27.7.2015

#jyväskylämiitti


jyväskylämiitti1

Pari viikkoa sitten minä, Liisa, Marina sekä Panda kokosimme kauneusbloggaajia aurinkoiseen, joskin sateiseen Jyväskylään. Tuona lauantaina saimmekin nauttia sekä lämmöstä että niistä tänä kesänä hyvin tutuiksi tulleista sadekuuroista. Kokoonnuimme Järvi-Suomen maisemissa pienenä kantavana teemanamme luonto & suomalaisuus.

jyväskylämiitti2

Mukavat tilat mahtavien kulkuyhteyksien päässä sekä kuohuvat iltapäivän startiksi meille tarjosi Sokos Hotel Alexandra. Alexandra sijaitsee kivenheiton päässä Matkakeskukselta, joten sekä bussilla että junalla Jyväskylään saapuvat tallustavat hotellille parissa minuutissa. Henkilökunta oli niin ystävällistä, että tätä hotellia uskallan suositella kotikaupungissani yöpyville ilman omaa yöpymiskokemustakin!

jyväskylämiitti7

Alkumaljojen jälkeen varsinainen ohjelmamme alkoi valokuvaaja Liisa Salosen pitämällä valokuvaustyöpajalla. Liisa tietää mitä taitoja bloggaaja tarvitsee kameran kanssa ja selittää asiat kielellä, jota minäkin ymmärrän! Olen edelleen melko onneton järkkärillä kuvaamisessa, joten tästä oli paljon hyötyä! Canon oli lähettänyt meille söpön minitulostimen testailtavaksi ja kaikki saivat mukaansa myös Parempia kuvia Canon EOS-järjestelmäkameralla -kirjan (jonka oppeja voi toki käyttää kaikenmerkkisillä kameroilla kuvaamiseen).

jyväskylämiitti10

Omstart-yrityksen Salla Seppälä oli paitsi suunnitellut tapahtumallemme supersuloisen logon norppaluomiväreineen, myös lupautunut pitämään meille korutyöpajaa! Omstart valmistaa todella kauniita koruja kierrätysmateriaaleista, kuvan korkki-, lusikka- ja hehkulamppukorvikset ovat suosikkejani!

jyväskylämiitti11

Oli hauskaa päästä itsekin askartelemaan ja vaikka koruja ei ole tullut vähään aikaan itse tehtyä, Sallan opastuksella sain aikaan tyyliini sopivat helmikorvikset. 

jyväskylämiitti12

Keräsimme yhteiskuvaan taidonnäytteemme. Aivan ihania!

jyväskylämiitti8

Askartelun jälkeen kädet oli tietenkin saatava takaisin kuntoon. Marina teki kaikille rentouttavan käsihoidon MiNailsilta saaduilla Qtican kuorinnalla ja kosteusvoiteella. Tuoksuivat muuten ihanan raikkailta!

jyväskylämiitti13

Glitterin kampauspisteellä sai tutustua uusimpaan Hiusoppaaseen ja paikallisesta Glitteristä meillä oli paikalla näppärä kampaustentekijä! Glitter on luottokauppani hiuskoristeiden saralta ja etenkin nuo kukkaseppeleet, nutturakoristeet ja pannat ovat tosi sulosia.

jyväskylämiitti14

Marialle tehtiin juhlava nuttura valkin avulla, valkoiset kukat koristeena ovat kauniin herkkiä!

jyväskylämiitti6

Teemamme myötä halusimme myös tehdä pienimuotoista hyväntekeväisyyttä ja kun suomalaisesta luonnosta puhutaan, mikä olisi parempi kohde kuin saimaannorppa! Saimaa on ainut paikka maailmassa, missä näitä norppia asuu ja tällä hetkellä yksilöitä on vain kolmisensataa :( Verkkokalastus on suuri uhka pikkukuuteille. Jos haluat auttaa saimaannorppia, voi wwf:n kautta esimerkiksi liittyä norppakummiksi.

jyväskylämiitti5

Luontoteemamme näkyi myös tilan somistuksissa. Ihastuttava paperituotekauppa Harjun Paperi sponsoroi tapahtumaamme paikkakortit, joista jokainen sai askarrella oman maskottinsa! Myös isot paperipallot, jotka vilahtelivat jo ainakin instagram-kuvissa, on Harjun Paperin valikoimasta. Hyvä tuulen korttikaupassa valikoima uudistuu jatkuvasti ja sieltä löytää kaikennäköistä värityskirjoista paperipilleihin. Etenkin juhlien järkkääjät, käykää harjun kupeessa (Yliopistonkatu 6 B, Jyväskylä) hypistelemässä kaikkea ihanaa! 

jyväskylämiitti15

Suomalaisuus ja luonnollisuus näkyi kivasti myös goodiebagien sisällössä. Bongasitteko tämän postauksen rullakkokuvan? Vaikka miitin järjestelyissä saimme kohdata muutamia epäonnen hetkiä, oli yhdessä häärääminen kuitenkin kivaa! Pakko silti myöntää, että tuota pahvilaatikoiden kanssa pelailua ei ihan heti ole ikävä ;) Ehkä ensi vuonna voisi taas ottaa uusiksi...


Suuri kiitos vielä päivämme mahdollistaneille sponsoreille, muille järkkääjille sekä ihanille bloggaajakollegoille, jotka köröttelivät Keski-Suomeen kesäistä päivää viettämään. 


13 kommenttia:

 1. Niin harmittaa, etten päässyt mukaan. Onneksi näitä vielä tulee. Upeita koruja olitte vääntäneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaan sitten ehdottomasti mukaan! ♥

   Poista
 2. Olisipa hieno saada joskus edes kutsu, näihin blogitapaamisiin. Hieno tapaaminen jälleen teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, moniin kauneusbloggaajien miitteihin kutsu käy Facebookin kauneusbloggaajien oman ryhmän kautta, laitappa ihmeessä sinne liittymispyyntö :)

   Poista
 3. Oli kyllä kiva päivä! Kiitos vielä teille kaikesta vaivannäöstä! <3 Onneksi päätin tulla paikalle väsymyksestä huolimatta :) Oli tosi erilainen miitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tulit paikalle, oli tosi kiva päästä juttelemaan!! ♥

   Poista
 4. Kuulostaa todella hyvältä miitiltä! Upeita koruja olette saaneet aikaiseksi, tykkään todella :) On muuten ihan mahtavaa että Harjun Paperi oli mukana, he ovat saaneet uudistettua liikettä todella paljon viimeisen vuoden-kahden aikana!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo korut ovat aivan upeita! :) Ja todellakin ihanaa, että Harjun Paperi oli mukana ♥ Heidän myymälä on minulle kuin karkkikauppa... :D

   Poista
 5. Hymy nousu jälleen korville <3 Oli meillä aikamoinen päivä ja kivasti hieman erilainen kuin tyypillisesti - vaikka itse kehunkin :D

  Ensi vuonna uudestaan ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kivasti erilainen miitti!
   Juu juu, kyllä mä ensi vuonna taas jaksaisin..! ;D

   Poista
 6. Oli kyllä aivan huippukiva päivä - kiitos järjestäjille! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukana olleille - oli ihanaa, että sinäkin pääsit! ♥

   Poista
 7. Oli meillä ihan mahtava päivä <3

  VastaaPoista