Finish Foundation (Porcelaine), peitevoide + voidemainen korostusväri Under Eye Concealer & Highlighter (Fair/Glow), voidemainen poskipuna + aurinkopuuteri Contouring Blush & Bronzer Cream (St. Lucia), puuteri Tone Correcting Powder (Cool), puuteri silmien alle High Definition Undereye Setting Powder (Sheer), aurinkopuuteri, poskipuna ja korostuspuuteri Cheeky Glow Set, kulmakarvat Eyebrow Kit (Ash), luomivärin pohjustus Eyelid Primer (Sheer), silmänrajauskynä + voidemainen luomiväri Eyeliner & Shadow Stick (Brown/Basic), luomivärit Geometric 6 Piece Eyeshadow Palette ( I. Addition), ripsiväri Lengthening & Volumizing Mascara (Black), huulipuna Matte Lip Color (Nearly Nude).


Flawless Finish -meikkivoiteen vaalein sävy Porcelaine ei ollut minulle tarpeeksi vaalea mutta ohuella kerroksella ja huolellisella häivyttämisellä toimii kuitenkin. Silmänalusille valot antavat armoa, niiden tummuutta ei kevyellä peitevoiteella täysin saa piiloon. Peitevoiteen kiinnittämiseen tuo heleyttävä irtopuuteri pikkupurkissa on tosi kätevä! Aurinkopuuteria sekä poskipunaa kerrostin taas sekä voidemaisena että puuterisena. Puuteriset versiot sisältävää Cheeky Glow Setiä hehkutin täällä. Vahan sekä puuterin sisältävä kulmakarvasetti on kätevä, mutta yksinään en oikein saa sillä minun makuuni tarpeeksi siistejä kulmia.
Huippuhalpa silmämeikinpohjustaja tuntuu paranevan vanhetessaan. Tämä piti luomivärit paikallaan paremmin nyt kuin ottaessani tuon tuubin käyttöön. Hintaisekseen ihan hyvä, mutta kovin rasvoittuville luomille en suosittele. Rajauskynän ja voidemaisen luomivärin yhdistävä kaksipäinen kynä on kätevä, mutta ruskea kynä ei pysynyt alasisärajassa kuin hetken. Ripsirajan tummentamiseen toimi jo vähän paremmin. Liikuvalle luomelle levitin puikosta voidemaista luomiväriä litteän siveltimen avulla. Yksinään näytti epätasaiselta, puuterisella luomivärillä kiinnitettynä oikein nätiltä! Luomiväripaletin tummanruskea sävy oli hankala häivyttää eikä kerrostaminen ulkonurkkaan onnistunut kovin kauniisti. Muut paletin reunimmaiset sävyt ovat ihania! Huulille laitoin totta kai mattakynän, näistä tykkään tosi paljon. Juuri nyt talvi vaan on kuivattanut huulet sen verran kurjaan kuntoon, ettei mattasävyt näytä parhaalta mahdolliselta...

Otin pikaisia swatch-kuvia käyttämistäni tuotteista ihan jos näistä vaikka sattuisi olemaan hyötyä jollekin sävyvalintojen kanssa kamppailevalle. Meikkivoidetta en suosittele kaltaisilleni kalpeille jos itseruskettava ei ole säännöllisessä käytössä. Peitevoiteen ja voidemaisen highlighterin yhdistelmä on kätevä, kevyen peiton tuova ja todella kosteuttavan tuntuinen. Edellinen pilaantui melko nopeasti, mutta eipä nämä paljon maksa. St. Lucia -kaksikosta tykkään voidemaisena enemmän kuin puuterisena. Jälkimmäinen on hitusen kuiva mutta pihistelijälle enshätään hauska NARS-kopio (Orgasm & Laguna). Cheeky Glow Set on reilun neljän euron iHerb-hinnallaan löytö! Mosaiikkipuuteri viileäsävyisenä on samankaltainen kuin NYX:n rakastamani versio (jota taas on verrattu Bobbi Brownin versioon - jälkimmäistä en omista, olen hei opiskelija.)


Lengthening & Volumizing Mascara on ainut kokeilemani ripsiväri e.l.f.:ltä. Tämä ei tee ripsilleni oikein muuta kuin värjää ne mustiksi. Ongelmana on tuo harjan "kolojen" koko. Ripseni ovat lyhyet mutta niitä on ihan kiva määrä - sikin sokin sotkuisena - ja kun harjaosassa on suuret välit, se ei erottele ripsiäni tarpeeksi. Tarvitsen siis tiheämmän harjan! Ash-sävyisen luomiväriduon vaha ja etenkin puuteri on kiitettävän harmahtava ruskea blondeille, mutta kulmien värjäilyn lopetettuani ne kaipaavat kaveriksi jotain kynääkin ihan vaan koska olen tottunut vahvahkoihin kulmiin. Vähänkin tuuheammille kulmille sekä luonnollisesta lookista tykkääville mainio!
Swatch-kuvassa vasemmalla ylimpänä on Eyeliner & Shadow Stick sävyssä Brown/Basic, alempana Geometric 6 Piece Eyeshadow -paletista vaalein sekä tummin sävy ja yläreunan oranssihtava sävy sekä vasemman reunan lämmin ruskea. Paletin keskimmäiset eli vaaleimmat sävyt ovat kammottavia kiinnittää, todellakin tarvitsevat tahmean pohjan pysyäkseen paikallaan. Kuten aiemmin mainitsin, tummanruskea ainakin lähes matta on hankalahko häivyttää mutta silti ihan käyttökelpoinen. Kädellä kahden oikeanpuoleisimman sävyn lisäksi paletin viileä shimmertaupe on kaunis, nuo kolme tekevät alle kolmen euron paletista helposti hintansa arvoisen!
Ps. Ei itketä eikä allergiakausikaan ole vielä alkanut, siristelen kuvissa uuden valon takia. Vielä on kuulkaa paljon opeteltavaa tänkin kanssa.1 kommentti:

 1. 3 kommenttia Koko kasvot e.l.f.:llä


  tintsh
  24.2.2015 at 21:21 (4 kuukautta ago)
  Saaks näitä Jyväskylästä jostain? En oo nähnyt missään! Tai sit en oo pitänyt silmiä auki oikeissa paikoissa. :D

  Vastaa

  Helena
  24.2.2015 at 21:24 (4 kuukautta ago)
  Suomessa jotkut apteekit ovat ottaneet e.l.f.:n myyntiin mutta valitettavasti täältä Jyväskylästä minä en kyllä oo bongannut :/ Suomalaisista nettikaupoista ainakin pretty.fi myy näitä, omani oon tilannut iHerbistä ja BeautyJointista, jotka toimittavat Jenkeistä :)

  Vastaa

  Tintsh
  25.2.2015 at 10:55 (4 kuukautta ago)
  Okei, kiitos. :)

  Vastaa

  VastaaPoista