4.7.2015

Ihan ite käänsin!


obh_artistbrush5

Tykkään tehdä itselleni kampauksia sen vähän hiusmäärän armoilla, mitä päästäni löytyy. Kun harjoitusmateriaalia on näin niukasti, en kuitenkaan koskaan ole oppinut niinkuin oikeasti laittamaan hiuksiani. Haaveilen joka toinen päivä pidennyksistä ihan vaan sen takia, että saisin tehtyä suloisia lettikampauksia. Lisätään tähän vielä lievästi sanottuna hankala (kilpirauhasen vajaatoiminnasta ohentunut ja villisti luonnonkihara) hiuslaatuni niin sanomattakin selvää, että turvaudun tukkani kanssa jatkuvasti vanhoihin tuttuihin turvakampauksiin ja olen suoraan sanottuna laiska lyhyiden ja ohuiden hiusteni kanssa.

obh_artistbrush2

Katselin eräässä lehdistötapahtumassa OBH Nordica Artist Styling Brush -muotoiluharjojen pakkauksia lähinnä tuon kuvan naisen takia: aikalailla sama mitta kuin minulla! Kihartamiseen olen käyttänyt yleensä Remingtonin Pearl Wand -puikkoja ja laineiden tekemiseen suoristusrautaa. Mutta hei, tällainen muotoiluharja voisi olla oikeasti kätevä, osaisinkohan käyttää!?

obh_artistbrush1

Kerrankin onni potkaisi ja sain samasta tilaisuudesta arvonnan kautta kyseisen harjan myös mukaani. No nyt on kuulkaa sellainen käherrin, että minäkin saan hentoon hiukseeni ilmavat laineet niitä samantien latistamatta! Tukkanihan on kiharana tuuhean näköinen mutta suoristuksen jälkeen säälittävä hiirenhäntä. Muotoiluharjan avulla puolipitkät kutrit saa kätevästi käännettyä sileille laineille. Tiukempikin kihara onnistuu, laineet vaan ovat nopeammat tehdä.
obh_artistbrush3

Pidän harjaa hetken tyvessä ohuehkon hiusosion alla, jolloin hiukset nousevat päänahasta irti eivätkä myöskään liimaudu samantien takaisin päätä myöten meneväksi. Ihan huippujuttu myös otsatukan kanssa!

obh_artistbrush4

 Hetken harjaa tyvessä pidettyäni alan pyöritellä sitä latvoja kohti hitaasti. Laineet syntyvät siis täysin ilman paikallaan odottelua, kiharat halutessaan hiuksia kannattaa rullata harjan ympärille hetkeksi paikallaan kuumenemaan.

obh_artistbrush6

Latvoihin päästyäni annan suortuvien vapaasti laseta ja ne jäävät tällaisiksi! Ihanan ilmavat ja hämmentävän sileät! Lämpösuoja-aineena Goldwell StyleSign Sleek Perfection -suihkeseerumi.

obh_artistbrush7

Ilmavat laineet esimerkiksi kampausten pohjalle syntyvät hurjan helposti, tähän kapistukseen tykästyin toden teolla! Seuraavanakin päivänä heräsin hiukset suht koht siististi eikä niitä tarvinnut kuin vähän sutia siistiksi. Veikkaan, että Cloud Ninen minisuoristusrautani ohella tämä OBH Nordican muotoiluharja pääsee kovaan käyttöön.

Mitkä ovat teidän eniten käyttämänne hiustenmuotoilulaitteet?

tuote saatu blogin kautta

5 kommenttia:

 1. Tää on vähän kuin uudenajan ilmakiharrin. :) Vaikuttaa tarpeeksi helpolta, että minäkin jaksaisin ehkä joskus ottaa esiin. :D Terv. maailman laiskin hiustenlaittaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Minäkin olen arkisin aivan toivottoman laiska laittamaan hiuksiani, tämä vielä juuri ja juuri menee aamurutiineissa ;)

   Poista
 2. Oi, ilmakihartimet! Käytin teininä paljonkin ilmakiharrinta, mutta sittemmin koko laite on unohtunut. Mulla on varastossa aito 90-lukulainen kreppirauta, jonka sain joululahjaksi -98, ja sitten joku ikivanha piippausrauta, jonka kaivan esiin ehkä kerran vuodessa. En omista edes fööniä. Olen aika laiska, ja kun tuota tukkaa on kuitenkin, niin on sen kanssa väkertäminen työlästä ilman laitteitakin! :D Mutta tuollainen voisi olla näppärä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kreppirauta! ♥ Minulla oli sellainen alakouluaikoina ja pari kertaa nyt jälkikäteen on tehnyt mieli ihan teemabileitä ajatellen :'D Täältä löytyy fööni mutta käyttökertoja tulee ehkä muutama kuukaudessa.. Pesen hiukseni yleensä iltaisin, joten annan niiden kuivua itsestään. Aamulla sitten voi ehkä kääntää hiuksia tällaisellä kätevällä muotoiluharjalla - jos jaksaa :D

   Poista
 3. Onpas nätti tukka :)

  Mulla on traumoja ilmakihartimesta.. Olen mm. saanut sellaisen jummin tukkaani kun yritin tehdä sillä kiharoita pitkään hiukseen. Ikää oli vähän vähemmän kuin nyt ;)

  VastaaPoista