6.5.2015

Tääl mennää!


Tämä tyttö ravaa vielä huomisen tukka putkella paikasta toiseen, eiköhän loppuviikosta päästä taas bloggaamiseenkin kiinni. Halusin kuitenkin tulla huikkaamaan moikat muutaman instagram-kuvan kera! Kaksi kuvaa kahdelta päivältä.


Käväisin postissa hakemassa mysteeripaketin, ja voi miten kesäinen ja kookoksentuoksuinen ylläri Reddvillen Shesocial-tiimiltä oli tullut! Hawaiian Tropic tuoksuu kesältä. Kiukuttelin myös keskenäni tyhmää tuuriani, toukokuun LivBox taitaa tulla ihan näinä päivinä ja minä pääsen posteihini käsiksi seuraavan kerran joskus ensi viikolla... Täytyy varmaan pysyä poissa muiden blogeista jos meinaan säilyttää sen yllärinä.
Jyväskyläläisille huikkasinkin jo instagramissa Yves Rocherin loppuunmyynnistä. Forumin Yves Rocherilla on siis kaikki tuotteet alennettuina, kannattaa käydä kurkkimassa! En tiedä, kauanko tuo vielä jatkuu. Olen itse kokeillut melko vähän tuotteita YR:lta mutta muistin monen hehkuttaneen Youth Glow -meikkivoidetta joten nappasin sen testiin alle kympillä.

Matkustin kahden päivän aikana Onnibussilla yhteensä neljä tuntia ja 20 minuuttia. Eka kerta punasilla busseilla ja tyytyväinen oon, bloggaaja kiittää penkkien alta löytyvistä pistorasioista! Matkalukemiseksi lähti brittien InStyle. Suosiiko muutkin ulkomaalaisia lehtiä? Samalla hinnalla tuntuu saavan kolminkertaisen sivumäärän kotimaisiin verrattuna (vaikka mainoksia oliski). Ostan enää harvoin hömppälehtien irtonumeroita, mutta sillon harvoin kun ostan, mukaan lähtee yleensä Elle, Vogue, Marie Claire, Glamour tai InStyle.
Lakkasin vielä pikapikaa kynnet ennen iltatoimia ja valitsin lempiväriäni, valkoista! Enpä muista milloin viimeksi kynnet olisivat olleet valkoiset. Monen makuun varmasti tylsät, minun silmääni raikkaat. Ja tuo keskarin kynnen pituus häiritsee kyllä minuakin.
Aamulla hyppään bussin sijasta vaihteeksi junaan ja päivän ensimmäinen kohde on kampaaja! Tämä pää kaipaa kipeästi päivitystä ja pinterest on ollut tänään kovassa käytössä. Jokakertainen "apua-mitä-mä-tälle-teen" -paniikki päällä. Kasvattaakko vai lyhentääkkö viimesyksyiseen mittaan, vanha tuttu vaalennus raidoilla vai ehkä jotain uutta...

1 kommentti:

 1. 4 kommenttia Tääl mennää!


  Kaisuli / SiameseLipstick
  7.5.2015 at 10:15 (2 kuukautta ago)
  Mikä lakka sul tossa on? Kun ei näytä sellaiselta supervalkoiselta mitä Gina Tricotin on. Vai onks tossa joku instafiltteri kellastamassa vaan :)

  Vastaa

  Helena
  7.5.2015 at 20:25 (2 kuukautta ago)
  Orlyn Dayglow! Ei oo juu ihan GT:n valkoisen kaltainen vaan enemmänki luonnonvalkoinen :)

  Vastaa

  Salla
  7.5.2015 at 11:29 (2 kuukautta ago)
  Mäkin katoin, että ihana lakka, kun ei ole vitivalkoinen! :) Ja juu, InStylea on tullut luettua paaaaaaljon, voisikin itse asiassa pitkästä aikaa ostaa sen. Yhteen aikaan ostin jokaisen numeron sekä Britti- että Jenkkiversiosta :D

  Vastaa

  Helena
  7.5.2015 at 20:26 (2 kuukautta ago)
  Orlyn Dayglow on kyllä kivasti luonnonvalkoinen olematta yhtään kellertävä :) Jee, InStyle on kiva lehti! Olispa varaa ostaa lehtiä enemmän, jossain vaiheessa treenasin saksaa ja ruotsia lukemalla hömppääkin niillä kielillä (ymmärtämättä tosin suurinta osaa tekstistä..)

  VastaaPoista