10.5.2015

Pastellipinkkiä päähän!

Minä tykkään vaaleanpunaisesta, kaikkihan sen jo tietää. Pinkki on ainut värikäs väri, jonka koen helpoksi käyttää. Muuten viihdyn melko nössöissä sävyissä, etenkin vaatteiden osalta. Kun torstaina istahdin Dynastian tuoliin Taavin taitaviin käsiin, ilmoitin haluavani vaalennusta, mutta muuten en oikein tiedä mitä - tekisi mieli kasvattaa, mutta toisaalta latvat olivat taas kuivat. Luonnonkihara pehkoni on kärsinyt kilpparin vajaatoiminnasta, mutta osoittaa jo pikkuhiljaa elpymisen merkkejä.
Koska hiukseni ovat kuivat, päänahkani reagoinut joskus ruskeaan väriaineeseen ja värjäysvälin haluan pitää melko pitkänä ihan suojellakseni käkkärääni, vaalennukselle ei tietenkään ollut muuta vaihtoehtoa kuin raidat. Mutta mutta, katsokaas mihin Taavi sai ylipuhuttua tämän "jos nyt vaikka taas ne vaaleat raidat" -tyypin:

Hommahan lähti siitä, että höpöttelin ihastelleeni viime keväänä ponitukka-trendiä ja että kylppärin hyllyllä on vuoden pönöttänyt violetti suoraväri. Taavi näytti kuvaa vastikään loihtimastaan hattaratukasta ja minähän innostuin. Nyt hei kerrankin näytän kaikille, että voin tulla kampaajalta muutenkin kuin niiden vaaleiden raitojen kanssa!
Vaaleat raidat toki tehtiin pohjalle. Kuivaa tukkaani hemmoteltiin Kérastasen hoidolla ja viimeisenä vaikuttamaan laitettiin suoraväri-hoitoaine-sekoitus, jolla pinkistä tulee pastellinen. Eikä pysy hiuksissa kauaa, jos sitä ei ylläpidä. Siis ihan täydellinen vaihtoehto tällaiselle nössölle hempeilijälle! Latvoista otettiin aika reilusti mittaa (siis ainakin omalla mittakaavallani), ehdoksi ilmoitin vain sen, että treenatessa tukka on saatava kiinni. Kiinni se meneekin, niinkuin tuosta lettikuvasta näkee. Intoilinkin jo instagramissa miten tämä perinteinen kasvojenpesukampaukseni näyttää nyt paljon jännemmältä. Myös ennen iltatoimia eli siitä ihanasta hattaravaiheesta nappasin kirjaimellisesti vauhdissa kuvan. Tämä lyhyempi pituus (joka minulla oli jo viime syksynä) nousee keveytensä vuoksi kivasti - sekä kiharana että suorana; villinä kiharapilvenä tai ryhdikkäänä polkkana.

Käväisin samana päivänä Marsaanan pressipäivillä, jossa monen muun mielenkiintoisen merkin lisäksi myös näitä Biozellin jänniä Professional Color Mask -sävytteitä oli esillä. Sain hattarapilven ylläpitoon pinkin Raspberryn sekä hoitoaineen, johon sävytettä sekoittamalla lopputuloksesta tosiaan tulee tällainen pastellinen. Sininen Night Sky tuli myös mukaan siltä varalta, että innostun kokeilemaan myös jotain vähän viileämpää...
Sävytteet vaativat alleen vaalean pohjan, eli minullakin vain raidoitetuissa kohdissa pastelliväri tulee oikeasti esiin. Tuotteet ovat ammoniakittomia sekä hajusteettomia, mistä minulta plussaa! Sävytetuubin hinta on noin 9 euroa ja hoitoaineen noin 5 euroa. Viiden minuutin vaikutusajalla hiuksiin tulee 6-8 pesua kestävä sävy. Siis kesätukka parhaimmillaan! Tässä kuussa violetit raidat, ensi kuussa pinkit, loppukesäksi oranssit latvat..? Sävytteitä voi myös sekoitella keskenään ja tehdä ihan oma sävy! Lisää tuotteesta voi lukea täältä. Sininen Night Sky ei jostain syystä näy infossa, mutta merkin omassa nettikaupassa senkin näkee. Kai joku muukin innostui näistä?!
lahjakortti kampaajalle sekä postauksen tuotteet saatu blogin kautta -

1 kommentti:

 1. 17 kommenttia Pastellipinkkiä päähän!


  Vandaalia
  11.5.2015 at 09:24 (2 kuukautta ago)
  Onpas tuo uusi väri jotenkin suloinen, tosiaan kuin hattarapilvi :) Mä oon pidempään jo käyttänyt noita Biozellin värinaamioita, tuo pinkki on mun suosikki. Toimivat ihan hyvin punaisen tukan ylläpidossa, kun antaa muhitella kuivissa hiuksissa värinaamion tavoin. Värjää toki koko kylpyhuoneen, mutta mitäpä muuta sitä voi odottaakaan.. :D

  Vastaa

  Helena
  12.5.2015 at 17:12 (2 kuukautta ago)
  Yksinään tolla pinkillä varmaan tuleekin tosi herkullinen väri! Mä luulen, etten tuu koskaan uskaltamaan kokeilemaan ilman hoitoaineeseen laimentamista ;D

  Vastaa

  sadenh
  11.5.2015 at 11:04 (2 kuukautta ago)
  Kivat hiukset! :)
  Mä olen käyttänyt tuota Raspberryä, kun ”näytän tylsältä kotiäidiltä” -kriisini vuoksi värjäsin hiukseni pinkeiksi. Ei mulla tuo naamio kyllä noin monta pesua hiuksissa kestä, mutta saa sillä kätevästi pidennettyä värjäysväliä. :)

  Vastaa

  Helena
  12.5.2015 at 17:14 (2 kuukautta ago)
  No pinkit hiukset nyt ainakin on kaikkea muuta kuin tylsää, hyvä veto sulta! :D Shokkivärin ylläpitämiseen olenkin kuullut näiden olevan käteviä, niitä kun taitaa saada olla värjäilemässä takas tosi tiheään..

  Vastaa

  Janet
  11.5.2015 at 13:57 (2 kuukautta ago)
  Voi miten söpö hattarapilvi, sopii hyvin sulle <3

  Vastaa

  Helena
  12.5.2015 at 17:14 (2 kuukautta ago)
  Kiitti Janet! <3

  Vastaa

  Laura
  11.5.2015 at 16:43 (2 kuukautta ago)
  Mullakin on jokun pinkkibuumi meneillään ja vapun ajan hiukset olikin iloisen pinkit, väri kyllä katoaa saman tien jos ei sitä ylläpidä :/

  Vastaa

  Helena
  12.5.2015 at 17:15 (2 kuukautta ago)
  Mulla on ikuinen pinkkibuumi! :D Joo, nämä eivät pitkään hiuksissa pysy jos ei ylläpidä – sekä hyvä että huono asia :D

  Vastaa

  Martina
  11.5.2015 at 20:01 (2 kuukautta ago)
  Mulla on toi sininen hoitonaamio ja juma, se on sitten SININEN!! Boom-in-your-face – tyylinen :D Eli pigmenttiä löytyy, mahtavaa..!

  Vastaa

  Helena
  12.5.2015 at 17:16 (2 kuukautta ago)
  Hui, eli tutustun hyvin, hyvin varovaisesti.. :’D Ajattelin sekotella hoitsikkaan sitä vähän ton pinkin kaveriks. Yksinään ei uskalla!

  Vastaa

  Heidi B
  12.5.2015 at 00:43 (2 kuukautta ago)
  Aivan sairaan ihana tukka <3

  Vastaa

  Helena
  12.5.2015 at 17:19 (2 kuukautta ago)
  Kiitti Heidi! Ja niin on kyllä sullakin, kehuin Taavillekin sävyä, minkä se sulle on tehnyt! <3

  Vastaa

  Marjo k
  12.5.2015 at 20:45 (2 kuukautta ago)
  Varoituksen sana tuosta rasberrystä jos et halua kovin räikeää pinkkiä niin kantsii laimentaa sitä tavallisella hoitoaineella.. trust me i know :D vetäsin kerran niin shokkipinkiksi tukan että melkeen hävetti !

  Vastaa

  Helena
  13.5.2015 at 10:26 (2 kuukautta ago)
  Kiitos varoituksesta, mä tässä nimittäin just mietin minkälaisella suhteella illalla näitä sekottaisi.. :D Parempi siis laimentaa liikaa kuin liian vähän :’D

  Vastaa

  Elisa | Miten niin liikaa?
  13.5.2015 at 15:05 (2 kuukautta ago)
  Uuuu ihana ponnytukka! <3 Mä luovuin pinkeistä kutreista hetkeksi (ylläpito tän reuhkan kanssa on ihan mahdotonta), mutta kohta on edessä hiusmalleilua ja uudet kujeet värinkin saralta :)

  Vastaa

  Panda
  13.5.2015 at 18:47 (2 kuukautta ago)
  Hattaratyttööö! Pinkki näyttää siulla niin ihanalta n____n!

  Itelläni on kuparipinkki pää tällä hetkellä, pinkki kyllä piristää ja sen kanssa tuntuu sopivan ihan kaikki :D

  Vastaa

  Myy
  13.5.2015 at 22:22 (2 kuukautta ago)
  Ihana <3

  Vastaa

  VastaaPoista