12.3.2015

OMG mitkä kynnet!


OMG Nail Strips -nettikaupasta kysäistiin taannoin haluanko kokeilla parit kynsitarrat, no toki halusin. Aiemmat tarrakokeiluni taitavat olla aika samoissa lukemissa, olenkohan peräti kolmet tarrat koko elämäni aikana käyttänyt. Konsepti kyllä kiinnostaa - sotkuttomuus, hajuttomuus, helppous, nopeus sekä kuviot, joita en siveltimellä kynsilleni osaa loihtia, ovat ehdottomasti tarrojen etuja.


Sain valita minua kiinnostavat kuvioinnit ja päädyin mustavalkoisiin Geometric-tarroihin sekä suloisen keväisiin Painted Rose -tarroihin. Hempeät kukkatarrat ajattelin käyttää kevään edettyä vähän pidemmälle, geometriset kuviot pääsivät kokeiluun viime viikolla.


Pakkauksen takana lukee ohjeet tarrojen käyttöön. Joo, monta sanaa, mutta oikeasti tämä on tosi helppoa! Ihan ensimmäiseksi käsiä käsketään liottamaan lämpimässä vedessä viitisen minuuttia, jotta kynsinauhat pehmenevät ja niitä voi varoen työnnellä pois kynnen päältä. Olin hätäinen ja pidin käsiä vain hetken kuuman veden alla... Ei sitten jooko katsota niitä kynsinauhojani näissä kuvissa jooko? Syytän talvea!Kun kynnet ovat puhtaat, lähdetään etsimään sopivan kokosia tarroja. Palaset saa repäistyä helposti irti toisistaan. Minä käytin 14:sta tarrasta kaikki pienimmät, leveyttä riittää varmasti jokaisen kynsiin! Jos tarra on liian iso, sitä voi helposti leikata saksilla kapeammaksi, tee se ennen minkään kerroksen poistamista. Sopivan palan löydyttyä sen kuvioidulta puolelta poistetaan läpinäkyvä kalvo, minkä jälkeen itse tarra poistetaan taustastaan.


Tarra asetetaan kynnelle alaosasta alkaen. Jätä mieluummin pieni väli kynsinauhaan kuin että menet yhtään sen päälle! Kun alaosa on kohdallaan, lähde painelemaan tarraa sileäksi kärkeä kohti. Jos kynsipeti on kovin kaareva, voi tarran saada helpommin paikalleen ilman ryppyjä painamalla ensin toisen sivun kokonaan kiinni kynteen. Kun tarra on kärkeen asti kiinni, ylijäämä viilataan pois. Viilaus tulisi tehdä yhdensuuntaisesti ja kynteen nähden vaakatasossa eli EI viila pystyssä, kuten minä olen tämän tottunut tekemään... Esimerkkikynteeni tarra olisi saanut olla ihan millin verran leveämpi, toiselle reunalle jäi pienenpieni rako.


Kun ylimääräiset on viilattu pois, hienot ja helpot kynnet ovatkin valmiit. Halutessaan päälle voi levittää vielä kerroksen päällyslakkaa suojaamaan tätä mahtavaa manikyyria. Minä levitin kerroksen Seche Viteä, sen tuoma kiilto näkyy oikeanpuolimmaisessa kuvassa. Vähän olisi tehnyt mieli vetää pastellisia sävyjä sinne tänne noihin valkoisiin osiin, mutta maltoin mieleni - halusin katsoa, miten nämä käyttäytyvät sen pelkän päällyslakan kanssa. Kynteni eivät muuten ole pitkään aikaan olleet näin lyhyet! Ihan tuntuu välillä hankalalta tarttua asioihin kun ei ole millä koukata kiinni :D


Pidin tarroja kynsilläni tasan viikon. Kolmantena päivänä (kun käytin itseruskettavaa kosteusvoidetta, hehe ei kai huomaa!) mitään muutosta ei oikeastaan ollut vielä huomattavissa. Viidentenä päivänä muissa paitsi nimettömissä ja pikkusormissa oli havaittavissa pienenpientä kulumaa kärjissä ja seitsemäntenä päivänä noista kolmesta eniten käyttämästäni sormesta oli kaikista lähtenyt pikkuinen pala kärjestä. Kaukaa kynnet eivät vielä edes näyttäneet pahoilta, mutta viikko on minulle jo pitkä aika katella samoja kynsiä!
En varonut kynsiä ekanakaan päivänä millään tavalla - päinvastoin, olen tottunut käyttämään kynsiäni ja tavastani en pääse irti. Alle kahdeksan euroa maksava setti oli mielestäni oikein toimiva. Tarrojen asettaminen kaikille kynsille kesti viitisen minuuttia ja tarrojen lakkaus ei haise lähes miltään kynsilakoilla läträämiseen verrattuna. Vain päällyslakkaa joutuu haistelemaan jos sillä viimeistelyn haluaa tehdä. Voisin kuvitella ostavani tarrat jotain tilaisuutta tai matkaa varten. Vaikka 7-8 euron hinta voi tuntua paljolta yhdestä käyttökerrasta (monet tarrat tosin ovat huomattavasti näitäkin kalliimpia), on se paljon vähemmän kuin lakkauksen hakeminen ammattilaiselta - mitä tosin ehdottomasti kannatan, mutta hauskat kynnet voi saada myös tällaisella budjettiratkaisulla! Miten olis vaikka eläinprintit tai mansikkakynnet etelänlomalle?
Ps. Arvatkaa, kellä tuli tänään neljännesvuosisata täyteen ja sen myötä myös ikäkriisi! Jaiks!
tuote saatu blogin kautta -

1 kommentti:

 1. 16 kommenttia OMG mitkä kynnet!


  Vandaalia
  12.3.2015 at 08:37 (4 kuukautta ago)
  Katoin jo IG:ssä, että onpas hienot kynnet! :) Tosi kaunis kuviointi sekä kätevän ja kestävän oloiset. Onnitteluja synttäreiden johdosta, nyt voi vaan aina täyttää sitten 25 ;)

  Vastaa

  Helena
  13.3.2015 at 13:56 (4 kuukautta ago)
  Kiitos! Ja kyllävaan, mä en ajatellut lähestyä kolmeakymppiä joten tää on nyt ihan hyvä ikä lopettaa vanheneminen ;)

  Vastaa

  Fani
  12.3.2015 at 08:57 (4 kuukautta ago)
  Upeat! En muista olenko ikinä käyttänyt kokokynnentarroja, vaikka niitä omistankin muutaman paketin. Täytyisi varmaan kaivaa ne esille ja testata myös. :)

  Vastaa

  Helena
  13.3.2015 at 13:57 (4 kuukautta ago)
  Mä ihastuin näihin sen verran, että tekis mieli jo laittaa jotkut toiset tarrat! Oon vaan niin huono pitämään samoja kynsiä monenmonta päivää.. :P

  Vastaa

  Kaisuli / SiameseLipstick
  12.3.2015 at 09:03 (4 kuukautta ago)
  Noi on niin hienot! Mulla on tuolla yhdet kynsitarrat ja nyt kyllä houkuttaa kokeilla kauanko pysyvät hyvänä mun kynsissä.

  Vastaa

  Helena
  13.3.2015 at 14:00 (4 kuukautta ago)
  Eikun kokeilemaan vaan! Mä kyllä yllätyin näiden pysyvyydestä, koska en ollut ollenkaan hellävarainen kynsiäni kohtaan :D

  Vastaa

  Petra/Viilankantolupa
  12.3.2015 at 09:29 (4 kuukautta ago)
  Tosi kivat! Millä poistettiin? :)

  Vastaa

  Helena
  13.3.2015 at 14:01 (4 kuukautta ago)
  No enpä muistanut postaukseen kirjoittaa! Minä ihan vaan kuorin tarran pois, suurin osa lähti yhtenä kappaleena. Kynsille jäävän pienen liimakerroksen pyyhkäisin kynsilakanpoistoaineella pois :) Eli helposti lähtivät, vaikka hyvin pysyivät!

  Vastaa

  Pirkon Paletilta
  12.3.2015 at 10:29 (4 kuukautta ago)
  Superkivat! Mä rakastan kynsitarroja, niillä saa niin helposti ja nopeasti kynsille kivan lookin! :)

  Vastaa

  Helena
  13.3.2015 at 14:04 (4 kuukautta ago)
  No kyllä, enpä keksi miten muuten sais itse loihdittua kivat kuviot kynsille yhtä nopeasti..! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  12.3.2015 at 12:49 (4 kuukautta ago)
  Makeet, pysyneet myös tosi hyvin.

  Vastaa

  Helena
  13.3.2015 at 14:05 (4 kuukautta ago)
  Eikö! Yllätyin itekin, koska no, en ollut varovainen :D

  Vastaa

  Heidi B
  12.3.2015 at 13:42 (4 kuukautta ago)
  Pysyipäs noi hyvin! Mulla ei kyllä pysyis ;)

  Ja onnittelut vanhentumisesta :) Mulle 27 oli jotenkin ikävä ikä, olisin halunnut pysyä ikuisesti 26:ssa. Nyt kun taas 30 lähenee uhkaavasti en oikein tiedä mitä pitäisi ajatella..

  Vastaa

  Helena
  13.3.2015 at 14:08 (4 kuukautta ago)
  Mulle tuli vähän shokkina lähempänä 30 kuin 20 oleminen koska opinnotkin ovat vielä aika vaiheessa… Katotaan, millasessa kriisissä oon parin vuoden päästä :D Mutta hei, eihän 29 ole oikeasti vielä mitään, keski-ikäänkin ikuisuus :DD

  Vastaa

  Emma
  13.3.2015 at 21:48 (4 kuukautta ago)
  Tosi kiva tuo kuviointi ja vähänkö oot saanu siististi nuo laitettua! Mä en oo saanu ikinä kokeiltua koko kynnen tarroja, koska koen tosi hankalaksi sen oikeaan kokoon leikkaamisen, Sitä on niin vaikea arvioida silmämääräisesti. Koko kynnen siirtokuvia oon kyllä kokeillut ja ne on sikäli helpompia, että ylimääräiset liukenevat kynsilakanpoistoaineeseen eikä tartte viilata tai leikata. Mutta toisaalta niiden kestävyys on sitten aika huono.

  Onnea synttäreiden johdosta :)

  Vastaa

  Helena
  14.3.2015 at 23:48 (4 kuukautta ago)
  Tuo koon arvioiminen on kyllä vähän hankalaa! Minä taas en ole noita siirtokuvia kokeillut, kiinnostais kyllä vähän :) Ja kiitos onnitteluista! <3

  Vastaa

  VastaaPoista