27.5.2015

Näyte parhaimmillaan

Tykkään tuoksunäytteistä keinona tutustua uusiin tuoksuihin, mutta kahtia taitettujen pahviläpysköiden sisällä ne harvoin herättävät kiinnostustani ennen nuuhkimista. Tämän näytteen kanssa kävi toisin, ihastelin oivaltavaa, tuoksua kuvaavaa ja niin simppelillä tavalla kiinnostusta herättävää "paketointia" jo ennen kuin olin haistanut itse tuoksua. Nerokas tapa erottua kaltaistensa joukosta!


Nina Riccin Les délices de Nina -näyte on kääritty söpösti pinkkiin paperiin, jolloin se muistuttaa karkkia, näin suomalaisen silmään tietenkin Fazerin Kiss Kiss -karkkia! Kääreen sisältää paljastuu suihkepäällä varustettu näytepullo, hyvä juttu. Menetän aina hermoni irti revittävien korkkien kanssa. Täysikokoinen tuote (saatavina 50ml ja 75ml) tulee Ninalta tutuissa omenapulloissa, Les délices de Ninan pinkin omenan päällä on kultainen karamellikuorrutus, aikas söpö!
Tuoksun taustalla ovat lapsuuden karkkimaailman ihanuus sekä sadut Hannu ja Kerttu ja Liisa Ihmemaassa. Mikähän tulee mieleen tuoksun mainosvideosta? Candy Crush, ehkä? No, ainakin iTunesista löytyy The Delices of Nina -niminen sovellus, joka näyttää erehdyttävästi tuolta karkkipeliltä.

Tuoksua kuvaillaan raikkaaksi, hedelmäiseksi ja makeaksi. Alkutuoksussa on sitruunaa ja mandariinia, makeassa sydäntuoksussa mansikkaa ja toffeeta, pohjatuoksussa vadelmaa, valkoista myskiä ja praliinia. Tässä yhdistyvät siis selkeästi makeus ja sitruksisuus. Karamellisuutta en erottanut niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta makeiden tuoksujen ystävänä tykästyin tähän - siitäkin huolimatta, etten koe tätä mitenkään uniikiksi tuokuksi. Tuoksu on EdT, eli ei kestä ainakaan omalla ihollani kovin kauaa.
Kuka muu on nuuhkinut tätä sokerihumala-tasoa hipovan makeaa karkkituoksua? Ihana karkkimaailma ja pahan olon aiheuttaja?

1 kommentti:

 1. 8 kommenttia Näyte parhaimmillaan


  Elsa/ Oi mutsi mutsi
  27.5.2015 at 22:29 (1 kuukausi ago)
  just ostin ton Nina Riccin Ninan, enkä ees haistanut tätä! Huomenna laivalle, pakko kokeilla tääkin kun on niin herkullisen näköinen!

  Vastaa

  Helena
  27.5.2015 at 22:38 (1 kuukausi ago)
  Minun on pitäny ostaa se Nina mutta oon siitäkin käyttänyt vaan näytteen! :D Kannattaa kyllä nuuhkia tääkin jos makeista tuoksuista tykkää!

  Vastaa

  riikkaamalia
  28.5.2015 at 08:40 (1 kuukausi ago)
  Oi, kuvauksen perusteella kuulostaa tuoksulta mun mieleen!:)

  Vastaa

  Helena
  28.5.2015 at 13:53 (1 kuukausi ago)
  Kannattaa käydä nuuhkimassa, jo tuo pullo näyttää (ainakin kuvissa) ihan mielettömän suloiselta minkä takia minäkin pohdin tämän ostamista ;D

  Vastaa

  Salla
  28.5.2015 at 10:50 (1 kuukausi ago)
  Ahahahhahahha ei oo totta! Mä luulin, että se on vaan karkki, niin avaamatta on edelleen. Hyvä, etten heittänyt roskiin :D Nyt äkkiä avaamaan ja haistamaan, tää on nimittäin kiinnostanut jo jonkin aikaa :)

  Vastaa

  Helena
  28.5.2015 at 13:54 (1 kuukausi ago)
  Ihana Salla!! :’D <3 Hyvä ettet sentään ehtinyt haukkaamaan, hehe!

  Vastaa

  hellin
  28.5.2015 at 20:03 (1 kuukausi ago)
  Heh, mä kirjoittelin tästä postauksen luonnokseen tuossa viikonloppuna, osittain aika samoin sanankääntein :D No, luultavasti tästä tulee useimmille aika samansuuntaisia mielleyhtymiä.
  Yllätyin, kun pidin tästä, sillä en ole makeiden tuoksujen ystävä. Tämä on kumminkin sen verran kevyt, ettei se tukahduta sokerisuudellaan.

  Vastaa

  Helena
  1.6.2015 at 19:25 (4 viikkoa ago)
  Jep, monen suusta taisi jo kuulua ihastelevia karkkikommentteja tästä tuoksusta! ;)

  VastaaPoista