14.2.2015

Tärkeää tietoa muutosta!Ihanaa ystävänpäivän iltaa, blogiystäväni!
Tämä on viimeinen postaukseni Bloggerin puolella, maanantaina jatketaan Purkkimafian puolella WordPress-alustalla! Blogini uusi osoite tulee maanantaiaamusta lähtien olemaan dixi.purkkimafia.fi mutta vaikka tänne vanhaan osoitteeseen eksyisi, uudelleenohjauksen pitäisi toimia ja viedä uusille sivuille. 

ID:n Inspirationin kautta seuranneet ovat varmasti huomanneet, että sieltä DIXI ei enää löydy. Bloglovin on kätevä seurantakanava, yritän saada uuden osoitteen päivittymään sinne maanantain aikana. Blogilistan kanssa sama juttu - jos sitä nyt joku vielä käyttää. Instagramista löydyn nimellä @dixihelena

Suurin (mutta helppo, lupaan) muutos tulee Bloggerin GFC:n kautta seuranneille. PlusMimmi on tehnyt tosi selkeät ohjeet blogin lisäämiseen lukulistalle, käy kurkkaamassa! Bloggerin lukuluettelon alta löytyy siis Lisää-painike, jota painamalla pääsee lisäämään manuaalisesti blogin URL-osoitteen. Napsauta lopuksi Lue, ja postaukseni pitäisivät ilmestyä entiseen tapaan Blogger-feediinkin!


Olen todella, todella innoissani tästä muutosta, mutta koska WordPress on minulle ennestään täysin vieras alusta, anelen kauniisti kärsivällisyyttä - täällä yritetään paraikaa totutella täysin uusiin juttuihin, mikä ei tällaiselle tietoteknisesti rajoittuneelle ole heti helppoa! ; )

Kai olette jo hypänneet mukaan seuraamaan Purkkimafian saapumista?
Purkkimafia.fi aukeaa maanantaiaamuna, Facebook-sivuja ja Instagramia kannattaa seurata jo tiiviisti! 

1 kommentti: