2.2.2015

Muppets Most Wanted x2


Kynsilläni on ollut tämä söpö ja simppeli lakkaus nyt kuusi päivää. KUUSI! (Kuvat otettu tokana päivänä) Nutranailin aluslakan ja Sechen pikakuivattavan päällyslakan kanssa hämmentävän pitkään kestänyt lakkaus on mielestäni suloinen mutta viimeistään huomenna se lähtee vaihtoon; vaikka kulumaa ei ole nimeksikään vaan ainoastaan kasvuraja paljastaa kuluneen ajan, ovat nämä kuusi päivää olleet minulle jo melkein koettelemusta. Viihdyn samassa lakkauksessa yleensä muutaman päivän, ihan sama kuinka kovasti siitä tykkäisin!


Tilasin nämä molemmat OPI:n kynsilakat feeluniquesta joulun jälkeen. Kumpikin kuuluu merkin Muppets Most Wanted -kokoelmaan, joka ilmestyi muistaakseni vuosi sitten. Gaining Mole-mentum (vasemmalla) on kirkaspohjainen glitterlakka. Tykkään kovasti näistä epämääräisen näköisistä kulta"liuskoista", jotka ainakin omaan silmääni kimaltelevat niin kelta-, valko- kuin punakultaisinakin. Hauskaa vaihtelua tavisglittertoppereille! I Love Applause (oikealla) on vaalea, hailakka pinkki. Aavistuksen läpikuultava, mutta kaksi kerrosta riitti kun päälle tuli glitter.


I Love Applausea käyttäisin yksinään kolmella kerroksella, sillä vaikka aavistuksen läpikuultavien lakkojen yleistä ongelmaa eli raidoittumista ei näkynyt, oli lakkaus kahden kerroksen jälkeen paikoin vielä epätasaisen näköinen. Gaining Mole-mentumia levitin päälle yhden kerroksen. Olisikohan kahdella lopputulos ollut kivasti säihkyvämpi vai jo liian överi?


Hempeä pohja ja jonkinmoinen glittertopper on jo pitkään ollut turvalakkaukseni. Helppo ja nopea tehdä, käy lähes kaikkiin asuihin eikä värilakan tasaisuudestakaan tarvitse liiemmin huolehtia kun päälle tulee epämääräistä kimallusta. 
Uppoaako?

9 kommenttia:

 1. Uppoaa. Tosi nätti yhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Nätti yhdistelmä, tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Uppoaa :) minusta Gaining on nätimpi yhdellä kerroksella. Tosi nätit ja naiselliset <3

  VastaaPoista
 4. Wautsi! Ihanat kynnet ja varsinki tuo glitterlakka. :)

  VastaaPoista
 5. Toi on niin kiva yhdistelmä! :) Ihanaa kun pääsee itsekin pitkästä aikaa kynsiä lakkailemaan, kun tässä on ollut aika pitkä harjoittelujakso meneillään, eikä harjoittelussa voi kynsilakkaa pitää.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista, ihanat naiset! ♥

  VastaaPoista