14.5.2015

LivBox Toukokuu '15

No sainhan minäkin viimein käsiini tämän kuun LivBoxin! Toukokuun ylläriboksi saapui minun majaillessa eri puolella Suomea kuin postini, joten pääsin hakemaan oman lootani vasta nyt (ei muuten ollut helppoa pysytellä poissa toisten blogeista yrittäessäni pitää sisällön itselleni yllärinä). Vaikka toukokuun boksin sisällöstä on varmasti voinut lukea jo monesta blogista, en malta olla kirjoittamatta tästä ihan vaan koska olen tehnyt postauksen tähän mennessä jokaisesta boksista - ei katkaista hyvää putkea!


Tässä kuussa boksin sisältö oli pukeutunut lämpimään oranssiin. Toukokuun teemana on kesän juhliin valmistautuminen. Boksista löytyy iholle hehkua tuovia tuotteita sekä ihanan Glitz & Glam -blogin Minnan valitsema meikkituote, jota odotin jo innolla etukäteen!


Sisältö näytti tältä. Muutama tuote aiheutti nääh-reaktion, muutama ooh-reaktion.


Kynsitarrat ovat hauskoja ja kestävät yleensä kynsissäni kiitettävän kauan. Täytyy vaan petrata näiden käyttämisen kanssa, sillä muutamat tarrat eri merkeiltä odottavat laatikossa käyttöä.. Värikkäät leopardikuviot eivät ehkä ihan ole minua, mutta katsotaan jos heittäydyn villiksi ja kokeilen näitäkin jossain vaiheessa. Jaossa näyttii olleen erilaisia (villejä) kuvioita.
(täysikokoinen, 3,90€)


Tää vaikuttaa kiinnostavalta! Lumenen BB-voide vartalolle tuo poispeseytyvää, kevyttä väriä sekä hohdetta iholle. Kiva, kaunistava vartalovoide kesäjuhliin esimerkiksi näille vitivalkoisille säärilleni! Lakkaa sisältävän voiteen raikas tuoksu on samanlainen kuin Lumenen "keltaisissa" tuotteissa.
(täysikokoinen, 14,90€)


Doven suihkusaippuanäyte oli tylsä. Tämä on ilmeisesti uudistettu tuote ja tuoksu on ihan kiva, mutta markettimerkkien suihkusaippuanäytteet ovat boksissa mielestäni vähän turhia. INCI:ssä näkyy olevan soijaöljyä, mitä todennäköisesti suihkusaippuassa siedän, mutta kiinnostus väheni entisestään. Noin niinkuin muuten Doven tuotteet ovat kyllä kivoja, merkin shampoot ja hoitoaineet kuuluvat halpissarjojen parhaimmistoon.
(näyte 55ml, arvo 0,54€)


Tämä on se Minnan valitsema tuote, ja on muuten boksin piristys! Max Factorin huulikynästä on ollut jaossa eri värejä, minulle osui joukon ehkä läpikuultavin sävy, Subtle Coral. Koostumus vaikuttaa mukavan kosteuttavalta mutta pysyvältä! Olisin toivonut tämän olevan kierrettävä eikä terotettava kynä mutta kiva, että mukana tuli merkiltä myös terotin. Minna vinkkaa, että kynä kannattaa laittaa hetkeksi jääkaappiin niin terotus onnistuu helpommin ja siistimmin!
(täysikokoinen, 11,90€)


Tämäkin on kiva! Tykkään kasvosuihkeista (tällä hetkellä käytössä Avène lähdevesispray sekä Caudalie grape water spray) ja tykkään La Roche-Posaysta. Rauhoittavat kasvosuihkeet ovat minulla kovassa käytössä etenkin kesäisin. Suihkuttelen vettä kasvoille ihon puhdistuksen jälkeen, treenin jälkeen ja pitkin päivää pientä virkistystä tuomaan. Kesäisin pikkupullo kulkee aina laukussa mukana, joten tämä pullo (kolmasosa täysikokoisesta) tulee tarpeeseen!
(näyte 50ml, arvo 3,33€)


LivBoxista on joskus tullut Nivean lip butter mustikantuoksuisena, se lähti eteenpäin sisältämänsä manteliöljyn takia joten enpä osaa sanoa siitä mitään. Samoin käy tälle uudelle kookosversiolle. Olen kuullut kehuja, mutta itse en valitettavasti voi kokeilla.
(täysikokoinen, 3,45€)
Olen auttamattoman myöhässä tämän kuun boksin postauksen kanssa, mutta vieläkö löytyy sanottavaa toukokuun lootasta? Mikä oli kivaa, mikä tylsää? Minä ilostuin Lumenen BB-vartalovoiteesta,Max Factorin huulikynästä sekä La Roche-Posayn lähdevesispraysta.

1 kommentti:

 1. 6 kommenttia LivBox Toukokuu


  Myy
  14.5.2015 at 13:25 (2 kuukautta ago)
  Innostuin samoista asioista ja myös huulirasvasta. :) Toi huulikynä olisi kyllä niin paljon kätevämpi kierrettävänä!

  Vastaa

  Helena
  19.5.2015 at 14:08 (1 kuukausi ago)
  Muakin harmitti tossa kynässä se, että sitä joutuu terottamaan, mutta Martinan ig-kuvan perusteella tuo terotin on tosi hyvä, pieni lohtu! :D

  Vastaa

  sadenh
  14.5.2015 at 13:50 (2 kuukautta ago)
  Mä innostuin lähinnä vain tuosta Lumenen voiteesta. Huulikynä oli ihan kiva, mutta olisin toivonut siitäkin jotain kesäisempää sävyä. Huulirasvan yritän saada eteenpäin, kun multa löytyy niitä jo ennestään niin paljon. Muuten kaikki varmaan tulee kyllä käytettyä, mutta jotenkin jäi vähän sellainen plaah-fiilis tästä kokonaisuudesta. :/

  Vastaa

  Helena
  19.5.2015 at 14:09 (1 kuukausi ago)
  Minullekaan tämä ei ollut mikään voittajaboksi, sellanen ”ihan kiva” :) Harmi, ettei sulle sattunut kynästä mieleinen sävy! :(

  Vastaa

  Outi
  14.5.2015 at 16:14 (2 kuukautta ago)
  Eipä ole vielä harmittanut, että lopetin Livboxin tilaamisen. Ehkä ensi kuussa tulee se ”voi miksi lopetin” -fiilis, mutta nyt nämä pari boksia (ja moni sitä aiemmin) ei vain ole vakuuttanut…

  Vastaa

  Helena
  19.5.2015 at 14:09 (1 kuukausi ago)
  Sitä fiilistä mäkin pelkään, joten boksi tulee vieläkin.. :’D

  VastaaPoista