3.6.2015

Tutoriaali turvameikkiini + Urban Decay -uutisia!Kaunista keskiviikkoa kaikille! Meikkitutoriaalit tuntuvat olevan toiveittenne kärjissä, joten ajattelin tänään vähän harjoitella moisen tekemistä. Sen lisäksi, etten ole ammatiltani meikkaaja, en myöskään ole tottunut tekemään kuva kuvalta eteneviä tutoriaaleja meikkeihin. Kertokaas siis, saako tästä selvää ja mitä voisin parantaa!
Aloitan simppelillä turvameikilläni, joka syntyy Urban Decayn näppärällä Naked Basics -paletilla. Tuo pikkupaletti on kätevä kantaa matkoilla mukana ja nautraaleilla sävyillä saa paitsi hennon vaalean barely there -meikin myös syvän smokey eyes -meikin. Tähän lookiin luotan monenlaisessa menossa eikä tämän tekemiseenkään kulu montaa minuuttia, vaikka kuvasarjan perusteella se saattaakin näyttää kovin monivaiheiselta!

Ihan ensimmäiseksi silmänmeikinpohjustaja, jotta luomivärit pysyvät paikallaan koko päivän. Käytin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia. Naked Basics -paletista aavistuksen ihonsävyäni vaaleamman Walk of Shamen levitän litteällä siveltimellä (Urban Decay) ihan koko luomen alueelle, kulmakarvoihin asti.


Viileää vaaleanruskeaa Naked 2:sta sudin pehmeällä pyöreäkärkisellä siveltimellä (käytössä Real Techniques by Samantha Chapman, lähes mikä vaan häivytyssivellin käy) luomivakoon laajalle alueelle. Seuraavaksi sävyksi edellisen vierestä löytyvä tummempi ja myös vähän lämpimämpi Faint.


Sen levitän pehmeällä kynäsiveltimellä (e.l.f.) pienemmälle alueelle luomivakoon, ulkonurkkaan keskittyen. Rajat pehmennän edellisen vaaleamman värin kanssa käyttämälläni RT:n siveltimellä. Takaisin paletin Faint-sävyyn!


Seuraavaksi Faint tulee alaripsirajaani, johon levitän sen Zoevan 317 Wing Liner -siveltimellä. Pehmennän jäljen Real Techniquesin Accent Brushilla. Sitten paletin tummimpaan sävyyn. Crave on lähes musta mattaruskea. Todella tumma mutta lämmin sävy siis.


Otan saman Zoevan viistonleikatun, ohuen rajaussiveltimen kuin mitä käytin alaripsirajaan ja painelen hennon rajauksen ripsien tyveen. Viimeisenä paletista vaalea helmiäissävy Venus. (Tässä vaiheessa aurinko alkoi näköjään paistaa.) Painelen litteällä siveltimellä (Zoeva 234) valoa kauniisti heijastavaa väriä kohtiin, joihin haluan korostusta: ensin keskelle liikkuvaa luomea, sitten silmän sisänurkkaan kyynelkanavan ympärille... 

...ja viimeisenä se vähä, mitä siveltimessä on jäljellä, kevyesti kulmaluulle kulmakarvan loppuosan alapuolelle katsetta "nostamaan". Ja meikki on ripsaria vaille valmis! Tähän meikkiin käytin Lancômen Grandiôse-ripsiväriä eli sitä hauskalla, taivutetulla kaulalla varustettua. Tykkään, mutta sinne tänne sojottavat sotkuripseni menevät tämän(kin) kanssa melko helposti köntteihin, jouduin siis kampaamaan ripset.
Jos UD:n näppärä minipaletti alkoi kiinnostamaan niin hei, kai olet jo kuullut, että Urban Decay tulee elokuussa Sokokselle myyntiin?! Myymälöistä minulla ei vielä ole tietoa mutta näin jyväskyläläisenä tietenkin toivon, että merkki tulee muuallekin kuin pääkaupunkiseudun myymälöihin.. ja verkkokauppaan, että kaikki pääsevät siihen edes siten käsiksi! Minä olen tähän mennessä joutunut tilailemaan kaikki UD:n tuotteeni ulkomailta, pääasiassa feeluniquelta (josta muuten palautetaan mahdolliset tulliin maksetut alvit kuittia vastaan).
Ja sitten toiseen UD-uutiseen: rakastamani Naked-paletit (joihin tämä pikkuinenkin kuuluu) saavat jatkoa! Pieniä Naked Basics -paletteja on siis tällä hetkellä kaksi, joista minulla tämä "ykkönen". Varsinaisia 12:n sävyn Naked-paletteja on kolme, tykkään jokaisesta! Heinäkuussa seuraan liittyy neljäs, Naked Smoky-paletti. Vaikuttaa mahtavalta, se on myös saatava! Kaikkien nakupalettien sävyt näkee esimerkiksi tästä Temptalian postauksesta.
Joko Urban Decay -kuume nousee?

1 kommentti:

 1. 8 kommenttia Tutoriaali turvameikkiini + Urban Decay -uutisia!


  Susanna // Hyväksynnän hylje
  3.6.2015 at 20:46 (4 viikkoa ago)
  ”Alastomat” silmämeikit ovat omiakin suosikkejani. Täältä löytyy Naked2, mutta Basics tai Basics2 kyllä houkuttaisi juuri tuon helpon kuljetuksen kannalta

  Vastaa

  Helena
  4.6.2015 at 20:02 (4 viikkoa ago)
  Tämä minipaletti on kyllä matkustaessa ihan mahtava tuote! Aika monelle muuten saa sopimaan kulmavärinkin noista ruskeista, ainakin sekoittamalla :) Naked2-sävyä voisin käyttää myös varjostusvärinä ja Venusta korostussävynä.. Korvaa tarvittaessa usean tuotteen!

  Vastaa

  Lusa
  3.6.2015 at 22:24 (4 viikkoa ago)
  Hei, sulla on tutorialissa kuvat noista sävyistä, ihan mahtavaa! En ole vissiin missään muussa blogissa nähnyt vastaavaa, muutenkin ihanan selkeä tutorial : > UD:n paletit löytyy himotuslistalta, mutta eläinkoeasiassa vannoin pyhästi, etten osta mitään mitenkään L’Orealiin liittyvää, joten multa jää hyllylle :/ Onneksi nyt on muutenkin nudebuumi, joten vastaavia saa melkein joka merkiltä :>

  Vastaa

  Helena
  4.6.2015 at 20:05 (4 viikkoa ago)
  Tosi kiva kuulla, että tutoriaali oli selkeä! Olen jännittänyt näiden tekemistä :D Ymmärrän eläinkoe-kantasi paremmin kuin hyvin. Taatusti eläinkokeettomilta merkeiltä suosittelen aina ekana The Balmin sekä Too Facedin luomivärejä! :) Onneksi tosiaan nude-paletteja on alkanut tipahdella vähän joka merkiltä!

  Vastaa

  huutavakilpikonna
  3.6.2015 at 22:46 (4 viikkoa ago)
  Taidanpa tietää mihin käytän syyskuussa rahani! Elokuussa on matkailua, joten silloin en vielä pääse noihin käsiksi.

  Vastaa

  Helena
  4.6.2015 at 20:06 (4 viikkoa ago)
  Toivottavasti maltat matkustamisen jälkeen jättää shoppailurahaa UD-hyllyäkin varten! ;)

  Vastaa

  Noora
  4.6.2015 at 13:36 (4 viikkoa ago)
  Hyvä ja selkeä tutorial :) UD kuuluu omiin suosikkeihini ja odotan kovasti jo merkin rantautumista Suomeen. Tosin itse olen ymmärtänyt, että merkki tulisi ainakin alkuun myyntiin vain Helsingin Sokokselle? Täytynee siis suunnitella syksyksi ostosreissu sinne suunnalle :D

  Vastaa

  Helena
  4.6.2015 at 20:08 (4 viikkoa ago)
  Kiitos! Nyt uskaltaudun ehkä paremmin yrittämään muitakin tutoriaaleja ;) Minä en ole kuullut mitään varmistusta tulevista myyntipaikoista (muutakuin että Sokos!) mutta jep, luulen että aluksi ständi tulee vain Helsinkiin :/ No mutta jospa verkkokauppaankin…!

  VastaaPoista