24.5.2015

Melon Love

Herbinan uudet body sprayt vilahtivat postauksessani, jossa kerroin käväisseeni Bernerin keväisessä bloggaajatapahtumassa. Tämä kotimainen, edullinen merkki on tuonut tänä keväänä kauppoihin siis kolme erilaista body mistiä, jotka sopivat sekä vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin käytettäväksi.


 Body mist on tuoksuna kevyt; runsaastikaan suihkittuna se ei ole yliampuvan voimakas eikä kestä iholla kauaa. Etenekin nuorille nämä ovat aivan ihania, muistan itsekin käyttäneeni varhaisteini-ikäisenä yksinomaan kevyitä tuoksusuihkeita.


Toki body mistit ovat mukavia tuoksuja aikuisillekin, minä vaan koen Herbinan kolme saatavilla olevaa vaihtoehtoa kovin "nuorekkaina". Strawberry Dream on makea mansikkatuoksu, jossa on myös aavistus vaniljaa ja ruusua. Chocolate Kiss on suklainen, tosi suklainen! Vaikka tykkään suklaan tuoksusta, itse siltä tuoksuminen tuntuu vähän vieraalta. Supersuklaafanit, käykää nuuhkimassa! Itselleni valitsema Melon Love on kolmesta ehdottomasti raikkain. Kukkais-hedelmäinen tuoksu, jossa vesimäisten tuoksujen pohjana on punaiset marjat.


Herbinan tuotteet ovat helposti saatavilla, merkki löytyy monien ruokakauppojen hyllyiltä. 100 ml:n vartalotuoksun hinta on noin 6,50€. Kotimaisuudesta jälleen plussaa!
Kuka muu on jo kokeillut näitä?
tuote saatu blogin kautta -

1 kommentti:

 1. 8 kommenttia Melon Love


  Jonna H.
  24.5.2015 at 18:20 (1 kuukausi ago)
  Tää meloni on näistä ehdottomasti paras. <3

  Vastaa

  Helena
  25.5.2015 at 21:05 (1 kuukausi ago)
  Samaa mieltä ;)

  Vastaa

  Panda
  24.5.2015 at 18:34 (1 kuukausi ago)
  Tääää on paras! Oon nyt maaseudulla ja hajuveden raahaaminen ei tuntunut oikealta, eli oon kylpenyt tässä viimeisten päivien ajan <3 Sopivan kevyt ja raikas tuulahdus kun pistäytyy ihmisten ilmoille :)

  Vastaa

  Helena
  25.5.2015 at 21:05 (1 kuukausi ago)
  Tää lähti minullaki mukaan vanhempien luo, lasipulloja ei edes ole kiva kantaa mukana.. On kyllä suloisen raikas tuoksu <3

  Vastaa

  AnuP
  25.5.2015 at 01:48 (1 kuukausi ago)
  Mulla on toi Strawberry Dream, ja aluksi se vaikutti sellaselta tosi esanssiselta ja ällösokeriselta tuoksulta, mutta kun se iholle sulautuu niin tuoksu on hirmu valloittava <3
  Vaikka oon aina vähän pelänny tuoksutuotteiden käyttöä, niin tän kans ei tarvi pelätä että oon yks tuoksupilvi kun kävelee vaikka kaupungilla :D Ja nyt tuntuu vieraalta ajatukselta lähteä mihinkään ilman pientä suihkautusta tätä ihanaa tuoksua!

  Chocolate Kiss oli kyllä aivan ihanan tuoksuinen, mutta en osaa kuvitella sitä oikein samassa käytössä niinku nää kaikki muut tuoksut. Mutta ehkäpä se vois sopia tosi hyvin juurikin huonetuoksuksi? Se tuoksu kyllä himottais, koska se on pehmeä ja hurmaava tuoksu. Vois olla ihan virkistävää vaihtelun vuoksi mennä esimerkiksi nukkumaan suklaatuoksuisin hiuksin, hihi! :)

  Vastaa

  Helena
  25.5.2015 at 21:08 (1 kuukausi ago)
  Minä en itse asiassa iholla asti ole tuota mansikkaversiota testannut, voisin kokeilla vielä jos se muuttuu vähän :) Oot ihan oikeassa, näiden kanssa ei tarvitse miettiä, että lähellä olevat pyörtyvät hurjan tuoksupilven takia ;) Huonetuoksuina nämä tosiaan menevät myös kivasti, suklaisen voisin kuvitellakin siihen, mutten ainakaan omalle iholleni!

  Vastaa

  Satu
  25.5.2015 at 17:44 (1 kuukausi ago)
  Tuo strawberry dream on mun suosikki nuista. Se on ihan sairaan hyväntuoksunen sit iholla <3 Oon aina kaupasa käyny suihkaseen testeristä tuota ku oon nähny, mut kylläpä se pitää käyä kiikuttaan joskus kotia. :D

  Vastaa

  Helena
  25.5.2015 at 21:09 (1 kuukausi ago)
  Minulle se vaikutti hippasen liian makealta ja mansikkaiselta, mutta oliskohan aihetta mennä vielä testaamaan uusiksi kun en iholle asti suihkutellut.. :)

  VastaaPoista