10.6.2015

Kauneusbloggaajien Koulu-päivä

Eräänä toukokuisena, aurinkoisena lauantaipäivänä suuri joukko kauneusbloggaajia otti suunnaksensa Suomen Turun! Luvassa oli mahtava, kosmetiikantäyteinen päivä, kiitos Nonnula-blogin Jonnan sekä häntä järjestelyissä autteneiden Neiti Kameleontti -blogin Päivin ja Fashioned in Finland -blogin Nean. Minä köröttelin Jyväskylästä Turkuun junalla, tiputin laukkuni Scandin Plaza -hotelliin (jossa mahtavana huoneseuranani oli PandaHanna ja Taru) ja kipitin monen muun tavoin katsastamaan paikallisen Mi Nails -liikkeen ennen varsinaista miittiä. Mi Nailsilla on myös nettikauppa, suosittelen lämpimästi tutustumaan valikoimaan jos kynsienlaitto kiinnostaa! Valikoimasta löytyy esimerkiksi Zoya, Color Club, Orly, Nubar, Nfu Oh sekä Dance Legend.


Kynsilakkakeitaalta matkamme jatkui itse tapahtumapaikalla eli Panimoravintola Kouluun. Hurmaava, vanha rakennus tarjosi hulppeat tilat suurelle määrälle kosmetiikkaintoilijoita - tämä miitti oli tähänastisista kauneusbloggaajamiiteistä suurin noin 50:lla osallistujallaan!


Ihastuin vuonna 1889 valmistuneen, uusrenessanssia edustavan Koulun tunnelmaan. Rakennus on tosiaan toiminut kouluna, nykyään Panimoravintola Koulu tarjoaa lounaspöydän, tilausmenut, oman panimon juomat sekä eri kokoisia, varattavissa olevia tiloja. Myös viinin ystäville tutustumisen arvoinen paikka! 

Tapaaminen alkoi lounaalla, iloisella puheensorinalla sekä tietenkin kameroiden kanssa ahkerasti heilumisella, olihan kyseessä bloggaajatapahtuma.


Ensimmäisenä asiantuntijavieraanamme oli Idun Mineralsin edustaja. Tämä viime aikoina kiitettävästi Suomen apteekkeihin levinnyt ruotsalainen kosmetiikkamerkki on alkanut kiinnostaa itseäni ihan toden teolla. Pohjoismaisen mytologian ikuisen nuoruuden jumalattaren nimeä kantava merkki on tunnettu hoitavista ja suojaavista meikkituotteistaan, jotka sopivat herkimmällekin iholle. Ja nuo pakkaukset! Italialaisen Patricia Guccin maalaukset saavat Idunin tuotteet varmasti erottumaan apteekin valikoimasta.


Kauniisti hohtavat, kuviopintaiset luomivärinapit suorastaan huutavat koskemaan ja kokeilemaan! Luomiväripaleteista Brunkulla on merkin suosituin Suomessa enkä yhtään ihmettele. Neljä pehmeää, lämminsävyistä ruskeaa yhdistävä paletti on sekä kaunis että käytännöllinen.


Valikoimaan on tullut (ilmeisesti ihan viime aikoina?) kulmakynä, jonka toisessa päässä on kätevä kulmaharja. Kulmafriikki kiinnostui! Idunilta löytyy muuten herkkäsilmäisille sopivista silmänrajauskynistä mustan ja ruskean lisäksi myös vaalea, ihonvärinen kynä, jolla saa helposti katseen kirkastettua sisärajauksen tekemällä.


Tuotteissa toistuvat omenat, jotka tulevat nekin kertomuksista Idun-jumalattaresta. Hän kantoi korissaan omenoita ja jakoi niitä vanhemmille jumalille jolloin he saivat nuoruutensa takaisin. Näistä ihastuttavista mineraalimeikistä voit lukea lisää merkin suomalaisilta nettisivuilta, mistä löytyy myös lista jälleenmyyjistä.


Seuraavaksi saimme kuulla valloittavasta kynsilakkavalikoimastaan tunnetusta Essiestä. Oli mielenkiintoista kuulla nykyään niin tunnetun merkin historiaa; perustaja Essie Weingarter jakoi näytteitä mm. Las Vegasin kasinoiden työntekijöille, joiden käsiä katseellaan seuraavat asiakkaat osasivat alkaa kysellä salongeissa samojen sävyjen perään! L'Orèalin viestintäpäällikkö Tarja Kuusela esitteli meille tämän kevään Flowerista-kokoelman, jonka saimme myös mukaamme (tähän pieni hihkaisu!). Jatkossa Essien sävymaailmaa on muuten suunnittelemassa mm. Rebecca Minkoff! Miitissä oli myös Essien lakkauspiste, jossa sai käydä koko tapahtuman ajan lakkauttamassa kyntensä, minä en viitsinyt mennä kun juuri edellisenä päivänä olin kynteni lakannut.


Tämänhetkisistä hiustrendeistä meille oli puhumassa bloggaajien keskuudessa lisänimen Tigimies saanut mahtava Mikko Vainio! Warehouselta, jossa Mikko toimii kouluttajana, löytyy kyllä Tigin lisäksi myös esimerkiksi Gorgeous London ja Framesi. Juuri nyt hiustrendeissä näkyy vahvasti rento 70-luku pitkine otsahiuksineen mutta toisaalta myös värikkäät värit, eli hiusten väri saa nyt näyttää värjätyltä. Ponitukat ja pastellisävyt ovatkin olleet pinnalla jo jonkin aikaa.


Kesäkampauksissa letti pitää edelleen pintansa. Ensin Mikko näytti Janetin (Fantazya) suuuuperpitkiin hiuksiin miten kiharista saa rennon boheemit ja taikoi sen jälkeen näyttävän lettikampauksen. Kiharrettu pohja, tupeeraus takaraivolta sekä hieman löysennetyt letin osiot tekevät kampauksesta samaan aikaan näyttävän ja rennon, upea!


Tuotearvontojen jälkeen saimme treenata käsilihaksiamme, sillä mukaan lähti noin seitsemän kiloa kosmetiikkaa! Siirryimme hetkeksi hotellille tutkimaan aivan huikean goodiebagin sisältöä:


Voihan Jonna minkämoisen homman teitkään! Jos ei tästä kasasta löydy jokaiselle läsnäolleelle mieluista testattavaa niin ei sitten mistään :D Jatkoimme tutustumaan Turun lauantaiseen iltaelämään - tosin suuriltaosin syöden. Hotellilla taisimme olla takaisin melko ajoissa mahtavan päivän uuvuttamina, mutta ennen nukahtamista naislauma tietenkin kälätti ja kikatti kosmetiikasta ja lähes kaikesta mahdollisesta siihen vähänkin liittyvästä (sekä liittymättömästä). Ihana päivä! Ainut asia mikä jäi harmittamaan oli se, etten ehtinyt jutella monien muiden bloggaajien kanssa, niin täpinöissäni taisin olla!


Suuri kiitos vielä miitin järjestäjille ja sponsoreille!

1 kommentti:

 1. 7 kommenttia Kauneusbloggaajien Koulu-päivä


  Marina
  10.6.2015 at 09:46 (3 viikkoa ago)
  Meikäläinen se siinä astelee rappusia ylös ja ihan lysyssä :D

  Oli kyllä aivan mahti päivän meille Jonna huuseerannut :)

  Vastaa

  Helena
  10.6.2015 at 13:52 (3 viikkoa ago)
  Se on vain vauhdikas etukeno kun ylöspäin ollaan menossa ;)
  Oli kyllä aivan ihana päivä <3

  Vastaa

  Salla
  10.6.2015 at 11:51 (3 viikkoa ago)
  Ahhah, mä otan kuvaa siitä, kun Emma ottaa kuvaa :D

  Vastaa

  Helena
  10.6.2015 at 13:53 (3 viikkoa ago)
  Ja minä otan kuvaa siitä kun sinä otat kuvaa siitä kun Emma ottaa kuvaa :’)

  Vastaa

  Liisa
  10.6.2015 at 19:06 (3 viikkoa ago)
  Mä otan kuvaa kun Salla ottaa Emmasta kuvaa myös!! :’D haha<3

  Vastaa

  Helena
  10.6.2015 at 23:36 (3 viikkoa ago)
  BLOGGAAJAT! :’D

  Vastaa

  Janet
  11.6.2015 at 20:48 (3 viikkoa ago)
  XD Mä en kestä näitä mun ilmeistä mitä blogeista on saanut nähdä. Nauran itseni kipeäksi :D Pällinaama se siellä :D

  VastaaPoista