8.6.2015

Hienovarainen koralli


Huulimeikkikyniäni järjestellessäni havahduin siihen, että toukokuun LivBoxista tullut Max Factorin Colour Elixir -huulikynä oli vieläkin testaamatta! Minulle siitä sattui tulemaan sävy Subtle Coral, jota aluksi jänistin - koen kylmät sävyt helpoiksi huulillani oranssiin taittavien saadessa usein hampaani näyttämään, no, vähän vähemmän valkoisilta. MF:n kynä oli kuitenkin nimensä mukaan subtle, kaunis läpikuultava korallinpunainen ei ole minunkaan makuuni yhtään liian oranssi ja edellisenä päivänä kasvoille levitetyn itseruskettavan voiteen ansiosta tässä meikissä tuli varsin kesäinen olo!
Huulten lisäksi silmämeikissä on lämpimiä sävyjä, poskilla sen sijaan viileää pinkkiä. Pohjana toimi Bourjoisin kosteuttava ja heleyttävä Healthy Mix -meikkivoide (51), silmänaluset ja yksittäiset näpyt peitin tehokkaalla Collection Lasting Perfection -peitevoiteella (1). Tähän väliin voidemainen Makeup Revolution The One Blush Stick sävyissä Matte Malibu (aurinkopuuterin asemasta) ja Matte Dream (poskipunan alle). Tein kulmat Cliniquen SuperFine Liner For Brows -kulmakynällä (soft brown) ja kirkastin kulmakaaren alta Essence Big Brigt Eyes -kynällä (nude). Tässä välissä puuteroin kasvot Rimmelin Stay Matte -puuterilla (transparent) ja levitin vielä kulmiin Lumenen Blueberry-kulmavahan. Silmämeikin aloitin pohjustamalla koko luomen Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionilla (paras tähän asti kokeilemistani). Sen päälle "toiseksi pohjaksi" Benefit Creasless Cream Shadow sävyssä Bikini-tini (ei toimi yksinään vaan levittyy epätasaisesti!). Liikkuvalle luomelle levitin Milani Bella Eyes -luomivärejä; sisänurkkaan Bella Chiffon ja ulkonurkkaan Bella Copper. Luomivakoon Urban Decay Naked Basics -paletista Naked 2 sekä Faint. Poskipäille Matte Dreamin sävyä korostamaan ja samalla highlighterina toimimaan MAC Mineralize Blush sävyssä Dainty. Viimeisiään vetelevä Rimmel Scandaleyes Retro Glam -ripsiväri ripsiin ja Max Factor Colour Elixir -huulikynä huulille ja valmis on!

Luulen, että tämän luonnollisen, kesäisen lookin tulen tekemään vielä uudestaankin. Ei tarkkaa näpertelyä vaan sekä silmä- että huulimeikki rennolla otteella maalaillen, tykkään!

1 kommentti:

 1. 8 kommenttia Hienovarainen koralli


  hanna
  8.6.2015 at 15:38 (3 viikkoa ago)
  Oih, mukana näkyy mun lempparimeikkivoide – Bourjois Healhty mix. Rakkautta ihan ensi silmäyksellä, vaan laatikot on niin paljon täynnä muita meikkivoiteita että pakko on ne käyttää loppuun ennen uusien ostoa! :) On tosi kauniin simppeli meikki, tykkään suuresti!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  Vastaa

  Helena
  10.6.2015 at 13:49 (3 viikkoa ago)
  Kiitos! :) Mäkin tykästyin tähän. Ja joo, tämä Bourjoisin meikkivoide on aivan mielettömän ihana!!

  Vastaa

  Heidi B
  8.6.2015 at 19:37 (3 viikkoa ago)
  Onpas muuten kaunis meikkipohja! On kyllä rikos että Bourjoisia ei myydä täällä

  Vastaa

  Helena
  10.6.2015 at 13:50 (3 viikkoa ago)
  Oon aivan samaa mieltä! Etenkin niiden pohjatuotteet on mahtavia! Eipä mikään ihme, että pidän niistä – ovat Chanelin kanssa samaa taloa ja olen aina tykännyt Chanelin meikkivoiteista.. :)

  Vastaa

  Elisa | Miten niin liikaa?
  8.6.2015 at 19:41 (3 viikkoa ago)
  Hienovarainen, mutta oikein ihana meikki :) Tykkään!

  Vastaa

  Helena
  10.6.2015 at 13:51 (3 viikkoa ago)
  Kiitos Elisa! :) Yksinkertaisuudestaan huolimatta – tai ehkä juuri siksi – tykkäsin kovasti!

  Vastaa

  Fani
  9.6.2015 at 08:59 (3 viikkoa ago)
  Oi miten kaunis <3

  Vastaa

  Helena
  10.6.2015 at 13:51 (3 viikkoa ago)
  Kiitos Fani! <3

  VastaaPoista