18.4.2015

Uusi Lush

Tänään lauantaina klo 13 aukeaa Helsingin Mannerheimintielle uusi Lush-myymälä!
Pääsin eilen ihastelemaan tuon hurmaavantuoksuisen saippuakaupan uusia tiloja ja kyllä muuten näyttivät kivoilta. Suosittelen poikkeamaan!


Luvassa on kuvatulva, sillä minulla oli pitkästä aikaa kamera kainalossa ja muistin vielä käyttääkin sitä.


Uusi myymälä avattiin osoitteeseen Mannerheimintie 5 eli mainiolle paikalle Vanhan viereen. Uuden Lushin kanssa samasta rakennuksestahan löytyy esimerkiksi L'Occitane.


Yksi Lushin perustajajäsenistä, Rowena Bird, oli paikalla avaamassa Helsingin uutta lippulaivamyymälää sekä kertomassa tuotteista myymäläkierroksen muodossa.


Naposteltavat ruuat olivat tuorekasvonaamioden purkeissa ja Be Good Wellness Barin eilisiä avajaisia varta vasten tekemä Pretty Blush -smoothie hauskasti suihkusaippuapulloissa! Smoothieihin oli käytetty Lushin tuotteista löytyviä raaka-aineita; esimerkiksi mustikkaa, ananasta ja hunajaa.


Tuoreista raaka-aineista kasviperäistä kosmetiikkaa valmistavalta Lushilta tarjoilun purkittaminen näihin samanlaisiin pakkauksiin kuin myyntituotteet oli mielestäni ihana idea. Huomaa kauneusbloggaajien luonteva tapa ottaa esine kuin esine nätisti käteen kuvattavaksi, Heidi ja Henna ovat ehkä ihan muutaman kynsikuvankin joskus ottaneet ;)


Kivaa yleiskuvaa uudesta, kauniista myymälästä oli vaikeaa edes yrittää ottaa väkipaljouden takia, mutta näitä houkuttelevia hyllyjä tuijottelin ja kuvailin ihastuksissani. Lushin valikoimastahan löytyy tuotteita päästä varpaisiin käytettäväksi. Valikoima voi olla ekaa kertaa myymälään marssivalle hämmentävä, minkä takia aina niin ystävällisten myyjien apu kannattaa käyttää hyödyksi. Uskalla kysellä ja ihmetellä!


Minulle Lush oli nuorempana pelottava paikka, koska koin monien allergioideni takia kaiken luonnonkosmetiikan hankalaksi. Muutama vuosi sitten juttelin mukavan Lushin myyjän kanssa kertoen allergioistani ja hän löysi minulle Porridge- ja Rockstar-saippuapalat, joihin ihastuin. Sen jälkeen kuvioihin on tullut myös esimerkiksi joulukausituote Snow Fairy eli se kuuluisa, pinkki karkkisaippua, johon minäkin menin rakastumaan.


Kausituotteet ovatkin yksi Lushin jännimmistä jutuista. Erityisesti syksyn tuotelanseeraukset kiinnostavat minua aina kovasti. Tänä vuonna äitienpäivän kunniaksi myyntiin tuotiin esimerkiksi Yummy Mummy -suihkusaippua ja -vartalonhoitoaine. Tuoksu on melko mieto ja nenäni kivasti tukkoinen, joten en tiedä mitä tästä haiston mutta miellyttävä oli..!


En ole itse kokeillut Lushin kasvojenpuhdistustuotteita, mutta VAU miten herkulliselta ainakin kuvan poppareilla koristeltu Let The Good Times Roll tuoksuu! Makeantuoksuinen, maissipohjainen putsari sopii kuivaihoisillekin ja houkuttelee melkein haukkaamaan palan...

Entäs tämä merenneitojen Aqua Marina, joka tuo ainakin minulle mieleen sushin! Sisältää mm. kalamiinia, irlanninsammalta, aloe veraa ja merisuolaa.


Myymälän esillepano on minun mieleeni ja Lushin periaatteiden mukaisesti siinäkin on harrastettu kierrätystä.


Kierrätyksestä puheenollen, jos palautat Lushille viisi mustaa, pestyä purkkia, saat hyvitykseksi tuorekasvonaamion. Osa Lushin kasvonaamioista vaativat siis jääkaappisäilytyksen, minkä vuoksi yllä olevassa kuvassakin purkit hengaavan jäähileen päällä.


Noiden kasvonaamioiden valmistusta pääsi ihastelemaan huoneessa, joka on mahtava lisä uudessa myymälässä. Aiemmin erityistilaisuuksia ei ole voinut järjestää liikkeen aukioloaikoina, mutta nyt erilliset tilat mahdollistavat senkin. Suomen Lushin kasvonaamiohaltijan takana näkyy Party Packs -teksti:


Beauty School tarjoaa mahdollisuuden tutustua ihonhoitoon porukalla, tämä on varmasti vaikka polttariporukalle kiva juttu! Fun & Games pitää sisällään jonkinlaista lapsillekin sopivaa kisailua Lushin tuotteiden parissa ja Happy Hour tarjoaa privaattishoppailuaikaa Lushilla.


En ehtinyt jäädä seuraamaan kasvonaamion valmistusta mutta jo raaka-aineiden näkeminen kulhoissa oli mielenkiintoista. Naamiot valmistetaan tuoreena ja käsityönä Suomessa, mikä on hienoa! Tuorenaamiot säilyvät vain muutamia viikkoja, joten niitä on turha jemmailla. Kuvan aineksista syntyy mustikkainen savinaamio Catastrophe Cosmetic. Aineksista löytyy esimerkiksi kalamiinijauhetta, ruusu-absoluuttia, irlanninsammalta, kamomillaöljyä sekä suurta herkkuani,
mustikoita.


Nam!
Kukas aikoo kirmata tänään Manskun uuteen Lushiin? Käsittääkseni 50 ekalle on myymälässä luvassa jonkinlainen yllärikassi...

1 kommentti:

 1. 13 kommenttia Uusi Lush


  Kissis
  18.4.2015 at 10:23 (2 kuukautta ago)
  Haha katoin tosta kuvasta et ”kukas toi tyyppi on, en mä tommosta siellä alakerrassa nähny” ja se olin minä, aahaaha :D

  Vastaa

  Siiri
  18.4.2015 at 14:21 (2 kuukautta ago)
  Hihi, mulle on joskus kaupassa käynyt samantyyppinen kohtaaminen peilin kanssa :)

  Vastaa

  Helena
  21.4.2015 at 18:17 (2 kuukautta ago)
  Mullekin on käynyt näin, ainakin heti hiusvärin muutoksen jälkeen on hyvin ymmärettävää :P

  Vastaa

  Sissi
  18.4.2015 at 11:14 (2 kuukautta ago)
  Olen tosi laiska käyttämään naamioita mutta nyt kun jääkaapissa on purkki Catastrophe Cosmetic-mustikkanaamiota, yritän saada käytettyä sen loppuun. Lyhyt säilyvyysaika motivoi:)
  Uusi myymälä on aivan ihana, paljon kivempi kuin Asematunnelin hämärä syöveri ja sijaintikin on erinomainen. Tykkäsin possuna <3

  Vastaa

  Helena
  21.4.2015 at 18:19 (2 kuukautta ago)
  Mäkin tykkäsin uudesta myymälästä kyllä ihan mielettömästi! Sain saman naamion ja lyhyt säilyvyys huolettaa jo nyt, en ole päättänyt, uskallanko ottaa riskin ja kokeilla, tuo kun sisältää manteliöljyä..! Jos vaikka eka ihan pienelle alueelle, tekee niin mieli… :)

  Vastaa

  Katarooma
  18.4.2015 at 11:26 (2 kuukautta ago)
  Voihan Lush, ku on houkutuksia täynnä!

  Vastaa

  Helena
  21.4.2015 at 18:19 (2 kuukautta ago)
  No älä muuta sano! Jo pelkkä kiertely ja katselu tuolla on kivaa!

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  18.4.2015 at 12:05 (2 kuukautta ago)
  Täällä pitää käydä ehdottomasti seuraavan kerran, kun Helsinkiin suuntaan! Kauniin näköinen kauppa :)

  Vastaa

  Helena
  21.4.2015 at 18:20 (2 kuukautta ago)
  Kannattaa todellakin! :)

  Vastaa

  Siiri
  18.4.2015 at 14:28 (2 kuukautta ago)
  Oho, mikä valikoima värillisiä silmänrajauskyniä! (Pisteet muuten Lushille suomen kielen käytöstä, tyylikästä!) Eivätkä nuo huulipunatkaan pahalta näytä :)

  Vastaa

  Helena
  21.4.2015 at 18:21 (2 kuukautta ago)
  Nuo siniset silmänrajauskynät kiinnittivät kyllä huomioni, näyttävät niin herkullisilta ja raikkailta! Minäkin pidän hurjasti siitä, että tekstit ovat suomeksi :)

  Vastaa

  Sinzu_C
  18.4.2015 at 20:20 (2 kuukautta ago)
  Hihii, täällä yksi Lushahtanut, joka kävi tänään avajaisissa ihanassa liikkeessä :) Hirmuisesti ihmisiä, mutta kerkesin saamaan ostosten yhteydessä goodie bagin, joka oli aivan mieeeletön! Siinä oli siis mukana 7 tuotetta. Mun kassissa oli suihkugeeli, huulirasva, kiinteäparfyymi, hierontapala, käsirasvapala, kiinteä shampoo ja luomiväri. Luulin aluksi, että siellä olis ollu tyyliin suihkugeeli ja saippuapala :D Olivat kyllä erittäin anteliaita :)

  Vastaa

  Helena
  21.4.2015 at 18:22 (2 kuukautta ago)
  Vau, ihan mahtavaa kuulla, että sieltä löytyy ainakin yksi avajaisten goodie bagin saanut! :) Sisältö on kyllä ollut mahtava!

  Vastaa

  VastaaPoista