21.5.2015

MUG Tähtisilmä

Makeup Geekin luomivärivalikoima kasvoi upean metallinhohtoisen pinnan jättävillä Foiled-luomiväreillä jo vuodenvaihteen tienoilla. Nyt kevääksi Foiled-sävyjä tuli lisää ja minäkin innostuin tilaamaan pari. Ja nyt tahdon lisää!


Tein tämän neutraalin meikin kokonaan Makeup Geekin luomiväreillä. Käytin vain muutamaa sävyä ja pääosassa on tietenkin upeasti kimalteleva Foiled-luomiväri sävyssä Starry Eyed, joka on levitettynä koko liikkuvalle luomelle. Pohjan koko meikille tein (jälleen kerran) sutimalla Vanilla Beanin koko luomen alueelle ripsirajasta kulmii asti. Viileä vaaleanruskea Barcelona Beach on kevyesti varjostamassa luomivakoa ja hohtavaa valkoista Ice Queenia sipaisin kevyesti kulmaluulle sekä sisänurkkaan katsetta kirkastamaan.Nimensä mukaisesti Foiled-luomivärit ovat metallinhohtoisia, ja upeasti ovatkin! Pinta näyttää kiiltonsa ansiosta suorastaan märältä. Aiemmin olen saanut samankaltaisen lopputuloksen vain kostean siveltimen ja irtopigmentin avulla mutta koska olen suorastaan laiska irtoluomivärien käyttäjä, sitäkään ei ole tullut juuri harrastettua (vaikka sitä ihanan intensiivistä kiiltoa rakastankin). Mutta nyt, pressattuna, kauniina sävyinä ja vielä kivaan hintaankin - ihastuin MUG:n Foiled-luomiväreihin ihan täysillä vaikka testattuna on vasta kaksi sävyä!


Make Up Geek -luomivärini olen ostanut Pan-muodossa eli ilman rasiaa, jotta saan ne itse koottua magneetin avulla Z-palettiin (joita muuten myös myydän MUG:n nettikaupassa). Tässä postauksessani paletti vilahti viimeksi, tuon jälkeen lisää on siis tullut kolme sävyä. Vasemman alareunan Cinderella sekä ne kaksi Foiled-sävyä; Starry Eyed sekä Grandstand, joka sekin on aivan upea! Merkkasin kuvaan kuvien meikkiin käyttämäni sävyt. Ylärivillä Ice Queen ja Vanilla Bean, toisella rivilla Barcelona Beach ja alarivillä Starry Eyed. 

Puhuttaisko vähän näiden pigmenttisyydestä? Kuvassa yhden, kevyen vetäisyn swatch kädellä. Niinpä!
Koostumus on äärimmäisen pehmeä mikä tosin näkyy myös siinä, että nappi on kuopalla nopeammin kuin "tavallisten" luomivärien kanssa. Toinen huomioonotettava seikka on Foiled-luomivärien sisältämät öljyt, jotka osittain mahdollistavat tuon upean kiillon. Kovin rasvoittuvilla luomilla nämä eivät välttämättä pysy yhtä hyvin kuin muut MUG:n luomivärit, pohjustaja siis käyttöön! Minä en tavisluomillani ole huomannut mitään karkailua.


Muut meikkiin käytetyt tuotteet:
Bourjois Healthy Mix Foundation (51)
Chanel Perfection Concealer (10)
Collection Lasting Perfection Concealer (1)
bareMinerals Mineral Veil Finishing Powder
NYX Blush (Taupe)
Make Up Store Blush (Must Have)
Wet n Wild Color Icon Bronzer (Reserve Your Cabana)
Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo (Medium Brown)
Catrice Eyebrow Filler (010)
Rimmel Scandaleyes Retro Glam Mascara (Black)
Makeup Geekin normaalit luomivärit ovat 5,99$ / kpl ja Foiled-luomivärit 9,99$ / kpl. Toimituskulutkin ovat Suomeen hyvin kohtuulliset mutta alvien maksamiseen Tullille kannattaa varautua kun kyseessä on yhdysvaltalainen verkkokauppa.

1 kommentti:

 1. 14 kommenttia MUG Tähtisilmä


  Liisa
  21.5.2015 at 17:51 (1 kuukausi ago)
  Ooh, tosi söpö silmämeikki! I like :)

  Vastaa

  Helena
  21.5.2015 at 19:54 (1 kuukausi ago)
  Kiitti Liisa! <3

  Vastaa

  Sini
  21.5.2015 at 20:18 (1 kuukausi ago)
  Äää tää ei ainakaan parantanu MUG-kuumetta.. ;) Ihana meikki ja himottaisi kyllä joskus tilata tuolta(oon kattonu liikaa amerikkalaisia youtubereita ja niiden hypetystä näistä). Oon vielä ihan aloittelija luomivärien kanssa, niin näillä varmaan sais kivasti erilaisia meikkejä tehtyä.. Ja hyvät mattavärit on hakusessa, ja en haluais niistä omaisuutta maksaa. :)

  Vastaa

  Helena
  22.5.2015 at 11:32 (1 kuukausi ago)
  Hups, pahoittelen MUG-kuumeen pahentamista! :D Makeup Geekin luomivärit ovat aloittelijoillekin mahtava vaihtoehto, laadukkailla väreillä harjoittelee erilaisia meikkejä niin paljon kivuttomammin! :) Voisin tehdä johonkin väliin swatch-postauksen näistä omistamistani sävyistä, joukossa on nimittäin mahtavia mattasävyjä!

  Vastaa

  Noora
  22.5.2015 at 08:40 (1 kuukausi ago)
  Voi kuinka suloinen meikki ja ihanasti hohtava Starry Eyed! Minäkin sain vihdoin huhtikuussa tehtyä ihkaensimmäisen MUG-tilaukseni. Tilasin 9 värin tyhjän Z-plaetin ja sen samantien täyteen nappeja. 3 x foiled sävyjä (mm. tuo Grandstand) ja 6 tavallista. Ja ovathan nuo nyt todella upeita ja laadukkaita – melkein kaksi viikkoa tilauksen saapumisen jälkeen meikkailin vain noilla MUG-uutuuksillani ja se on pitkä aika se :D Nyt ovat olleet muutaman viikon ”tauolla” ja nyt tuli taas sellainen olo, että taidampa kaivaa ”rakkaani” esiin :P

  Vastaa

  Helena
  22.5.2015 at 11:35 (1 kuukausi ago)
  Ihanaa, voin samaistua innostukseesi! MUG:n luomivärit ovat aivan mahtavia ja kun käsiin saa monta uutta kokeiltavaa.. eihän sitä nyt muuta malta käyttää! ;) Minullekin tulee kausia, kun tämä Z-paletti tulee napattua käyttöön yhä uudestaan ja uudestaan..

  Vastaa

  Saana Minerva
  22.5.2015 at 14:05 (1 kuukausi ago)
  Kaunis meikki.:) Ooooh, toi Starry Eyed on aivan ihana!

  Vastaa

  Helena
  25.5.2015 at 21:00 (1 kuukausi ago)
  Mäkin olen niiiiin ihastunut siihen! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  22.5.2015 at 19:27 (1 kuukausi ago)
  Nätti, hempeä meikki. <3

  Vastaa

  Helena
  25.5.2015 at 21:01 (1 kuukausi ago)
  Kiitos Jonna <3 Mä niin tykkään tällasista (helpoista ja hempeistä) meikeistä ;)

  Vastaa

  Julia
  23.5.2015 at 18:41 (1 kuukausi ago)
  Söpö meikki! :) Äh, uuden tilauksen tekeminen MUGille pyörii harva se päivä mielessä, varsinkin Foiled-luomivärit on kyllä niin hehkutettuja, että pakko niitä on päästä kokeilemaan. :)

  Vastaa

  Helena
  25.5.2015 at 21:02 (1 kuukausi ago)
  Suosittelen! MUG:lle on tullut ihania uutuuksia enkä kyllä malttais odottaa, että esimerkiksi tällä hetkellä tekeillä oleva meikkivoidekin tulisi myyntiin… :)

  Vastaa

  Ilona
  27.5.2015 at 23:56 (1 kuukausi ago)
  IHANA ja niin sun näköinen meikki! ^^ <3

  Vastaa

  Helena
  1.6.2015 at 19:27 (4 viikkoa ago)
  Tästä kyllä tykkäsin, ihan mua! :) <3

  VastaaPoista