1.6.2015

e.l.f. Mineraaliaurinkopuuteri, mikä löytö!

No nyt löytyi edullinen aurinkopuuteri, joka kestää vertailua kalliimpiinkin kavereihin.


Pressed Mineral Bronzer kuuluu e.l.f.:n Studio-sarjaan, johon kuuluvat tuotteet maksavat Suomessa käsittääkseni 6,50€. Edullista e.l.f.-merkkiä myy Suomessa tietyt apteekit (kohta varmaan myös jyväskyläläinen apteekki, jihuu!) sekä nettikaupoista ainakin pretty.fi


e.l.f.:n mineraaliaurinkopuuteria on saatavilla neljässä sävyssä: Baked Peach, Tan Toffee, Beach Bronze sekä Caramel Cabana. Baked Peach on enemmänkin korostussävy, persikkainen helmiäishohtoinen puuteri. Beach Bronze on viileähkö keskitumma aurinkopuuteri, jossa on shimmeriä mukana - syy, miksi en uskaltanut ottaa sitä. Caramel Cabana on punapohjainen ja ainakin näkemieni kuvien perusteella hieman tummempi kuin minun valintani, joka oli Tan Toffee, pehmeän pronssinen, iholle kaunista lämpöä tuova aurinkopuuteri!


Simppeliin, mustaan puuterirasiaan pakattu puuteri (4g) on silkkisen pehmeää, yllätyin ihan toden teolla! Puuteri on täysin hajuton ja edulliseksi tuotteeksi hämmentävän pigmenttinen ja kauniisti iholle levittyvä. Voisin hipelöidä ja pyöritellä sormea puuterin pinnalla ikuisuuden, se on niiiiiin pehmeää! Tan Toffee sopii minunkin kalpealle iholleni tuomaan väriä. Levitän tätä suurehkolla siveltimellä lähinnä ohimoille ja poskille; sinne, mistä aurinkokin värjäisi ihoani ensimmäiseksi. Swatch-kuvassa sävy näyttää vähän oranssimmalta kuin se oikeasti on!
Loppuun vielä ennen-jälkeen -kuvapari, jolle itse naureskelin.
En mä normaalisti näytä noin tympeältä ja äkäiseltä, lupaan! :'D

En tiedä näkyykö kasvoille tullut lämpö oikeanpuolimmaisesta kuvasta ollenkaan, valotuskin on vinksallaan eikä mahdollisuutta uusien kuvien ottamiseen minulla valitettavasti ollut, höh.
Mutta onko tämä jollekin jo tuttu tuote? Entä e.l.f.:n tuotteet ylipäänsä? Löytyykö kiinnostusta arvioihin merkin muista tuotteista?

1 kommentti:

 1. 7 kommenttia e.l.f. mineraaliaurinkopuuteri, mikä löytö!


  Petra/Viilankantolupa
  2.6.2015 at 06:34 (4 viikkoa ago)
  Hienosti näkyy! Nätti, pehmoinen syvennys. :)

  Vastaa

  Helena
  4.6.2015 at 19:58 (4 viikkoa ago)
  Hyvä, että jotain erottaa! Harmittaa huonot kuvat :D

  Vastaa

  Noora
  2.6.2015 at 09:21 (4 viikkoa ago)
  Elfit kiinnostaa ehdottomasti, olen itsekin huomannut että merkiltä löytyy aina välillä yllättävänkin hyviä tuotteita, vaikka hinnat ovat halvat :)

  Vastaa

  Helena
  4.6.2015 at 19:58 (4 viikkoa ago)
  Niiltä löytyy todellakin aarteita suurehkosta valikoimastaan! :) Olen testannut jo aika läjän merkiltä, täytyypä tehdä arvioita enemmän…

  Vastaa

  riikkaamalia
  4.6.2015 at 15:58 (4 viikkoa ago)
  Elf:istä mulla on vaan positiivista kokemusta! Tykkään tosi paljon siitä silmämeikin pohjustusaineesta,pitää puuterin kanssa tosi hyvin mun luomilla! Tätä tuotetta en kuitenkaa oo vielä kokeillut,mutta ylipäätään elf on tosi mielenkiintoinen merkki,joten arvostelut muista tuotteista ei oo huono idea!:)

  Vastaa

  Helena
  4.6.2015 at 20:00 (4 viikkoa ago)
  Minäkin tykkään merkin silmämeikinpohjustajasta! Ihan aluksi en lämmennyt, mutta kummasti pari kuukautta kaapissa oltuaan se tuntui muuttuneen paremmaksi, hämmentävää :D Minäpä otan asiakseni tehdä lisää e.l.f.-arvioita! :)

  Vastaa

  Satu
  7.6.2015 at 20:55 (3 viikkoa ago)
  Monet e.l.f.in tuotteet yllättää laadullaan. Tämäkin vaikuttaisi olevan kokeilun arvoinen tuote :)

  VastaaPoista