25.6.2015

Pay Day & muuttomietteitä

Olette ehkä huomanneet, että blogi päivittyy tällä hetkellä heikonlaisesti. Syy tähän on aiemmin tässä kuussa ilmoittamani blogimuutto eli lähtö Purkkimafiasta. Joudun siirtämään kaikki Purkkimafian alla julkaisemani postaukset manuaalisesti uuteen (vanhaan) Blogger-osoitteeseen, joten etenkään nyt loppukuusta uusien juttujen kirjoittaminen tänne ei ole kannattavaa. 1.7. DIXI löytyy taas vanhasta tutusta osoitteesta http://dixinn.blogspot.fi ja heinäkuun ensimmäisinä päivinä joudun siis julkaisemaan muutaman kuukauden postaukset uudestaan, että ne myös säilyvät!
Bloglovinin kautta blogiani seuraavien ei tarvitse tehdä mitään. Toivotaan, että osoite päivittyy sinne oikeisiin aikoihin. Bloggerin kautta lukevat: heinäkuun alusta alkaen blogini postaukset eivät enää nouse syötteeseen tästä osoitteesta. Muutos on kuitenkin helppo; Blogger-etusivunne vasemmassa reunassa Lukuluettelo-otsikon alla on Lisää-painike, jota klikkaamalla pääsee syöttämään URL-osoitteen (http://dixinn.blogspot.fi). Klikkaa vielä Lue-painiketta mini-ikkunan alareunasta ja valmis on!

Muuttopäivä lähestyy, palkkapäivä ei. Palkitsin kuitenkin itseni tämän kuun aikana palkkapäivä-lakalla. Kun näin huhtikuun lopulla Tiny Nail Design -blogin Anniinan kynsillä upean kimaltelevan F.U.N Lacquerin Pay Day -kynsilakan, en saanut sitä pois mielestäni. Pari viikkoa sitten pyöriessäni Helsingissä en voinut olla ostamatta tätä kaltaisiini harakoihin vetoavaa bling bling -lakkaa kun näin sen CesarsShopin hyllyllä.


F.U.N Lacquerin Pay Daysta on olemassa myös Hologram-versio, mutta minuun tämä alkuperäinen vetoaa enemmän. Lakan kuvaus parempien kynsikuvien kanssa löytyy täältä. Kyseessä on siis sterling-hopeaa sisältävä, peilipintaisen ja sileän kimalluksen antava kimallehippulakka, joka hohtaa vaalean kullan ja hopean välimaastossa. Sivuilla sävyä kuvaillaankin platinamaiseksi.
Pay Day on hemmottelupäivälakkani. Vähän niinkuin palkkapäivä, nimensä mukaisesti. Kimallus on jotain aivan upeaa, koostumus miellyttävä levittää ja lakkaus pysyy. Mitään edullisia lakkoja F.U.N Lacquerin lakat eivät ole, tällä oli hintaa reilut 20€. Joskus se itsensä hemmottelu vaan on tarpeen.

Ehkä pientä hemmottelua olen luvannut itselleni myös sitten kun blogimuutto on saatu hoidettua pois päiväjärjestyksestä. En tajunnut etukäteen, kuinka paljon työtä sekin vaatii, joten hyvä, etten pitkittänyt enää päätöstäni. Juttuaiheita on jemmassa vaikka kuinka paljon joten heinäkuun puolella päästään taas kunnolla vauhtiin! Hemmotelkaa tekin itseänne kaikennäköisten koitosten jälkeen. ♥

2 kommenttia:

 1. 5 kommenttia Pay Day & muuttomietteitä


  JonnaH.
  25.6.2015 at 18:26 (4 päivää ago)
  Aivan ihana lakka! <3

  Vastaa

  Nella / Neiti Minttukihara
  25.6.2015 at 18:51 (4 päivää ago)
  OOOH! Nätti!

  Vastaa

  Minna
  25.6.2015 at 22:44 (4 päivää ago)
  Ihana! <3 :)

  Vastaa

  Fani
  26.6.2015 at 09:21 (4 päivää ago)
  Ihana tuo lakka<3 Oon himoinnut sitä jo pitkään! Ei enää onneksi kauaa, kun oot takaisin Bloggerissa. :)

  Vastaa

  Niina
  27.6.2015 at 23:24 (2 päivää ago)
  Ooh, on kyllä kaunis lakka! Tsempit blogimuuttoon! <3

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin bloggeriin

  VastaaPoista