15.7.2015

Huippuhalpoja koruja


Seppälä6

Minulla ei ole tapana ostaa koruja heräteostoksina - hyvä niin, sillä kosmetiikaa taas on ja ehkä vähän turhankin paljon. Kipitin pari päivää sitten Seppälän läpi (on muuten ovelaa, että joissain kaupoissa on kaksi sisäänkäyntiä) ja harakkasilmäni bongasivat koruhyllyn, jota oli pakko mennä tarkastelemaan lähempää.

Seppälä1

No tämänhintaisia koruja minäkin voin ostaa heräteostoksena! Rihkamakoruista en toki normaalistikaan halua maksaa kovin paljon, mutta Seppälän ale-hyllyostoksistani kallein oli kolme euroa!

Seppälä3

Suloisten hiuspinnien lisäksi ostin kaksi kullanväristä kaulakorua. Pitkä koru kahdella renkaalla maksoi kaksi euroa ja ihanan yksinkertainen, lyhyt kaulakoru vaivaisen yhden euron. Toivotaan, että nämä kestävät ehjinä käytössä kohtuullisen ajan - koitan parhaani mukaan olla ostamatta minkäänlaista kertakäyttökamaa, mutta näillä hinnoilla en jää suremaan, jos korut eivät ihan ikuisuutta kestä.

Seppälä2

Minkälainen suhde teillä on rihkamakoruihin? Ostatteko niitä vaatekaupoista normaalisti asusteiksi vai panostatteko arvokkaampiin koruihin?

Ekan kuvan neulepaita on muuten sekin Seppälän alennusmyynnistä - lastenosastolta seitsemällä eurolla! Lyhyydestä on joskus hyötyä; esimerkiksi Seppälän koon 164/170 vaatteet menevät helposti S-kokoiselle!

8 kommenttia:

 1. Ostan rihkamakoruja ja teen itse myös koruja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, itsetehdyt korut ovat ihania! Olisipa itselläkin aikaa ja osaamista tehdä enemmän.. :)

   Poista
 2. Mä ostan rihkamakoruja kyllä, mutta aika valikoiden. Inhoan niiden pinnan alta paljastuvaa pohjametallia yli kaiken! Siksi ostan usein koruja, joissa on helmiä, puuta tai lasia. Indiskasta saa mielestäni vähän laadukkaampia halpiskoruja, joten hamstraan sieltä alennusmyyntien aikana aika paljon. Olen vintageaarteiden ja matkamuistokorujen perään. Olisi ihanaa voida ostaa enemmän Kalevala-koruja tai ylipäätään aitoja koruja. Olen päättänyt ostaa yhden Kalevalakorun rannekorun palkinnoksi, kun saan kouluhommia kasaan. :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se pinnan kuluminen on rihkamakoruissa on inhottavaa :/ Joku on kehottanut minua lakkaamaan halpissormukset kirkkaalla kynsilakalla mutta enpä ole sitäkään muistanut kokeilla.. Indiskasta olen muuten minäkin löytänyt kivoja koruja! Kalevalan korut ovat aivan ihania ♥ Olen saanut niitä lahjaksi ja tuollainen itsensä palkitseminen mieleisellä korulla on hyvä idea! Pitäisiköhän minunkin katsoa Kalevalalta joku tavoitekoru syksyksi! ;)

   Poista
 3. Mä käytän todella vähän koruja, mun asuste on kello ja joku sormus. Mun korulippaassa on niin rihkamaa kuin aitoakin. Varsinkin jos haluan jotkut näyttävät korvakorut ostan halvat rihkamat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin taidan käyttää sormuksia eniten, etenkään rannekorut eivät ikinä pysy koko päivää ranteessa kun alkavat häiritä.. :D Sama juttu, näyttävät "pukukorut" ostan halvalla, klassiset ja ajattomat korut on kiva omistaa vähän laadukkaampina :)

   Poista
 4. Nättejä koruja! :) Käytän muuten enimmäkseen rihkamakoruja, mutta ranteessa pidän kahta Nomination-korua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on muuten kaksi Nomination-korua, pitäisi käyttää ahkerammin! Tykkään siitä, että ne saa personoitua itselle sopiviksi erilaisilla kuvilla ja kivillä :)

   Poista