6.4.2015

Melkein meteoriitit

 Kaikki tietävät meteoriitit. Ne Guerlainin luksuspuuteripallerot, jotka tuovat iholle hienovaraista hehkua, tuoksuvat selektiiviselle kosmetiikalle ja tulevat sekä vakkarivalikoimassa että satunnaisissa merkin kausikokoelmissa aivan mielettömän kauniissa rasioissa.


Minun budjettini ei ole venynyt noiden kuultokuulien hankkimiseen. Kun huomasin edullisen e.l.f.:n tuoneen valikoimaansa hyvin samankaltaisen tuotteen, päätin napata ne kokeiluun. Suomesta en näitä vielä ole bongannut, tilasin omani iHerbistä.


Tuotteesta sanotaan seuraavaa:
Indulge in a glistening sheer wash of color with illuminating Mineral Pearls, designed to complement any skin tone. The 6 multi-colored pearls blend together to mattify skin for a flawless, radiant look. The Vitamin A, B, C & E infused formula conditions and hydrates the skin for a soft, silky feel. Use the Powder Puff or a Kabuki Brush and gently swirl around on the pearls and then buff onto your eyes, cheeks and body for a sheer wash of color.

e.l.f.:n mineraalimeikkilinjaan kuuluvat puuteripallurat tulevat muovisessa, kierrekannellisessa rasiassa, mikä tietenkin vähentää hienostunutta käyttökokemusta Guerlainin palloihin verrattuna. Pallot ovat pakattuna uutena pieneen muovipussiin, josta ne kipataan rasiaan. Mukana tulee myös puuterivippa, mutta itse en sitä ole edes kokeillut, vierastan vippoja.


Puuterijauhoinen pussi ei ole kovin kiva näky. Määrä oli myös pienempi, mitä oletin.
Pussissa on kuuden värisiä palloja; sinisiä, vihreitä, vaaleanpunaisia, persikkaisia, vaaleanvioletteja sekä luonnonvalkoisia. Tämä "perus" meteoriittien sävy on e.l.f.:llä nimeltään Skin Balancing, toinen saatavilla oleva on lämpimänsävyinen Natural.


Pussin pohjalla olevien murusten ja jauhon perusteella oletin näiden olevan jauhoisempia kuin ne itse asiassa ovat. Kokeilin pyöritellä kuulista väriä irti sormien välissä ja tuntu oli mukavan samettinen eikä irtonaista puuteripölyä tippunut ollenkaan. En tosiaan omista niitä oikeita meteoriitteja, joten en voi koostumusta tai sävyä sen puitteissa vertailla, mutta yllätyin ihan positiivisesti näiden seitsemän euron pallojen käyttäytymisestä iholla.


Puuterikuulia ei pakkauksessa tullut kovin suurta määrää, tasaisesti purkin pohjalle levittyneenä 6-7 palloa pyörii pohjakerroksen päällä. Toisaalta, näiden mukana tuleva rasia on sen verran matala, ettei sinne juuri enemmän näitä mahtuisikaan, siveltimen kun on myös mahduttava pyörimään seassa. Levitin Mineral Pearlsit iholle Zoevan Luxe Face Definer -siveltimellä, joka toimi näiden kanssa mainiosti. Ja nimenomaan iholle, valmistajan ohjeen vastaisesti kiersin silmät kaukaa.


Pastellisävyjä ei tarvitse säikähtää, väriä näistä ei iholle jää kun kaikki pallot ovat käytössä. Kuvauksessa lupailtu mattapinta yhdistettynä kuultavaan lopputulokseen sai vähän kulmani kohoamaan. Meikkipohjan näillä ehkä vielä kiinnittää, mutta mattapintaa haluaville en suosittelisi. Kuulto on hyvin maltillinen, kuten kuvasta näkyy, mutta valon osuessa ihoon shimmerisyys tulee kyllä esiin.
Ai tuoksu? Aluksi en haistanut mitään. Työnsin nenän kiinni purkkiin ja peräännyin pikaisesti. Tulee mieleen pesuaine, jota siivoojat käyttivät alakoulun pulpetinpintojen pyyhkimiseen.
Ihan kiva, etten huomannut sitä iholla.
Käyttökokemus vähemmän luksusta, lopputulos kaunis.
Onko joku muukin jo kokeillut?
(Ainiin, Dermosililtakin taitaa olla tulossa vastaava tuote! Vai onko jo tullut? Onko joku kokeillut?)

1 kommentti:

 1. 17 kommenttia Melkein meteoriitit


  Ninni
  6.4.2015 at 20:46 (3 kuukautta ago)
  Oriflamellakin on jo vuosia ollut vastaavia palloja, jotka tehdään käsin italiassa. Sävyjä on monia ja myös aurinkopuuteripalloja :)

  Vastaa

  Helena
  11.4.2015 at 14:55 (3 kuukautta ago)
  Oi, kiva tietää, kiitos! :) Oriflamen meikit ovat minulle melko vieraita, pitää varmaan tutustua tarkemmin.

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  6.4.2015 at 21:04 (3 kuukautta ago)
  Huomasin itsekin nämä iHerbissä ja jäivät vähän houkuttamaan. NYXin Mosaic Powder sävyssä Highlighter on kuitenkin pysynyt suosikkinani jo vuosia, jos tykkää erittäin luonnollisesta kuullosta :)

  Vastaa

  Helena
  11.4.2015 at 14:56 (3 kuukautta ago)
  Minä olen tykännyt kovasti NYX Radiant Finishing Powderista sävyssä Brighten, joka sekin tuo hillittyä hohdetta iholle! :)

  Vastaa

  Sissi
  6.4.2015 at 23:40 (3 kuukautta ago)
  Onpa söpöjä. Musta noi helmet olis kivoja vaan jossain lasipurkissa koristeena:) Sain Berliinin-tuliaisina Kikon vastaavan tuotteen http://fi.kikocosmetics.eu/make-up/face/illuminating-powders/Sahara-Glow-Highlighter/p-KC0300106100121 joka pikaisesti kädelle testattuna näytti oikein kivalta. Helmiä vaan on purkissa niin paljon, ettei siellä mahdu sudilla hämmentämään mutta ehkä täytyy laittaa korkkiin muutama ja ottaa siitä.

  Vastaa

  Helena
  11.4.2015 at 14:57 (3 kuukautta ago)
  No totta! Tekisi mieli ostaa näitä edullisia puuterihelmiä ihan vaan lasipurkkiin koristeeksi meikkipöydälle ;) Ja voi ei, mun alkaa koko ajan enemmän mieli päästä shoppailemaan Kikolle!

  Vastaa

  Kaisuli / SiameseLipstick
  7.4.2015 at 09:47 (3 kuukautta ago)
  Oivoi kuulostipa kökölle vaikka lopputulos onkin kaunis. Dermon palleroita jään odottelemaan!

  Vastaa

  Helena
  11.4.2015 at 14:58 (3 kuukautta ago)
  Minunki tekis vähän mieli testata nekin.. :D

  Vastaa

  Emma
  7.4.2015 at 10:54 (3 kuukautta ago)
  Mä ostin Berliinistä itselleni ja Sissille tosiaan noi Kikon pallerot ja ne vaikuttaa todella lupaavilta. Nämä Elfin pallerot kiinnosti alunperin kovasti, mutta tämän postauksen jälkeen innostus vähän lässähti, lähinnä koska palloja on niin vähän :D lopputulos vaikuttaa kyllä tuossa kämmenselässä oikein nätiltä! Dermon aurinkopuuteri/poskipunapalleroita olen kokeillut jo, ne oli valikoimassa jo useampi vuosi sitten, ja niistä tykkäsin kyllä. Odotan mielenkiinnolla puuteriversiota :)

  Vastaa

  Helena
  11.4.2015 at 14:59 (3 kuukautta ago)
  No voihan Kiko, millon mä pääsen sinne shoppailemaan..!! :D Tuo pallojen vähyys kyllä vähän harmitti. Ja oho, enpä tiennyt, että Dermolla on joskus jo ollut pallerotuotteita!

  Vastaa

  Fani
  7.4.2015 at 11:59 (3 kuukautta ago)
  Voisin kyllä ostaa nuo tai sitten mielenkiinnosta nuo Kikon. :) Tottakai myös voisin ottaa ne Guerlainin, mutta kun hinta…. :D

  Vastaa

  Helena
  11.4.2015 at 14:59 (3 kuukautta ago)
  Sama..! :D

  Vastaa

  Mimas Hälsa&Skönhet
  7.4.2015 at 22:44 (3 kuukautta ago)
  Oho, milloin Dermosta on tulossa palleroita? Niitä sit odottelemaan :)

  Vastaa

  Helena
  11.4.2015 at 14:59 (3 kuukautta ago)
  En valitettavasti tiedä millon tulevat myyntiin, mutta mainoksia olen jo nähnyt, todennäköisesti siis pian! :)

  Vastaa

  smykkityttö
  8.4.2015 at 21:44 (3 kuukautta ago)
  Mä niin tarvin nää! ;) Lopputuloskin näyttää tosi hyvältä.

  Vastaa

  Helena
  11.4.2015 at 15:00 (3 kuukautta ago)
  Eivät ainakaan oo hinnalla pilattuja ;)

  Vastaa

  Mimas Hälsa&Skönhet
  11.4.2015 at 20:54 (3 kuukautta ago)
  NYT löytyy niitä palleroita dermon kotisivuilla! :D

  Vastaa

  VastaaPoista