18.3.2015

Cinderella - leffa ja puuteri

Sunnuntaina hehkutin instagramissa Cinderella-elokuvaa, tiistaina iloitsin Stockmannin tilauksestani, joka oli pakko kipittää noutamaan vaikka kuumemittari kertoi miksi olo oli vähän heikko.


Lauantaiseen hempeilymeikkiin liittyen, kyllä vaan tää suloisen sininen Tuhkimokin uppoaa tähän lapselliseen prinsessafaniin! Pinkki on pop, mutta Tuhkimo oli lapsena ehdottomasti yksi lempisaduistani ja muistan ihailleeni sitä sinistä, kimaltelevaa mekkoa silmät suurina. Ehkä myös osasin jo haaveilla prinssistä ja tanssiaisistakin...
Uusi Cinderella - Tuhkimon tarina oli supersuloinen leffa! Poikaystävää en ehkä raaskis raahata tuota katsomaan (ellei se olis jostain velkaa, hehhe) mutta muiden Disney-prinsessafanien keskuudessa tuo on oikein mukiinmenevä aww-leffa. Imelä, mutta niin pitääkin. Richard Madden prinssinä lisäsi kyllä katselunautintoa. Osan leffasta pystyin jopa olla ajattelematta tätä meemiä.

Samana päivänä kun Cinderella sai Suomessa ensi-iltansa, toi MAC myyntiin samaa nimeä kantavan kokoelman. Stockmannin verkkokauppaan osa tuotteista ilmestyi myyntiin jo keskiviikkoiltana, ja monien muiden tavoin iskin heti kiinni. Samalla tein jotain historiallista, tämä on nimittäin ihan ensimmäinen omistamani kokoelmatuote MAC:lta! Stockmann-kaupungeista aina kaukana asuneena en vaan ole koskaan päässyt käsiksi LE-tuotteisiin. Jämiä joistain kokoelmista on aina tiskeillä jäljellä kun (harvoin) sellaiselle pääsen, mutta ei oikeastaan ikinä mitään haluamaani. Nyt kun MAC on myynnissä myös tavaratalon verkkokaupassa, on kokoelmatuotteitakin mahdollista saada heti kaikkialle Suomeen!
Kaikki Cinderella-kokoelman tuotteet pääsee kurkkaamaan esim. Temptaliasta, josta minä usein kurkin tuoteswatcheja. Annoin itselleni luvan tilata kokoelmasta vain yhden tuotteen, mutta luomiväripaletti (josta kylläkin vain yksi sävy kuudesta on uusi) jäi kyllä vähän kaivelemaan. "Onneksi" se loppui verkkokaupasta jo silloin keskiviikkona...

 Näiden LE-tuotteiden hehkutus on toki siitä syystä vähän kurjaa, että kun ne ovat loppu, niitä ei oikeasti enää saa. Noin tunti sitten Stockmannin verkkokaupan tilanteen katsoessani kokoelmasta oli tilattavissa molemmat luomihohteet (kuulema hyvin tahmeita ja ..outoja) sekä irtopigmentit, fluidline-rajausväri, ripsiväri sekä Lipglass-huulikiilto. Helsingin, Turun ja Tampereen MAC-tiskien Tuhkimo-tilanteesta en tiedä mitään!


Se yksi tuote, johon tarkan harkinnan jälkeen päädyin, on Iridescent Powder eli korostuspuuteri sävyssä Coupe d'Chic. Mietin kovasti tämän sekä toisen kokoelman puuterin, Mystery Princessin välillä. Mystery Princess on Beauty Powder ja aavistuksen vähemmän kimalteleva, kylmempisävyinen puuteri kuin Coupe d'Chic. Myönnän, että pinkimpi sävy veti taas puoleensa!


Cinderella-kokoelman tuotteet ovat pahvipakkauksiaan myöten hennon sinikultaisia. Nämä(kin) MAC:n pakkaukset ovat jakaneet mielipiteitä, minä kyllä tykästyin! Tähän hempeilijään eivät supersuositun Toledo-kokoelman pakkauksen sen sijaan vedonneet. Mutta hei, kuten muutkin kauneusbloggaajat ovat sanoneet; onneksi makuja on monia niin kaikki eivät joudu taistelemaan samoista tuotteista!


Coupe d'Chic on hyvin glitterinen, persikkapinkki korostuspuuteri. Hohde on kullansävyistä ja taittaa valoa iholla kauniisti.  Pigmentti ei ole kovin vahva, mistä olen korostustuotteen kohdalla itse asiassa ihan tyytyväinen. Tiiviillä siveltimellä en ole kokeillut tätä sutia, mutta ekojen testailujen perusteella iholle jää ihanasti pinkkiin taittava sävy hyvin huomattavalla hohteella. Ekojen nettikuvien perusteella luulin tätä vähän samanlaiseksi kuin the Balmin Cindy-Lou Manizer, mutta Cindyssa ei ole yhtä erottuvaa glitterisyyttä vaan tasainen, pehmeä hohde. Cindy on myös tehty sillä ajatuksella, että sitä voi käyttää luomivärinäkin. Pakkauksissaan nuo kaksi näyttävät melko samansävyisiltä - jos Cinderellan glitteriä ei oteta huomioon - mutta iholla käyttäytyvät ihan eri tavoin. Jos joku nyt ihastui Coupe d'Chicin pannussa näkyvään sävyyn mutta pelkää glitterisyyttä, tuo the Balmin korostuspuuteri (joka minun vaalealla ihollani korvaa myös poskipunan) on oikein varteenotettava vaihtoehto. Ja siitähän sitten irtoaa pigmenttiäkin, varoitan vaan.


Kehen muuhun Tuhkimo teki vaikutuksen? Leffa, meikit vai molemmat?

1 kommentti:

 1. 9 kommenttia Cinderella – leffa ja puuteri


  Jonna H.
  18.3.2015 at 20:10 (3 kuukautta ago)
  Oo, se on ihana. Teki vaikutuksen, tilasin punan ja kiillon. :p

  Vastaa

  Helena
  19.3.2015 at 23:21 (3 kuukautta ago)
  Haluun kyllä nähdä ne ihanuudet huulilla, vaikuttivat supersöpöiltä! :)

  Vastaa

  Petra/Viilankantolupa
  18.3.2015 at 21:25 (3 kuukautta ago)
  Onpa söötti! Mulla oli alusta saakka selkeä visio siitä luomiväripaletista, mutta jos olisin päässyt livenä hypistelemään, olisin saattanut langeta myös tähän. Kraak! :D

  Vastaa

  Helena
  19.3.2015 at 23:22 (3 kuukautta ago)
  Kivan kimalteleva ja söpö highlighterihan tää on! Mä luulen, että livenä kokoelman nähdessäni en olis ehkä pystynyt vastustamaan sitä luomiväripalettia…

  Vastaa

  hanna
  19.3.2015 at 07:44 (3 kuukautta ago)
  On kaunis! Koitin tätä vielä kuikuilla Stockan sivuilta mutta tottakai kaikki ihana oli jo mennyt. Saisimpa jonkun katsomaan mun kanssa tuon leffan, ketään ei vaan meinaa kiinnostaa!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  Vastaa

  Helena
  19.3.2015 at 23:24 (3 kuukautta ago)
  Tosi nopeasti tän kokoelman tuotteet kyllä näkyivät menevän! Kyllä kannattaa käydä toi leffa katsomassa, oli söpö – ihan niinkuin tää puuterikin :)

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  19.3.2015 at 08:40 (3 kuukautta ago)
  Tämä on ihana. Olisin ostanut tämän, jos näitä olisi ollut vielä jäljellä :)

  Vastaa

  Helena
  19.3.2015 at 23:24 (3 kuukautta ago)
  Harmi, että menivät niin nopeasti! MAC:n kokoelman kiinnostavat tosi monia, onneksi niitä ilmestyy myös aika kovaa tahtia :D

  Vastaa

  Myy
  24.3.2015 at 22:28 (3 kuukautta ago)
  Mä arvoin tämän ja Beauty Powderin välillä, mutta päädyin tilaamaan BP:n. :) On siinäkin vähän glitterisyyttä!

  Vastaa

  VastaaPoista