20.5.2015

Faby Music - musiikin värejä kynsille!

Sain testattavaksi kynsilakkoja merkiltä, joka oli minulle ennestään täysin tuntematon. Faby on italialainen, kynsituotteita jo yli 30 vuotta valmistanut merkki, jonka valikoimasta löytyy tuotteita seka ammattilaisille että meille taviskuluttajille. Kynsilakkasävyjä löytyy noin 200!


Faby Music -kokoelman 12 lakkaa tulivat myyntiin tänä keväänä sloganilla "Let the colours play!"
Kokoelman sävyt ilmaisevat äänen ja värien harmoniaa ja kuvailevat eri musiikkityyleistä kumpuavia tunteita. Sävyjä on neljästä musiikin genrestä; poprockcountry ja soul.Kaikki Fabyn kynsilakat ovat 5-free -lakkoja eli eivät sisällä DBP:tä, tolueenia, formaldehydiä, formaldehydihartsia eikä kamferia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä. Näistä plussaa!


Sain valita haluamani sävyt testattaviksi ja päätin ottaa jokaisesta genrestä yhden. Valinta oli vaikea, sillä katsokaa nyt, miten houkuttelevilta kaikki kokoelman sävyt näyttävät:

Päätin kerrankin olla ottamatta pinkkiä, joka on minulle aina se varmin vaihtoehto!
Esitteessä sävyt ovat vasemmalta oikealle Are you AC or DC?RockabillyMoonwalkThat's JazzKeep on the sunny sideMarry me Robbie!!Dedicated to BrigitteSweet tunesWalking BassVinceròWembley '86Soundcheck. Ihan mahtavat nimet näillä lakoilla!


Soul-genrestä valitsin upean violetin Vinceròn. Tämä on valitsemistani sävyistä ehkä suosikkini, mutta haju on erilainen (epämiellyttävämpi) kuin kolmessa muussa kokeilemassani. Keskitumma violetti on jotenkin suloisen seesteinen. Soul-genreen kuuluu Vinceròn lisäksi vaalea beige That's Jazz.Country-genrestä valitsin minulle yleensä niin vieraan kirkkaanoranssin! (Huomaatteko, ihan tosissani yritin hetkeksi pois siltä vaaleanhaaleanpinkiltä mukavuusalueeltani!) Keep on the sunny side piti etsiä ja kuunnella The Carter Familylta kun en heti osannut yhdistää nimeä tuohon vanhaan kappaleeseen. No tunnistinhan minä sen vaikken tiedä country-musiikista mitään. Upea, kesäinen ja kuuma sävy! Country-genreen kuuluu Keep on the sunny siden lisäksi hohtava tummanvihreä Rockabilly sekä helmiäispunainen Sweet tunes.


Rock-genrestä valitsin toisen violetin, Vinceròn ollessa creme-lakka ja melko vaalea, tämä Soundcheck on purppuraisempi, tummempi sekä lopputulokseltaan erilainen metallinhohtoinen sävy. Minulle tumma liila on yleensä syksysävy, mutta jostain syystä tämä näyttää nyt keväälläkin kynsillä aika kivalta... Soundcheckin lisäksi Rock-kategoriaan kuuluvat tummanpuhuva, metallinen vihreä Are you AC or DC? sekä syvä sinivioletti Wembley '86.Viimeisenä muttei suinkaan vähäisempänä Moonwalk, joka löytyy tietenkin Pop-genrestä. Vaalea, "haalistunut" creme-vihreä on hyvin neutraali taittaessaan hieman beigeen. Tykästyin tähän yllättävän paljon! Kevättalven pikkuhiljaa heräilevä luonto innosti hempeän vihreän kanssa kikkailuun, tämä on niin kivan keväinen! Pop-genreen Moonwalkin lisäksi kuuluvat kirkkaankeltainen Marry me Robbie!! sekä voimakas vaaleanpunainen Dedicated to Brigitte.


Faby-lakkojen suti on suora ja hyvin samantuntuinen käyttää kuin esimerkiksi OPI:n lakoissa, vain hieman pienempi. Pullon muotoilu on kiva, siitä tulee mieleen OPI:n ja China Glazen risteytys!


En oikeastaan ikinä käytä mitään kynsilakkoja yhdellä ainoalla kerroksella mutta vertailun vuoksi laitoin kuvat lakoista sekä yhdellä että kahdella kerroksella. Kuten ylemmästä kuvasta näkee, peittävyys on aikas kiva jo ekan kerroksen jälkeen!


Tokalla kerroksella sävyt tulevat luonnollisesti vahvemmin esiin. Kolmas kerros ei ollut tarpeen yhdenkään kanssa näistä neljästä. Vasta swatch-kuvan reunimmaiset eli Vincerò sekä Moonwalk ovat olleet kynsilläni "oikeassa testissä", molempiin olin tyytyväinen sekä levittyvyyden että keston kannalta. OPI:n ja China Glazen pulloja vertailin tuolla ylempänä näihin Fabyihin, pysyvyydeltäänkin näitä voisi verrata juuri niihin. Yhtä hyvin pysyivät ja Moonwalk oli minulla viidenteen päivään asti ilman päällyslakkaa! Fabylle iso peukku, tähän merkkiin tutustuminen kannatti!
Fabyn kynsilakat tulevat 15 ml:n pulloissa ja suositushinta niille on 13€. Merkin lakkoja voi ostaa esimerkiksi kauneutta.com -nettikaupasta, yksityiset jälleenmyyjät löydät täältä.
tuotteet saatu blogin kautta -

1 kommentti:

 1. 15 kommenttia Faby Music – musiikin värejä kynsille!


  Jonna H.
  20.5.2015 at 10:54 (1 kuukausi ago)
  Kahdella kerroksella täydelliset mun makuun! Toi Moonwalk on aika jänskä sävy.

  Vastaa

  Helena
  22.5.2015 at 11:15 (1 kuukausi ago)
  Se on! Epäilin aluksi, mutta päädyin ihastumaan :) En omistanut ennestään mitään samankaltaista.

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  20.5.2015 at 11:16 (1 kuukausi ago)
  Mä olen ihastellut erityisesti tuota purppuraa ja violettia muiden blogeista :) Itse kun valitsin keltaista, oranssia ja pinkkiä :D Onneksi noita voi tilailla jälkeenpäin tuolta verkkokaupasta :) Laatu on näissä lakoissa kohdallaan. Tykkään.

  Vastaa

  Helena
  22.5.2015 at 11:17 (1 kuukausi ago)
  Tuo violetti on aika ihana, hämmästelin tosin sen muista poikkeavaa hajua..! Mua jäi ehkä aavistuksen kaivelemaan se pinkki (näyttää kuvissa ihanalta!) mutta mulla tosiaan on ennestään jo ”muutama” samantapainen, hyvä siis näin.. :D

  Vastaa

  Liisa
  20.5.2015 at 11:31 (1 kuukausi ago)
  Mikseiköhän mua kiinnosta nämä jotenkin yhtään? :D Sieviä ovat, tavallaan, mutta pullo ja merkin nimi (ne on tärkeitä!) ei kolahda. Ehkä mua enemmän kiinnostaa nuo indiemerkit, tälläset tavalliset on ehkäpä nykyään liian tylsiä…? :)

  Vastaa

  Helena
  22.5.2015 at 11:19 (1 kuukausi ago)
  Näiden pullot on tosiaan aika.. turvallisia, tavallisia? Monen silmään ne saattaa sitten näyttää tylsältä! Onneksi mä olen itekin vähän tylsä :’D Mulle indie-lakkamaailma on vielä ihan vieras. Tekisi mieli tutustua vaikka mihin mutta olen ihan hukassa niiden kanssa enkä tiedä mistä alottaa!

  Vastaa

  Pirkon Paletilta
  20.5.2015 at 12:19 (1 kuukausi ago)
  Country-genren sävy on UPEA!! <3

  Vastaa

  Helena
  22.5.2015 at 11:19 (1 kuukausi ago)
  Se on! Onneksi valitsin, yleensä kun kartan voimakkaita oransseja vaalean ihonsävyni takia! :)

  Vastaa

  Helena
  22.5.2015 at 11:20 (1 kuukausi ago)
  Se on! Onneksi valitsin senkin, yleensä kun vähän kartan voimakkaita oransseja tän vaalean ihon kanssa.. :)

  Vastaa

  Fani
  20.5.2015 at 12:46 (1 kuukausi ago)
  Mä ihastuin myös näihin lakkoihin ja huomasinkin, että ollaan napattu muutama sama sävy testiin. :D

  Vastaa

  Helena
  22.5.2015 at 11:24 (1 kuukausi ago)
  Nää kyllä yllätti minut laadullaan, ennestään tuntemattomalta merkiltä kun en ikinä uskalla odottaa suuria :)

  Vastaa

  Katarooma
  20.5.2015 at 15:26 (1 kuukausi ago)
  Nää on kyllä kiintosia lakkoja.

  Vastaa

  Helena
  22.5.2015 at 11:25 (1 kuukausi ago)
  Minustakin! Onneksi verkkokaupasta pääsee tilaamaan, taisin jo iskeä silmäni muutamaan sävyyn, joita olisi kiva kokeilla.. :)

  Vastaa

  Halla
  20.5.2015 at 22:19 (1 kuukausi ago)
  Mä en jotenkin innostu. Pitäisi selata enemmän swatcheja, että löytäisi kiinnostavia sävyjä ja sitä kautta lähtisi tutustumaan. Laatu saattaisi vakuuttaa. :) Minulle näiden pullon ja siveltimen muoto sekä nimi vaan luovat vahvan halppis mielikuvan, mikä jarruttaa ostointoa. Samoin jokin kokoelmissa tökkii. Hmmh..

  Vastaa

  Helena
  22.5.2015 at 11:29 (1 kuukausi ago)
  Ymmärrän kyllä tuon, näyttäväthän nää turvallisen yksinkertaisella pakkauksellaan varmasti joidenkin silmään suorastaan tylsiltä! Ehkä jos nämä saataisi myyntiin johonkin tavarataloihinkin (krhm Stocka, Sokos) ja sävyjä pääsisi katselemaan helpommin niin kiinnostus voisi herätä..? :) Laatu oli nimittäin oikein kiitettävä!

  VastaaPoista