11.4.2015

Sugar Daddy

Eilen esittelemässäni huhtikuun LivBoxissa tullut Essien minikynsilakka sävyssä Sugar Daddy oli otettava heti kokeiluun! Värikkäiden pääsiäiskynsien jälkeen hillitty ja hempeä nudepinkki on kivaa vaihtelua. Sugar Daddy on loistava pohja ranskalaiseen manikyyriin sekä helppo ja turvallinen arkilakka myös sellaisille, jotka eivät normaalisti paljon kynsiä lakkaile - vaalean, läpikuultavan sävyn kanssa levitys saa olla vähän sinne päin, eikä kukaan huomaa!


Sugar Daddy yksinään saa kynnet näyttämään huolitelluilta mutta luonnollisilta; kaukaa näyttää siltä, ettei kynsillä ole lakkaa ollenkaan. Levitin tätä kaksi kerrosta, kolmannella lopputulos olisi varmasti jo enemmän vaaleanpunainen. Alus- ja päällyslakka on Nutra Naililta.
Ihanan helppo nudelakka, tämä tulee varmasti ahkeraan ranskiskäyttöön!

1 kommentti:

 1. 4 kommenttia Sugar Daddy


  Kaisuli / SiameseLipstick
  11.4.2015 at 15:48 (3 kuukautta ago)
  Voi ei, spoilaannuin! :D Onkohan kaikilla sama sävy. Männävuosinä en juuri muita kuin tälläisiä läpikuultavia nudeja kynsilakoissa suosinutkaan, nyt olen halunnut enemmän väriä kynsille. Katsotaan mitä boksista paljastuu kun sen jonain päivänä luokseni saan..

  Vastaa

  Helena
  18.4.2015 at 11:50 (2 kuukautta ago)
  Kääks, en muuten ajatellut, että tuolloin kaikkien boksit eivät välttämättä olleet vielä edes perillä!!

  Vastaa

  Petra/Viilankantolupa
  12.4.2015 at 10:23 (3 kuukautta ago)
  Oh, näyttää yllättävän hyvältä! Varmaan taittaa vähän keltaisuuttakin? Sulla on tosi kauniit kynnet. <3

  Vastaa

  Helena
  18.4.2015 at 11:51 (2 kuukautta ago)
  Kiitos Petra! Kuivuuttaan nää kyllä valittavat ja halkeilevat :/ Taitaa tuo vähän keltaisuuttakin taittaa, sillä mun kynnet tuntuvat värjääntyvän aluslakasta huolimatta tosi helposti eivätkä anakaan näissä kuvissa näytä ihan kovin keltaisilta.. :)

  Vastaa

  VastaaPoista