15.6.2015

JuhannussaunaanNytpä taitan taikavastan, lempivastan lekahutan, justihin juhannusyönä, pienen pietarin välillä. 
Joko juhannusloitsuja on alettu palauttelemaan mieleen ja sotasuunnitelma oikeaoppisen kukkakimpun keräämiseksi laadittu? Täällä ollaan jo pikkuhiljaa virittäytymässä keskikesän juhlaan. Sysäyksen hyvissä ajoin aloitetulle suunnittelulle antoi pr-toimistolta tullut suloinen paketti, jonka sisältö tuoksui mielestäni aivan juhannukselta.

ACO Rhubarb & Raspberry -vartalotuotteet ovat kesän limited edition -tuotteita eli myynnissä vain rajoitetun ajan. Kermaisiksi, kevyiksi ja kesänraikkaiksi kuvaillut tuotteet ovat niin kesäisiä kuin vain voi olla. Raikasta raparperia ja valloittavan makeaa vadelmaa - mitä parhainta juhannussaunaseuraa!


Vaikka minulla on tiedossa kaupunkijuhannus, kuuluu saunominen ja siihen liittyvät perinteet tänäkin vuonna ohjelmaan. Tunnelmaan sopivat suihkutuotteet ovat tietenkin tärkeä seikka! Halkojen kahmiminen syliin, kaivon kiertäminen, kukkaseppeleet, sukka nurinpäin - tehdäänkö siellä juhannustaikoja ja onko saunominen tärkeä tekijä vai onko juhannus kentien vain päivä muiden joukossa?
tuotteet saatu blogin kautta -

2 kommenttia:

 1. 4 kommenttia Juhannussaunaan


  Martina
  16.6.2015 at 00:03 (2 viikkoa ago)
  Oih, nää kuulostaa niiiiiin hyviltä..! <3 Pakko käydä tuoksuttelemassa :)

  Vastaa

  Helena
  25.6.2015 at 14:11 (4 päivää ago)
  Nämä olivat kyllä juhannussaunassa minulle tänä vuonna ”se juttu” :) Yhdistän tuoksut tapahtumiin ja näissä on ihanan raikas kesätuoksu!

  Vastaa

  JonnaH.
  16.6.2015 at 17:12 (2 viikkoa ago)
  Oi nää tuoksuu varmasti herkulta. <3

  Vastaa

  Helena
  25.6.2015 at 14:12 (4 päivää ago)
  Tuoksuvat todellakin, niin kesäisiltä! Tuoksu on ACO:lle tyypillisesti kuitenkin mieto ja sopii vähän herkemmillekin tyypeille kun ei pysy iholla kauaa :)

  VastaaPoista
 2. Noi pakkaukset on hirveen söpöt! *__*

  VastaaPoista