15.3.2015

Apocalips yritti mattaantua

Jos tänään taas vähän negisteltäis! Tiedättekö sen tunteen, kun jostain vanhasta lempparituotteesta tuodaan markkinoille uusi versio ja se on ihan pakko saada kokeiluun ainoastaan sen takia, että alkuperäinen versio oli mieleinen. Ei oikeaa tarvetta, mutta halu kokeilla. Kosmetiikkabrändit ainakin tuntuvat tietävän tämän ilmiön, sen verran usein tuotteista nykyään lanseerataan hieman muunneltuja versioita. Joskus uusi versio vanhasta tuotteesta on hitti, joskus taas.. no, olisi ehkä kannattanut vaan pysytellä siinä vanhassa ja hyväksi todetussa.


Rimmelin Apocalips Lip Lacquer -huulilakat ihastuttivat kosteuttavalla koostumuksellaan ja runsaalla pigmenttisyydellään. Kun huomasin, että Apocalipseista on tehty mattaversioita, hyökkäsin heti kiinni - vaikka kuivahuulisena matta ei ole koostumuksista se, johon ekana kallistun. Suomalaisissa kaupoissa en ole näihin Apocalips Lip Velvet -nimellä kulkeviin uusiin versioihin vielä törmännyt, joten tämän yksilön tilasin Asos.comista.
Valitsin upean oxblood-punaisen sävyn Meteoric Matte, koska tummissa sävyissä matta on kätevä koostumus huulipunalle; mattapunat kun yleensä pysyvät paikallaan muita paremmin ja jos joissain, niin tummissa sävyissä pieni lisävarmuus siitä, ettei puna ole pitkin poskia on ihan tarpeen.

Applikaattori on Apocalipseista tuttu, hylsykin on melkein identtinen. Kädelle swatchatessani olin ihan innoissani tästä tuotteesta! Upea väri sekä pigmenttinen ja voidemainen koostumus, joka ei muutu nimestään huolimatta iholla täysin mattaiseksi vaan pysyy mukavan pehmeänä. Huulilla tämä ei sitten enää osannutkaan käyttäytyä. Kuten kuvasta (jossa Lip Velvet on ollut huulilla alle 5 minuuttia) näkyy, väri lähtee heti karkailemaan ja "vuotaa" juonteisiin. Väri ei asettunut ollenkaan!
Eka kokeilu oli niin turhauttava, että en jatkanut testailuja rajauskynien kanssa. Alkuperäiset Apocalipsit toimivat huulillani huomattavasti kivemmin, joten tämä oli hutiostos. Kun(?) nämä ilmaantuvat Suomen kauppoihin, en siis suosittele säntäämään näiden kimppuun, jos hakusessa on oikeasti matta huulilakka. En muuten mitenkään nauti näiden negatiivisten postausten kirjoittamisesta, mutta myös hutituotteista on joskus pyydetty postauksia ja no, voihan niistä samat mieltymykset/ihotyypin omaavat hyötyäkin.
Onko joku muu jo kokeillut näitä uusia Apocalipseja tai ehkä bongannut näitä jo Suomesta?

1 kommentti:

 1. 10 kommenttia Apocalips yritti mattaantua


  Panda
  15.3.2015 at 23:25 (4 kuukautta ago)
  Apocalips buu, Provocalips JEE <3

  Vastaa

  Helena
  17.3.2015 at 17:40 (3 kuukautta ago)
  Mä en ole vieläkään muistanut kokeilla Provocalipsia meikissä!! Pakko muistaa huomenna…

  Vastaa

  säpä
  16.3.2015 at 12:44 (4 kuukautta ago)
  Mulla ei ole kokemusta noista vanhemmistakaan Apocalipseista, jotenkin omituisesti olen onnistunut niiden ostamiselta välttymään. :D Tämän postauksen perusteella en menisi kyllä noita uusiakaan ostamaan.
  Mä tykkään lukea myös negatiivista palautetta tuotteista. Toki nämäkin voi jollain toimia, mutta tykkään rehellisistä mielipiteistä joilla saa paremman kuvan tuotteiden toimivuudesta. :)

  Vastaa

  Helena
  17.3.2015 at 17:43 (3 kuukautta ago)
  Niinhän se on, negatiiviset kokemukset saattavat auttaa joitain ostopäätöksen tekemisessä mutta silti tekee vaan aina vähän pahaa kirjoittaa tällaisia, koska jollakin tämäkin tuote saattaa toimia paljon paremmin :) Toisaalta, huulimeikkituotteissa ei esimerkiksi ihotyyppi ole niin määrittävä tekijä toimivuudessa kuin kasvomeikkituotteissa!

  Vastaa

  Linda
  16.3.2015 at 16:28 (4 kuukautta ago)
  Onpas jännä! Toi sävy on kyllä aivan upea, jos olisi ollut todella matta niin olisin varmasti sortunut. Hyvä siis tietää ettei oikein toimi, kiitos varoituksesta. :)

  Vastaa

  Helena
  17.3.2015 at 17:44 (3 kuukautta ago)
  Mäkin olin ihan innoissani tuosta sävystä, harmittaa että se vaan sotkee : (

  Vastaa

  Ilona
  16.3.2015 at 23:57 (3 kuukautta ago)
  Matta-Apoja!! Minäkin haluan!! Mutta buu, jos ne karkailee :((

  Vastaa

  Helena
  17.3.2015 at 17:45 (3 kuukautta ago)
  Joo kyllä kuule täällä hetkellinen innostus näistä laantui aika nopeasti :P Olis voinut olla mahtava tuote!

  Vastaa

  Hanne
  17.3.2015 at 12:19 (3 kuukautta ago)
  Kattosta, en ole ainoa joka tilasi ja pettyi. Itsellä on oranssi sävy, Orange-ology. Ei se vain toimi, vaatisi paljon kikkailua mikä taas pilaa tuotteen toiminnan.
  Itse olen pitänyt alkuperäisistä Apocalipseistä, näitä ”matta”versioita en suosittele.

  Vastaa

  Helena
  17.3.2015 at 17:48 (3 kuukautta ago)
  Kurjaa, ettei tää toiminut sullakaan mutta toisaalta kiva kuulla, että vika ei löytynyt ainoastaan minun huulistani/levitystavasta tai muusta tuotteesta riippumattomasta syystä :D Ne alkuperäiset Apocalipsit todellakin ovat paljon parempia!!

  Vastaa

  VastaaPoista